- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
stefi68 #5567 üzenetére
Minden ARM droidomon be van készítve egy Aroma File Manager.
-
Headless
őstag
válasz
stefi68 #5559 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy nem működik?
Amúgy csak egy ötlet, de használástól függ én alapértelmezetten kikapcsolva tartom az elforgást és akkor kapcsolom be, amikor kell... Ugyanúgy alkalmazás csoport fókusszal.Valamint chrome értesítéskor (videó lejátszás).
Kikapcsolni meg fókusz vesztés, vagy ha chrome miatt kapcsolt be, akkor amint átvált függőlegesre, sajnos jobbat nem találtam ki...
Történetben hibakövetésben látsz valamit az akcióról?
-
törölt tag
válasz
stefi68 #5552 üzenetére
Használhatod azt is, a korábbi minta alapján, egyenlőség operátorral, csak a konstansnál nem egész szám, hanem szöveg operátort kell választanod, és beírni a kívánt állapotokat.
Ezt a hookot már láttam máshol is. Pl. van egy headsethook parancs, ami egy utasításban megállítja a médialejátszást, és fogadja a bejövő hívást. -
törölt tag
válasz
stefi68 #5550 üzenetére
Nem tudom, én Magyarul használom. A parancsmegszakítás művelet feltételéhez add hozzá a telefon -> adott hívás állapotban van -> beszéd közben, és csörög pipa.
Az értéket azért írtam 1 -re, mert nálam annyit ír. De, ez lehet csalóka, mert néhány fontos alkalmazásra nálam rosszul reagál a rendszer, ezért teljesen ki kellett kapcsolnom a közelségérzékelő szenzort.
-
törölt tag
válasz
stefi68 #5546 üzenetére
Szenzor=0 eseményre első műveletként várakoztatod X másodpercig, majd parancs megszakítása művelet, aminek feltétele:
egyenlőség operátor -> az egyik oldal a távolságmérő szenzor értéke, a másik oldal konstansok -> egész szám -> 1.
Tehát nem hajtja végre a megszakítás utáni műveleteket, ha a várakozás után a távolságérzékelő értéke=1. -
törölt tag
válasz
stefi68 #5532 üzenetére
Az időintervallum egy várakoztatás utáni újra lekérdeztetéssel sztem megoldható, továbbá a kijelző fordulási szöghatárait is bele lehet venni, de tudomásom szerint a közelségérzékelőnek csak 0, és 1 kimenő értékei vannak. Ezen belül nincs olyan, hogy "mennyire közel". A szenzorérzékenységet lehet kalibrálni, de az csak azt jelenti, hogy pl. 1, vagy 3cm -nél váltson 0 -ról, 1 -re.
Érdekességképp nézd meg EZT! Ha kipróbálnád, akkor fogadj el egy tanácsot! Amíg nem működik tökéletesen úgy, ahogy szeretnéd, addig ne aktiváld a boot -tal indulást! Majdnem kizártam magam a saját Galaxy -somból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest