- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladakolyok
újonc
Sziasztok!Ma kaptam vissza a telefont a szervizből és azt a szakvéleményt kaptam ,idézem"A készülék nem rendeltetésszerű használat során külső mechanikai behatás következtében megsérült.A készülék érintőképernyőjén látható sérülés,a készülék működését befolyásolhatja.Gyártói állásfoglalás szerint az ilyen módon sérült érintőképernyőt nincs lehetőségünk garanciában cserélni."Maga a telenoros hölgy a munka lapra azt irta a kijelző törött és nincs kijelző világítás,viszont a szervizlapra úgy let rávezetve ,hogy nincs kijelzés,nem reagál a kijelző.Azt meg hogy az aksi az enegiát nem tárolja megfelelően,hogy a készülék lefagy ,azt már meg se hallotta.Igaz a munkalap felvételnél még azt mondta a telefon és főleg az ilyen nagy telefon nem a zsebekbe való,ma már változot az álláspont, miszerint már lehet ,csak olyanba nem amelyik nadrág zsebének a sarka szegecselt,mert ez beroppantja a készülék kijelzőjét.Azért érdekes mennyire idiotának nézik az embert eggyes ügyintézők.Holnap megyek a fogyasztó védelemhez.Dühitő hogy,két napos telefonnak be roppan a kijelzője és erre ilyen gyenge érvelést ad egy szerviz ,hogy nem rendeltetésszerű volt a használata.Mégis talán vitrinbe kellene tartani vagy nem a minden napos használatra tervezték és minek az a sok teszt,ha nem is azt tudja a boltban vásárolt készülék.
-
petranatasa
csendes tag
válasz matyiGo #2398 üzenetére
Nálad lehet jó, de nálam ugyanolyan halk minden FV5-tel is!! Alig lehet hallani a kb. 2m-ről beszélő embert. A háttérhangokat (pl. utcazaj, autók zaja) halkan halljuk viszonylag, de ami közeli, és lényeges lenne, az is szinte 0 hangerővel jön. Lehet ezt cizellálni, hogy kinek mi a hallható/jó, de ez a videóhang FV5-tel is egy nagy trutymó! Persze lehet, hogy valakinek az is eredmény, hogy egyáltalán így vesz fel hangot. Érted: 2014-ben egy telefon!
[ Szerkesztve ]
-
matyiGo
aktív tag
hát akkor így jártunk
kedves érdeklődőknek pedig újra megjegyezném hogy a beépített kamera alkalmazással vn a baj. ha kicseréled mondjuk cinema fv 5 -re akkor semmi probléma nincs a hangfelvétellel. (legalábbis nálam)
[ Szerkesztve ]
-
hardline
senior tag
Amíg tudják javítani, addig nem cserélik, általában így működik. Volt rá példa, hogy hangszórón és a burkolaton kívül mindent cseréltek (kijelző, főpanel). Szerintem többe jött ki a szerviznek a javítás, mint a csere, de akkor is csak javították... Nem erről a telefonról van szó.
-
nobela
senior tag
"De ha akarják, huszonötször is javíthatják"
Sajnos ez így igaz, tapasztalat...
xDuoo MT-604 csöves hibrid fejhallgató erősítő 1 év garanciával eladó: 49.900.-
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos Mr X kollégánál az igazság. Tapasztalatból mondom. Öcsém járt így egy Motorolaval. A fogyasztóvédelmet is felhívta. Azt mondták neki hogy a garanciális szerviz dönti el hogy megcsinálja vagy cserélni a telefont, függetlenül attól hogy hányszor viszi vissza ugyanazzal a hibával.[ Szerkesztve ]
-
matyiGo
aktív tag
már rég olvastam kisnokia ezzel kapcsolatos ügyintézési bonyodalmait és ha jól emlékszem neki összetörték a telefonját a szervizesek, de végül is kicserélhette a telefonját egy másikra, mindenféle fogyasztóvédelmis bizbaz nélkül.
az lenne a kérdésem igazából hogy mi történik amikor más harmadszor viszed vissza a elefonod ugyanazzal a hibával.[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
Szép estét ! Érdeklődnék tisztelettel hogy van már erre a telóra Custom Rom ? Ha igen,hol ? Köszönöm előre is !
-
matyiGo
aktív tag
Garanciáról, felvételhangról:
Először is ez a telefon egy öngól bármelyik szolgáltatónak mert amíg nem javítják az 4.4 FW vel a hangproblémát addig örök garanciás.
(mármint ha garancia lejárta előtt beviszed. mert ugye garancia ügyintézés után újraindul az 1 év )Röviden: a probléma az hogy a készülék leírásánál van videofelvétel garantálva, amit nem tud tud teljesíteni a készülék hiánytalanul a béna síphang miatt. ennyi. ha meguntad egyszerűen módszeresen elkezded garanciáztatni addig amíg nem lesz belőle új telód. ez kb 2-3 telenoros ügyfélszolgálatos sorbaállást jelent meg mondjuk 2-3 e-mailt. ennyi.
ui.: am ez egy remek telefon továbbra is, néhány kompromisszumal. árértékben sztem 40ezertől éri meg nagyon. aki pedig fogékony a szép dizájnra annak mondjuk 50-től.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
m.krisszz
újonc
Sziasztok!
Az normális, hogy hajnal 2kor leveszem 100%ról a töltőről, kikapcsolva is hagyom reggel 10 ig...és az aksi már csak 87%-on van?! Kivolt kapcsolva minden ami meríthette volna például wifi, net... -
petranatasa
csendes tag
válasz sammiedavis #2378 üzenetére
Először is: ezt a telefont az android egy, a fejlesztéskor meglévő verziójához csinálták. Miből gondoljátok, hogy egy későbbi verzióval (kitkat) jobb lesz? Persze, majd azzal is foglalkoznak. De az újabb telókkal is, meg még mindennel.
Tényleg jó lenne, ha legalább a kamera fénykép/videó jól működne, főleg, hogy én céges telefonként választottam, mert megjelenésügyileg egy manager telefonnak ok lenne (bár nem tudtam, hogy kopik a külső része). A termelésben naponta fényképezek/videózok, de nem tudtam, hogy ez a képminőség visszalépés lesz egy 3 éves Xperia után. Emiatt átkozom: ummá-ummá-blllummá-ábbu-ábbu! (na most jól elátkoztam, a csirkevért most törlöm le az arcomról)
Ezek ellenére szeretem a telót, mivel választhattam volna Samut, LG-t stb., de én nem szeretem a tömegcuccokat, mindig kísérletezek, ez igaz a kocsi választásomra és más területekre is. Amikor sokaknak Nokiája volt régen, akkor Ericsson-om volt, majd ős alcatelem, aztán még mikor nem volt az LG toppon, és az érintőképernyő újszerű volt, akkor volt nekem LG 600-am, de sorolhatnám még.
Úgyhogy: aki szereti a sablonokat, az vegyen annak megfelelő készüléket, aki az izgalmat, új dolgok felfedezését keresi, az vegyen ilyen IDOL 2S-t (vagy más hasonlót), mert egyébként egy nagyon jó cucc, és szerethető.
Én inkább azt emelném ki, hogy jobb a fórumokat olvasni megvételi tájékozódás gyanánt, mint a hivatalos értékeléseket! -
sammiedavis
tag
Amit írtam nem bántásból mondtam, egyszerűen csak ezeket tapasztaltam .Nem tervezem egyenlőre eladni, hátha jön hozzá valami használható upgrade. Amúgy nem a fényképező kiváltására használom a cuccot, arra van két gép, egy játszós és egy komoly, de előfordul, hogy csak teló van nálam, és akkor hasznos lenne ha nem pont akkor halna be
Me of us one?
-
pietrrr
aktív tag
Attól még, hogy ugyanazt szajkózod, az nem érv, mert abból még nem sokat hangoztattál
Az, meg hogy használt telefonokkal méred össze, nagyon bölcs dolog. Ennyi erővel kínából rendelhetsz sokkal olcsóbban is, de azért ezt neked is érezned kell, hogy nem ugyanaz a kategória (új telefon, itthoni hivatalos garancia, te vagy az első tulaj satöbbi)...
Elhiszem, hogy neked nem vált be a telefon, mint ahogyan azt már mások is mondták. Aki sokat videózik, az meg tényleg rettegjen ettől a készüléktől (bár jómagam még ki sem próbáltam, hogy mi is a hiba), de azt állítani, hogy k***a sz*r ár-érték arányban, nettó baromság
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csak az a kérdés hogy ki mire használja.
Nálunk a 15 éves gimis fiam zsebében lapul közel fél éve. Skype-ol rajta, FB, Messenger, és persze sok-sok játék. Akárhogy is nézzük, ez egy gyönyörűtelefoneszköz, megragad rajta minden tekintet, a kijelző szuper, a játékokat viszi. Ami a legfontosabb: a gyerek szereti.
Ha állandóan kamerázna, lehet hogy ő is másképp érezne, de mivel még 5 percnyi videót sem vett fel vele mióta megvan, így ez minket nem érint.
Eként mi azok táborába tartozunk akik elégedetten használják, és véleményünk szerint egy nagyon jó ár-érték arányú készülék.
59 ezerért nem kaptunk volna jobb/nagyobb kijelzőt, szebb dizájnt (szubjektív), erősebb hardvert.Kinek hogy !
-
x1port
addikt
Ha egyszer ennyit tud a telefon....
Az nem garanciális probléma.Egyébként pár éve droidozok de én oylat nem hallottam,hogy egy szoftverfrissítés megoldott volna akármit is.
Sőt..inkább általában csak romlani szokott.Itt sem lesz jobb a helyzet a kitkat-el 1 gb rammal.
Ez egy ilyen telefon. Így kell elfogadni.
Nem ezzel van a gond hanem azzal aki azt mondja,hogy ez egy nagyon jó ár/érték arányú készülék.
Hát ku..ra nem -
-
pulai1000
tag
Remélem a Kit-Kat frissítésel megoldódik minden probléma,és bánhatja aki eladta,mert nincs türelme !
-
torma1981
veterán
Szia. Nekem érdekes semmi bajom vele. Gyors,szép,kijelző kategórián felüli. stb. Nem fagy,újraindul stb. A előhanggal volt gondom mert elállítódott,de a memóriakártyáról áthelyeztem a telóra és semmi gond. Semmi recsegés-ropogás. A kamera téynleg nem nagy szám, de könyörgöm ha kell fényképezőgépet használok. 50k-ért mit vár az ember? A Sony M2,LG G2 mini drágább de azoknak is megvan a hibája.
[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
válasz sammiedavis #2364 üzenetére
Régebben, míg még egy lassabb memóriakártyát használtam, nekem is volt olyan, hogy sokáig tartott megtalálnia a zenéket/képeket, de nemrég cseréltem class10-esre a microsd-t, és azóta nekem nincs ilyen problémám. Érdemes lehetne megpróbálnod neked is.
A fényképező nekem mindig működött, amikor szerettem volna, videózni meg nem szoktam.
A festék a jack környékén nekem is kezd pattogni, de ennek ellenére is mindenkinek csak ajánlani tudom, ár-érték arányban verhetetlen! -
sammiedavis
tag
Hát srácok, három hónap használat után se tudtam megszeretni, pedig nagyon akartam és nincsenek nagy igényeim. Tetszik a teló és hardveresen nekem ennyi pont elég is lenne, de ez ugyanolyan gyengusz mint az OT995-öm volt ez előtt, csak másképpen (az egy fos volt). Nem trollkodni és csak fikázni akarok, de az gáz, hogy egy működőképes kamerát, egy zenelejátszó progikat nem ignoráló telefont nem lehet összerakni 2014-ben. Pedig nagyon tudnám szeretni, ha ilyen amatőr hibák nem keserítenének állandóan, hogy a zenelejátszó (már az ötödiket próbálom) alkalmazás rendszeresen semmit nem talál semelyik tárhelyen, ha nem némulna le állandóan, ha nem felejtene el a kamera működni. Arról nem is beszélve, hogy bármennyire vigyázok rá a gombok kopnak, az oldalán már lepattant a fényezés, és hogy recseg ropog, pedig nem hajlítgatom mint az ájfón hatot szokás.
Ja és respekt akiknek jól működik, öröm és boldogság[ Szerkesztve ]
Me of us one?
-
x1port
addikt
válasz kakuk.tamas #2362 üzenetére
Szerintem ne bosszankodj.
Csokiban elegánsabb.
Fehérben egy kicsit a samsungra hajaz. -
kakuk.tamas
addikt
És mától kapható fehérben is a telefon...
Hogy b#ssza meg......Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
XM-L T6
tag
válasz ladakolyok #2355 üzenetére
Hol vetted? Szerintem vidd vissza, mert másnál is volt, hogy a kijelző megrepedt és garanciában cserélték. Én beszélnék a Telemax-al is. Majd írd meg mi lett!
-
kirusz1
őstag
Nekem simán az sd kártyán van a csengőhang és állitottam be de nem állitódik el
-
Idol S2
csendes tag
-
kozma1986
tag
válasz kakuk.tamas #2354 üzenetére
Kösz, kipróbálom
-
Mr X
veterán
A gyári fólián kellene lennie többek között android logónak. Nem is tudnád használni vele a telefont. Ha nem ilyen volt rajta, akkor az nem gyári.
-
senior tag
Nem, ez nem normális. Minden bizonnyal egy használt, vagy selejtes készüléket kaptál.
-
ladakolyok
újonc
Sziasztok!Én is vettem a telenornál egy idol 2s-t és nagyon meg örültem neki.Igaz a boltban semmit nem árultak el róla csak, az árát és fizethettem.Majd otthon mikor kézbe vettem a telot akkor néztem jobban át és lázsd egy csomo dolog nem stimmelt.A számlán a szín black volt a telo meg csokoládé színű,a hátlapon a folia olyan volt mint amit már egyszer levettek és aztán vissza tettek,tehát teli volt buborékokkal.Majd két nap múlva egyszer csak meg repedt a kijelzője a legtetején a hangszorónál.A kijelző also része mükődik ,a felső része meg nem.Másnap vissza a boltba és közli a hőlgy,hogy ezt öszetőrtem és ez nem garis már,a színére meg hogy az alcatelnél a black az a csoki szín és a hátuljára meg azt mondta ez gyári folia.Ja és közölte az okos telefonokat nem a nadrágzsebekbe tervezték,tehát ott nem hordhato.Kérdésem a kijelző miből készülhetett,mert az egyik tesztben azt irták ,hogy a gorilla glassnál is erősebb, a másiknál meg ,hogy nagyon gyenge.Amúgy szerintem is nagyon jó telefon és tényleg nagyon szép a külseje.Nekem egyik játéknál sem fagyot vagy szagatott volna,bár az aku az elég gyorsan merült(automata világitással ,40 perc film nézéssel ott volt a 38%-on )nem tudom ez egézséges-e?
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
válasz kozma1986 #2353 üzenetére
Másold a telefon/Ringtones mappába, és onnan állítsd be egy zenelejátszóval. Én is így állítottam be.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kozma1986
tag
Üdv!
A csengőhangom folyton elállítódik, már áttettem a telefonra sd-ről, de akkor is, van rá valami megoldás?
Köszönöm!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Idol S2 #2351 üzenetére
Próbálj meg egy full formatot recoveryből, vagy töltsd le a netről a friss GoogleService apk-t. (036 a verziószám vége)
Szerk.: amúgy az idő/dátum bevan állítva? Mert ha nem, lehet az is gond.
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Idol S2
csendes tag
Ezt írja ki:
"Sikertelen bejelentkezés
Nem lehet megbízható kapcsolatot létrehozni a szerverrel.
Ez lehet ideiglenes probléma, de lehet, hogy Android eszközén nem érhető el adatszolgáltatás. Ha a probléma továbbra is fennáll, hívja az ügyfélszolgálatot."[ Szerkesztve ]
Karcsi MI8
-
Idol S2
csendes tag
Minden működik, de a google fiókomhoz nem tudok csatlakozni.
[ Szerkesztve ]
Karcsi MI8
-
Idol S2
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a gyári rom letölthető valahonnan?
Lett egy kis bug a telefonomon és ujra kéne rakni.Karcsi MI8
-
Auratech
őstag
Egyhülyekérdés. Erre a telóra érkezhet az Android L?
Azt mintha sejteni engedné a net, hogy snapi400-as chipset azért támogatva van. (Talán a MotoG miatt gondolom). Vagy az új ART motor a dalvik után több ramot is igényel a nagyobb háttértáron felül?Auratech Field Recording
-
kirusz1
őstag
Ezért lenne jó saját program mint a Sonynál otthon 5 perc alatt visszatettem bármely Sonyra a régebbi rendszert
-
veterán
Amig garis a készülék, addig van visszaút, a szerviztől kérhető kell hogy legyen az eredeti állapot visszaállítása. Én anno WT19i 2.3-at frissítettem 4.0-ra, jó szar lett, akadt-dadogott, bementem a T-mobile-ba és szó nélkül (mosolyogva mondták hogy én vagyok a sokadik, mindenki kéri vissza a régit) visszarakták rá a 2.3.4-et.
-
-
pulai1000
tag
Szerintetek a Kit-Kat frissítéssel,megszűnik az sd kártyára való telepítés?
-
x1port
addikt
Én búcsúzom is tőletek.
Szerencsére túl adtam rajta.
Akinek bejön az hasznàlja egészséggel ! -
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Nem tudja valaki véletlenűl hol lehet olyan gyári tokot venni ami az alcatel hivatalos honlapján van?
-
jsk
senior tag
válasz matyiGo #2333 üzenetére
Részemről nagyjából mindegy hogyan néz ki egy telefon. A méret szintén egyénfüggő. Erről ezer meg ezer vita ment-megy itt a fórumon a max 5 colosok és a legyen a lehető legnagyobbak között. Jelenleg egy Alcatel OT-995 van mobilnetezésre, ebook olvasásra, viber, és utazás közbeni sorozatnézésre. Telefonálni egy 4000 Ft-os Nokiát használok.
(#2332) x1port
Nem zsákutca ez a brand, csak az Idol sorozat célközönsége a 25 év felettiek, míg a Pop sorozatnál a 25 év alattiak.[ Szerkesztve ]
-
jsk
senior tag
-
-
veterán
Megjött a hivatalos márkaszervízből a telefonom, ugye törött kijelzővel javították. Cserélték az előlapot, érintőt, LCD-t, akkufedelet, hátlapot, hangszorót, 33k-t fizettem. Bekapcsolás után kiderült, hogy nem világít az alsó három navigációs gomb, ha elveszem a fülemtől a készüléket akkor nem kapcsol be kijelző, valszeg a szenzor nem működik, és a keret alsó része a hangszórónál mozog, nyikorog. Szóval ennyit a márkaszervízről, most küldhetem vissza, de ezt már gariba javítják.
AMD Ryzen 7 9800X3D |
-
yuyizi
tag
-
yuyizi
tag
válasz matyiGo #2324 üzenetére
Én veled értek egyet szerintem ár/érték arányban igen is a top. A hibáiról: nekem eddig semmi gondom nem volt a gyári launcheren kívül de ezt orvosoltam is egy solo launcherrel a videózás zavaró valóban hogy halk viszont itt sajnos nincs mit tenni várni kell a frissítésre hibáztak ez szerintem más gyártónál is előfordult (pl Lg G3). Nagyon tetszik én teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ezt a karbon hátlapot én is szeretném de maximum saját kezűleg lehetne ilyet mókolni. Ebayen vannak egész jó fóliák olcsón rendeltem már máskor is és a lapost azzal ragasztottam le hajszárítóval és egy éles szikével tökéletesen lehet szabdalni
Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
matyiGo
aktív tag
nos, nekem van jelentkezőm rá 35ezerért.
am nagyon lehúzod, s nagyon sok pofont kap ez a telefon itt. konkrétan én ott tartok hogy mégsem akarom eladniszóval néhány dolog vele kapcsolatban:
Telefonálásnál még sosem hagyott cserben.
a kijelzője gyönyörű
a dizájnis nagyon szép.
igazából nálam megbízhatóan és gyorsan müxik a teló, szeretek vele facebookozni, netezni, youtubeozni, térképészni...
egyszerűen csak úgy kel kezelni mint egy gyönyörű nőt akit távolról mindenki szép nek lát és igazából közelről is szép, éppencsak hisztis.
szóval ha van türelmed hozzá és megtanulod a természetét akkor egy remek kis csajszi
sőt, még remény is van a fejlődésére. lő 4.4amúgy ilyet szeretnék rá:
https://www.youtube.com/watch?v=2B-OpQA3RYs
valaki nem tud? -
halkow
őstag
( #2322 ) x1port : nem ez a telefon egy értéktelen vacak 35k ért se lehet eladni, és teli van szoftveres és minőségi hibákkal ,már bánom hogy pénzt adtam érte...
Szörnyű a telenor garancia ügyintézése ma vittem vissza másodszorra és még ők voltak felháborodva hogy cserét kértem ... és még azt mondják nekem hogy biztos nem fogják a mikrofon miatt cserélni egy újra, hát én azért is azt kértem ha nem akkor addig visszem vissza amíg csere nem lesz...
van hibája bővenannyira nem értenek egyes emberek a munkájukhoz hogy az már nekem fáj
tőlem kérdi meg a videós mikrofon hiba melyik kategoriához tartozik ... wtf
és még csere készüléket se bírtak adni...
nov.26-ig
[ Szerkesztve ]
Alcatel onetouch idol2s the king
-
x1port
addikt
Ma gondoltam eladom a fóliás Idol 2S-em. Pár napos.
De úgy néztek rám az emberek mint ha valami földönkívüli dolgot akarnék eladniSzóval jó telefon ez de iszonyat mostohagyerek.
-
veterán
válasz skylinerold #2320 üzenetére
Garanciát meg se próbáltam, lehet hülyeség volt. telenor nem arról hírek, hogy korrekt az ügyfelekkel, ezért nem is erőltettem. Egyébként a kijelzőn jól kivehetően látszott, hogy kapott egy ütést, egy pontban beütődött, rádobtam valamit. Azért köszönöm az infót, lehet előbb itt kellett volna kérdezősködnöm, sajnos most már mindegy, másnak hasznos infó lehet.
AMD Ryzen 7 9800X3D |
-
skylinerold
tag
válasz daveoff #2314 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni csak megosztom az infót! Másfél hónappal ezelőtt egy másik hirdetési oldalon törött kijelzős készüléket hirdettek. Majd kaptak egy fülest hogy garanciában cserélik mert gyenge némelyik készülék kijelzője és láss csodát kicserélték nekik garanciában!
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
pietrrr
aktív tag
Basszus, nekem nyár közepe óta van meg a telefonom, használom is elég aktívan, de ez eddig, míg nem mondtad, nekem fel sem tűnt
Én is ejtettem el párszor, mondjuk szerencsére nem túl magasról, de nekem eddig szerencsére semmi baja nincs, a festék is csak a jack csatlakozó körül kezdett el egy picit lepattogni.
Egy szó, mint száz, én ezért az árért abszolút elégedett vagyok!
(Mondjuk én nem szoktam videózni)
-
JJazon
tag
Nem tudom, hogy láttátok-e, hogy megjelent az acatel pop S9 telefon. (MO-n hamarosan)
Ugyan ez. 5,9" a kijelző, tehát igencsak méretes, de hardveresen (kijelző, memória, processzor) és szoftveresen (4.3 alca féle módosított verzió) is teljesen megegyezik. Mindössze a kijelzőméret és a telefon sarkainak formája különbözik. Nem tudom, hogy ezt most hogy gondolták, majd kiderül, hogy mire mennek vele. Ja, meg a phablethez adnak egy pici gombos telefont, és azon tudunk telefonálni, ha akarunk. Szóval ők is belátják, hogy az 5,9" mindenre jó, csak nem telefonálásra
Szerintem egy fullhd felbontás igazán elfért volna, ha már mást nem is módosítanak, mert 5"-on még elmegy a 720p (294 ppi) addig az 5,9" (249 ppi) már olykor pixelesnek tűnhet közelről. Szóval kopipasztás a dolog. Elvileg 100 ezer alatt lesz, ami úgy el is várható a 2S ára után
Ja, igen. Az aksi nagyobb lesz, 2150 mAh-ról növelték 3400 mAh-ra. A telefon így is jó üzemidőt fut nálam, hát még ennek a másfélszerese2S: 6050Y
POP S9: 7050Y -
yuyizi
tag
Mondjuk engem egyáltalán nem zavar szerintem nem olyan feltűnő. Volt már más is aki panaszkodott mogy bug lehet vagy hiba de ezek szerint gyárilag így kalibrálták. Szerintem ha annyira zavar akkor nézz szét a Playen hátha találsz valami értelmes status bart. Jó keresgélést
Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
veterán
1,5 hónapja vettem egy ilyen készüléket, előfizetéssel(2 év hűséggel) az én csomagomban 43k-ért tudtam hozzájutni, most már csak 39k. A telefonnal maximálisan elégedett voltam/vagyok, vásárlás előtt ezért az árért nagyon jó vételnek tűnt, és ez be is igazolódott. Aztán eltelt egy hónap, és sajnos jött, aminek nem kellett volna......Munkámból kifolyólag adódnak extrém körülmények körülöttem, ez is ilyen volt, és az lett a vége, hogy sikerült betörnöm a kijelzőt. Éppen csak egy pontban megütődött, viszonylak kis ütést kapott, és egy kis repedés lett rajta, mondanom sem kell érintő azonnal használhatatlanná vált. Ezután jött a fekete leves, a javíttatás, ugye garancia felejtős, biztosítást nem kötöttem. Bevittem egy mobiloshoz(ismerős), aki tájékoztatott, hogy alcatelhez alkatrészt nem lehet beszerezni, csak a saját márkaszervizükben lehetséges a javítás, ő szívesen felküldi nekik, ők készítenek egy árajánlatot, de készüljek fel, hogy minimum 25-30k a javítás, mert a komplett kijelző+érintőpanel+üveglapot cserélni kell, mert egybe van minden. Nehéz volt eldönteni mi legyen a készülék sorsa, de mindenképpen kellett volna vennem egy telefont helyette, és úgy voltam vele, akkor inkább megcsináltatom ezt. El is küldte a készüléket, rá egy hétre megérkezett az árajánlat, hogy komplett mindennel(postával) együtt 33k a javítás, ez volt nagyjából egy hete, és mai napon megérkezett a javított készülék, tehát nagyjából 2 hét leforgása alatt készült el. Még nem mentem be érte, mert ma nem volt időm, holnap fogom elhozni. Nagyjából ennyi a sztori, igazából csak azért írtam le, hogy aki ilyet vesz képben legyen a javítási költségekkel, elvégre nagyon törékeny kis készülékről van szó. Szóval vigyázzatok nagyon a telefonotokra, megéri....!
AMD Ryzen 7 9800X3D |
-
x1port
addikt
Üdv a klubban !
Van egy ilyen telefonom és azt vettem észre ,hogy ha lehúzom az értesítési sávot akkor annak a baloldalán van egy volt.
Találkozott már valaki ilyennel -
nobela
senior tag
Köszi köszi, csak egyszer már pórul jártam...
-
nobela
senior tag
Sziasztok, van az Idol 2 S-ben telepítési korlát?
Láttam már olyat hogy a háttértár meg van osztva, és csak 1Gb-ra lehet appokat telepíteni...
-
petranatasa
csendes tag
A már leírt hibák mellett még ezek is vannak: Ha nem indítom naponta újra és a WIFI végig be van kapcsolva, akkor egy idő után nincs net, ha a WIFI-ről le és visszacsatlakozok, vagy memóriát törlöm, akkor sem, csak, ha újraindítom. Ha kihangosítva beszélek, akkor nem lehet a hangerőt állítani. A két koppintásos felélesztésnél háromféle dolog történik: ha asztalra van rakva akkor gyakran ezt írja: "Megelőző kezelési mód Nem terjed ki a felső ablakra". Vagy bejön a zárolt képernyő. Vagy bejön a főképernyő.
-
norbert400
tag
Hali. Azt tudjátok hogy esetleg a sima idol 2 re várható frissítés? Nálam az volt hogy megvettem a telefont, 2nap elteltével csináltam videofelvételt, 50másodperc után becrashelt a telefon majd újraindult. Aztán mikor bekacsolódott a wifi és bt teljesen kinyiffant. nem lehetett használni, ráadásul ha beállításokról akartam elérni akkor befagyott. Ahogy olvastam későbbiekben biztos lesznek hibák, ezért is lennék lekötelezve egy frissitéssel. mert ezen 4.2 van jelenleg.
-
yuyizi
tag
válasz gtamate2 #2300 üzenetére
Szoktam néha néha ne vagyok elájulva a képminőségtől de éppen ezért veszek egy dslr gépet ha valamit hirtelen kell lefényképezni vagy pl a puskát lefotózni arra nagyon is megteszi Pár kép azért itt van amit csináltam (van benne szerkesztett is )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest