Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
wifi mobilnet/2G/4G kapcsolás egy nagyon bonyolult művészet...
Nekem körülbelül 6-7 egymásra épülő parancsom csinálja...Ezt lusta vagyok leírni.
Alkamazás csoportokat és egyebeket is belevonva...Persze ha a wifit nem akarod automatikusan kapcsolni minden egyszerűbbé válik.
röviden:
1 parancs
esemény wifi kikapcsolva
parancs: mobilnet bekapcsolása+4g bekapcsolása2. parancs
esemény: wifi bekapcsolva
parancs mobilnet ki + 2G -
Headless
őstag
Szia xposed, gravitybox a továbbiakban nem szükséges, van egy sokkal jobb/egyszerűbb megoldás:
méghozzá a Toggle Network Type 5.0
widgete van alapból is én automata kapcsolom egy ideje kikapcsolt kijelző eseménnyel 2g-re... ha meg wifi van akkor folyton 2G
csak simán beépülőt kell használni. szerintem magától értetődő.
Ha tetszik playen keresztül lehet támogatni a fejlesztőt és megvenni az alkalmazást.
-
zeon.hu
nagyúr
Tudom, P7 is ezt csinálta, de a set_immutable.list korlátozását még ki kellett kapcsolni.
Kérdezz rá a telefon topikjában, mi a megoldás, mert ugyan a lányomnak Miui van, de nem értek hozzá.Szerk.
Ha su binárist akar frissíteni, azt mindenképpen. Magát az alkalmazást nem fontos, bár volt egy bugos verzió. -
Somatom
veterán
-
Oldman2
nagyúr
Köszi, így már látható mi a konkrét kérdés.
Első ötletem az lenne, hogy mind a Viber, mind a Messenger rengeteget van frissítve/fejlesztve, miközben a Secure Settings legutóbbi kiadása a Play Áruház szerint 2015. január 9. dátumú.
Lehet hogy valamikor ment, de most már ez nem működik, így a megoldásod nem E-Robot, hanem SS hiba.
De lehet hogy tévedek...
-
törölt tag
-
Headless
őstag
Te az eseménynél találtad meg a broadcast üzenetet a rendszer alatt. most azt a részt zárd be, és a műveletek sorában kattints a plusz jelre. ott egyéb alatt lesz.
Eseménynek meg mondom olyat találj ki, amit szeretnél
(én alkalmazás csoport fókuszba kerl eseményt használok) és van egy 4g alkalmazás csoportom, a kikapcsoláshoz, meg a kijelző kikapcsolva egy ideje eseményt használom.
-
Headless
őstag
DE az alapok megvannak? tehát rootolva a telefon xposed telepítve, és gravitybox is? azt had ne én magyarázzam el
Az itt erősen off topik, és telefontól függő.De röviden: ha mtk-s telefon, akkor twrp, CWM recovery flashelése flashtoolsal, su bináris telepítése recovery-ből. xposed leszed és telepítés recoveryből, gravitibox teleptítése, aktiválás+ újraindítás.
Ha ez megvan, akkor esemény, amit szeretnél.
akció:
egyéb -> broadcast üzenet küldése ->action: gravitybox.intent.action.CHANGE_NETWORK_TYPE
extra típus: integer networkType
1a többi üresen hagyod.
Ez 2g-re vált. ha az extrában az 1-est lecseréled 9-esre akkor LTE-re vált... 3-as 3G
-
törölt tag
Igen. E-Robot beállítások -> előtér szolgáltatás pipa ki, és értesítési prioritás csökkentése. De, nem javaslom. Azzal az ikonnal a Robot a rendszernek is üzen. Azt üzeni, hogy "a háttérben futva is fontos vagyok, ne lőjj ki"! Vagyis, az ikon azt jelenti, hogy a Robot "rendben van, figyel".
-
törölt tag
Két parancs.
1: Új parancs. Adsz neki egy nevet.
Esemény:
Dátum és idő -> Riasztás. Beállítod az aktuális dátumot, és a kívánt időpontot, amikor szeretnéd, hogy kikapcsoljon az értesítés. Ismétlés 1nap, pontos ismétlés, és ébressze a készüléket.
Művelet:
Külső alkalmazások -> Secure Settings -> Root Actions -> Package Notifications.
A kérdőjelre bökve listázza az alkalmazásaidat. Kiválasztod a Messenger -t és disable. Mented.
Visszaáll a Robot parancskezelőbe, amiben alul nem kérsz megerősítést, a parancs szerepeljen a történetben, és alul, a floppy ikonnal mented a parancsot.2. A másik parancs az első reciproka. Riasztás esemény az értesítés aktiválásának időpontjára, és Secure Settingsben ugyanott enabled.
Meg lehetne csinálni egy parancsban is, de sztem így átláthatóbb, és biztosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest