Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
atti_2010
üzenetére
A pisztolycsöves szarok nekem sem jönnek be. Tiszta giccs, de ismerek akár innen a PH -ról is sok embert, aki csak azokért a tölténytárért vette meg a Giga lapot.
Szóval akkor ez a marketing mégis sikeres. Egyébként attól, hogy giccs, még pont ezen lapjaik nem alsóbb kategóriásak. Az UD3R pl. középkatos volt, és összességében elégedett voltam vele. Fogalmam sincs, milyenek is lehetnek a belépő szintű lapjai. A másik gépen egy Asrock P67 Pro3 van, ami egy fapados sz@r, de amire csinálták arra tökéletese. És ahogy hallottam a Giga UD3 se lett rossz.
Úgyhogy nem értem, a support alatt mit értesz? Hogy mennyit késnek egy BIOS -al, pl. hogy támogassa az AM3+ -os lap a Bull -t?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval akkor ez a marketing mégis sikeres. Egyébként attól, hogy giccs, még pont ezen lapjaik nem alsóbb kategóriásak. Az UD3R pl. középkatos volt, és összességében elégedett voltam vele. Fogalmam sincs, milyenek is lehetnek a belépő szintű lapjai. A másik gépen egy Asrock P67 Pro3 van, ami egy fapados sz@r, de amire csinálták arra tökéletese. És ahogy hallottam a Giga UD3 se lett rossz.