Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDreams
tag
válasz
#86973952 #2471 üzenetére
Nem is az internetröl beszéltem, az egy nagyon jó dolog! Én pl a google nélkül halott lennék. De az internetezéshez nem kell az a sok hókusz-pókusz. Pl én sosem kötettem be, kimentem az erkélyre és az 50m-re lévö internet kávézó wifijét loptam. Akkor ért az elsö csalodás! Rengeteg progit töltöttem le Win XP-re, többek közt képszerkesztöket. Az egyik ilyen progiban volt lehetöség megnézni annak a fájlait akitöl lopom a wifit! Mindent! Söt még törölhettem volna is öket.
Azóta félek az ilyen internetes dolgoktól.. Akkoriban jöt be egy olyan progi is, amivel tudtad nézni az msn-ezöket ha bevolt kapcsolva a gépük. Ezen jót nevettem amikor most tíz év elteltével a face-en erre felhívták az emberek figyelmét. Nem is vettem soha webkamerát, igaz a mostani gépeken (az enyémen is) alapból van, de szigszalaggak leszoktam takarni. Szóval én ezek a dolgok miatt vagyok rendkivül óvatos. Nem vagyok a technológia ellen, de néhe visszasírom a 90-es éveket. Egyébként én is 30+ vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 FE (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, grafit)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest