Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• priti

addikt

válasz madgie #2126 üzenetére

Mondjuk hogy észreveszed azt a 0,083 másodpercnyi időn át látható frémet, mint akadást, a 0,0416 másodpercig látható frémek sorában. Legyen. Én azt nem hiszem igazából el, hogy 60Hz-en szarabb filmet nézni, ergó a 24p-re szükség van. Azért nem hiszem, mert egyrészt én nem látom hogy szarabb, pedig nem vagyok szemüveges beteg szemű és kipróbáltam, másrészt attól mert a panel frissít még nincs több frém rögzítve a forrásanyagban, tehát ugyanarra a frémre frissít több alkalommal ha 60-szor frissül 24 helyett a vonatkozó másodpercen belül, ergó nem látom rövidebb időn át a vonatkozó képkockát a panelen amit 60Hz-en nézek, mint azon a panelen, amit 24Hz-en nézek a két frém között meg nincs semmi 60Hz-en se. No persze én, aki 1,2GB-2,5GB közötti BDrip-eket nézek, pedig nézhetnék bármit a 3D-n kívül, mert a technikai feltétel amúgy adott nemtom minek tépem a szám... szebb volt közelről a 24GB-os avi. Oké. Valszeg a 60GB-os iso mégszebb lenne, olyat nem néztem. Részletesebb volt a kép, oké, de ezért szopakodni órákat? Ettől még egy 800x600-as natív felbontású projektorral kinyomom a falra háromszor akkora képátlóval és szvsz, már sehol sincs a TV a szerzett kényelem tükrében. Szerintem egy mozi attól is lehet jó, hogy nem bújok bele egy TV-be és nem fél méterről szolizom a homlokom apám 50"-os plazmájával, hogy meglegyen az érzés, hogy nem egy kis szart nézek. Tény hogy totál máshogy gondolkodom az egészről és csak a monitornak való használat miatt vettem FullHD TV-t és azonnal cserélnék magasabb felbontásúra ha nem lenne brutális ára, de nem a filmek miatt, csak monitornak, szóval nemtok vegyülni HC HTPC fronton senkivel, mert a torkomnak esnek azonnal.

Új hozzászólás Aktív témák