Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hardline
senior tag
Egy ideje már követem a topicot, mert nagyon megtetszett a telefon és egész elérhető áron adnák előfizetéshez, de a rengeteg szoftveres hiba miatt egyre inkább lankadt az érdeklődésem.
Látom, hogy ígérgetik a 4.4-et a telefonra, de mi a garancia, hogy azzal ki is javítják a hibákat, nem csak egy ugyan olyan bugos, de újabb verziószámú android lesz elérhető hozzá? (a kérdés költői)
Nagy kár, hogy ennyire nem foglalkoznak szoftveres oldalról a telefonnal, mert egyébként remek tudású lenne és az árkategóriájában nem igazán van ellenfele.
Nem is igen van perpill más, amit megvennék, de így ezt sem... -
kakuk.tamas
addikt
És a többiek:
Ahogy fentebb is írták, a hivatalos közlemény, amit nekem is megírtak, még az idén várható 4.4-es frissítés! De a pontos dátumot nem tudják megmondani.
De itt a levél:
"Dear Kakuk Tamas,
Thank you for contacting Alcatel Onetouch!
We have plan to update idol 2S to 4.4 kitkat this year,but we can't confirm the date for you.Please keep your eye on following website for the latest update information:xxxxxx" -
szlobee
csendes tag
Van estetleg hír róla bár én nem találok semmit, hogy mikor jön ki rá a 4.4?
-
yuyizi
tag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Asphalt 8nál nekem is csinálta ..
-
kirusz1
őstag
válasz
Bigmasterl
üzenetére
Nekem csinálta
-
Bigmasterl
tag
Nálatok van olyan, hogy ha elindítok egy játékot a töltőképernyő után kilépeget? Konkrétan az Asphalt 8at akartam megnézni.
-
yuyizi
tag
válasz
gtamate2
üzenetére
Én tapasztaltam olyat is hogy videóztam (persze a halkság az mellékes) és akadt a videó. Az rendben is lenne ha csak akkor akadna mikor veszi fel de a visszajátszott vidiben is akadt. Akkor határoztam el hogy ncore és leszedtem a cinema fv-t (mert lite-al nem foglalkozunk). Azzal megoldódott a probléma hálisten
-
SidCorky
őstag
válasz
gtamate2
üzenetére
Ezekért szerintem ne vidd be több hétre, csak szoftvert fognak frissíteni, de nem oldja meg. A kamera nekem akkor csinálja ezt ha meg van nyitva egy app ami használja a kamerát (pl a Galéria), ilyenkor ürítem a RAM-ot és már jó is.
A sercegéssel/halksággal semmit bem fognak tudni kezdeni, ez csak az Alcatelen múlik hogy javítják-e a KitKat-ben -
kozma1986
tag
Még idén lesz KitKat frissítés, csak a pontos dátumot nem tudják megmondani. Ma kaptam 2 üzenetet is az alcateltől.

-
Lehet le is adnám, de nincs mit használni helyette. Egyébként az előlapi kamera és a mikrofon hibátlan, mert órákig tudok vele normálisan skype-olni. Ahogy látom a hátlapi kamerával és a szoftverekkel lesz gond. Írtam az Alcatel supportnak a szoftverfrissítés ügyében, de csak annyit válaszoltak, hogy még nincs hozzá és ha lesz, akkor az Alcatel oldalán lévő programmal tudom majd frissíteni magamnak. Ezzel sokkal előrébb lettem.
-
kisnokia
aktív tag
Sajnálom az Idol 2S-t, bár váltottam, de nem tagadtam meg
Igazán jó kis készülék lenne, az újra csökkenő ára miatt felülmúlhatatlan bestbuy, a hibáit igazán lehetett volna ennyi idő alatt orvosolni. De valahogy az volt az érzésem, hogy olyan mostohagyermek ez a teló, de akár az egész felsőbb vonulata az Alcának; vagy elügyetlenkedték a szolgáltatókkal való kapcsolatot, vagy nem is akartak most még komolyan jelen lenni az európai piacon... -
halkow
őstag
válasz
HummeRC
üzenetére
Te tudod mit csinálsz én biztos nem hagynám.. nekem pont ezt csinálta nyáron már írtam róla, mindenesetre a szerviz nekem nem tett külsőleg kárt az enyémben sőt még ők jegyezték fel hogy karcos a kamera plexije , én mindenesetre elődöntőttem ha lesz lóvém végleg megszabadulók tőle! (mintha ismételné magát a történelem a tavalyi idol s tagok is váltottak ezerrel.)
egyébként kaptam ma egy jó tanácsot egy telenoros kollégától hogyha le írok mindent a telenornak a telóval kapcsolatban hogy miket éltem át( kezdjük ott hogy selejteset kaptam felbontva!) akkor talán csere jegyet fognak kiállítani

remélem így lesz -
Na, eljutottam oda, hogy a korábban általam is dícsért camera fv-5 is bemondta az unalmast kb 15 perc folyamatos felvétel után. Először megjelent egy vízszintesen futó csík, mint a régi videók szalaghibájánál, aztán leesett a rögzített frame szám és szaggatni kezdett a kép, végül közölte, hogy elvesztette az irányítást a kamera fölött, próbáljam újra indítani a készüléket. Megtettem, de hiába, több felvételt nem csinál, csak panaszkodik, hogy nem éri el a kamerát. Kipróbáltam a beépített hangrögzítőt is, az is nagyon halk, de legalább valamennyire hallható. Arányaiban kb egy közeli koncert hangját, a beszédnél halkabban veszi fel, videót meg már sehogy.
Sajnálom, hogy az én kamerám is hibás, de szeretem ezt a telefont és nem tudom, hogy van-e értelme gariztatni, mivel a többiek is elég horrort írtak róla. Jah, telenor 0 Forintos akciós, 2 év hűségidős és 1+1 év garis, jelentsen ez bármit. Ha meg gariztatásra adnám a fejem, akkor meg gyalulhatnám és menthetném le a belakott dolgaimat? 3 hónapos és még egy karc sincs rajta. Félek szerviz után nem lenne ilyen állapotban. -
halkow
őstag
válasz
zsupyro
üzenetére
A promóciós videójába is ezt demózták én először arra gondoltam hogy ezek gyártják az idolba a jóféle hangszóró-t

Egyébként ez nagyon jóféle benne kár hogy csak egy van belőle, múltkor fél óráig max hangerőn halgattam rajta a zenéket. más teló már recsegne de itt semmi baja.. ebbe nem csalódtam és. ez a bizonyos NEG karcálló üvege is nagyon jóféle semmi karc nincs rajta pedig nyüstölöm rendesen
-
zsupyro
csendes tag
Szerintetek mi az az Arkamys HD hangzásjavító szoftver? Mert az alcatel Facebook oldalán ezzel hírdetik az Idol 2s-t.
-
halkow
őstag
Én is pamut tokban hordom már több mint 3hónapja mégis karcos lett, meg ez a porszem is rejtélyes hogyan került a lencse alá
, na mindegy holnap viszem vissza remélem sikerül cserét kérnem jellenleg a lumia 735 és s3 neo között vacilálok ennyi még belefér a keretbe... Ti melyiket ajánlanátok? -
Traxx
őstag
Nekem nem lett poros, és a lencse sem karcolódott össze - bár ebben a tok is szerepet játszhat. Az ébresztővel nekem csak olyan bajom van, hogy atomkómásan kicsit nehezen tudom leállítani
De az érintés érzékenysége, stb. rendben van olyankor (is).A videót passzolom, de a face-en rákérdezett valaki, többek között a halk hangot is kritizálva, és kb. az volt a válasz, hogy a fejlesztőknek továbbították, és az érkező frissítés többek között ezt is orvosolni fogja. De az érkezésének dátumáról semmi nem volt
bár nekem nem olyan sürgős, nem vagyok nagy hang vagy videó felvevős 
-
Nittaku
csendes tag
A probléma az, hogy a micro-SIM kártyát nem ismeri fel a telefon, azt írja ki, hogy "nincs behelyezve SIM kártya". Ezt megelégeltem, kivettem a telefonból a kártyát, hátha rosszul rakták bele az üzletben (azóta nem is vettem ki). Azonban nem tudom visszatenni SIM-et, akárhogy megpróbáltam, egyszerűen nem passzol bele. Mi lehet a probléma?

-
halkow
őstag
Mindegy már csak 3 hónap múlva jön a lóvé és csere g2-re fogom kényszeríteni a telenyomort! Vagy be fogom írni őket a vásárlálók könyvébe mert semmit nem csináltak legutóbb se a telóval, pedig világosan leszögeztem hogy már szoftvert már volt frissítve és ez biztos nem oldja meg

Valami ötlet Hogy biztosan cserét kérhessek?
Az városi telenorba olyan profi kiscsávót tettek be hogy vittem vissza egy Samsung headsetet és a csávó egy note 3-al, pocket neoval nem hallotta meg hogy az egyik oldalon meghalt a basszus... Na ottis negyed óra múlva cseréltettem ki egy micro sd-re
Kérdem én ilyen egy vidéki telenor? Ratyi hamisítvány Samsung headset,utángyártott xarok, 1óra sorbanálás, melédumálás, férevezetés... Elegem van

-
halkow
őstag
- Nektek mennyire lett micro karcos a kamera plexije?(nekem nagyon mintha jó 2 éves lenne a teló az ot-990 se látott ilyet )
- a kamera plexi alá a por nektek nem ment alá? (Nekem sajnos az is van )
-másik probléma pedig hogy van amikor beragad az ébresztő, valamikor meg a telefont alig tudom tudom feloldani(2-3mp es "fekete halál"középen egy négy szögű világosabb feketés alagzat) ...
-Mikrofonra és videózásra valami ingyenes programot tudnátok ajánlani ami hangosan vesz fel lehetőleg magyart...
-
mezo76
csendes tag
Nekem az Assassin's Creed Pirates játékot nem akarja elindítani. Van valakinek ezzel a játékkal kapcsolatban tapasztalata?
-
mezo76
csendes tag
Tudna nekem segíteni valaki abban hogy kezdőképernyők számát hogyan tudom megváltoztatni?
Előre is köszi! -
yuyizi
tag
válasz
kisnokia
üzenetére
Nemrégiben én is írtam az Alcatel oldalán lêvő mail címre hogy várhatóan mikor jön a frissítés egyrészt a hanghiba miatt. Néhány nap mulva 15db (nem hazudok) köszönő levél jott hogy mekkora jó arc vagyok hogy felvettem velük a kapcsolatot viszont értelmes válasz még azóta sem érkezett ... (Már kb 2,5hete) az alcatel facebookos oldalán is írtam nekik igaz csak csütörtökön de amint láttam ott mintha valamivel segítőkészebbek lennének.
-
kisnokia
aktív tag
Sokkal korábban linkeltem egy francia tesztet. Én azt kifejezetten rosszindulatúnak éreztem (pld. lehúzták a kijelzőt). Úgy látszik, az Alcatel francia származása nem szimpátiát kelt bennük,hanem az "árulás" érzését-legalábbis ezt gondolom én. Viszont felháborító a teló "gondozása": az Alcatel semmit sem tesz a szoftveres eredetűnek tűnő hangfelvételi hiba elhárítása érdekében! Mint korábban írtam: a szintén jórészt szoftveresnek tűnő fotózási bizonytalanság mellett is szeretett Alcamat összetörték a szervízben, vagy a Telenornál, (éppen a felvételi hanghiba miatt adtam le) és hosszú huzavona után felkínálták a tipuscserét is. Mivel az üzletben megtudtam, hogy valami típushiba miatt érzékeny a teló képernyője a törésre, ezért gondolkoztam el a még mindig nem fotókirály, de már a léc túloldalán levő LG G2 minin. A döntő érv az volt, hogy az ügyfélszolgálat (amelynek az emailos elérhetősége-szemben a telefonossal telemaxos volt-azóta sem tudom, hogy ez a szervízhez, vagy az Alcához tartozik) sokára és semmitmondóan válaszolt a hanghibát panaszoló kérésemre (t.i ők ilyen típushibáról nem tudnak), majd udvarias, a telefont általánosságban dícsérő, de a készülékcserét pont az elégtelen válaszukkal indokló válaszomra már semmit sem regáltak, pedig leírtam, hogy egy internetes közösség aktív tagjaként gyakran futnak be hozzánk lehetséges vevők kérdései is.....
-
ihalu
csendes tag
Hello!
Tegnapi napon beszereztem ezt a csoda telefont. Minden videót amit láttam róla a youtubeon ott a lenti gombok fénye nem világított egyáltalán. Nálam viszont minden reagálásnál felvillannak vagy világítanak folyamatosan. Hol tudom kikapcsolni? Nem találtam olyan opciót mint egy samsungnál.
Köszi előre is
-
JJazon
tag
olvastam az xda fórumon, hogy a telefonra 1 hete a franciáknál elérhető lett egy frissítés, de maradt 4.3 és látszólag semmit nem hozott a dolog.
-
yuyizi
tag
Mert magas a kávája ezert ha kijelzővel lefelé is teszed nem ér oda a felülethez. Nekem ezért úszta meg az esést mert nem egyből a kijelző kapta az ütés hanem ez a magas káva felfogta. Úgy is szokták hívni az ilyen tokokat hogy bumper tok. Vannak kemény üvegszerű kijelzővédő fóliák viszont szerintem ehhez a típushoz nmr gyártanak ilyet.
-
yuyizi
tag
Szia !
Én egy TPU tokot használok hozzá tokshopról rendeltem [link] nekem tetszik a hátlapja matt nem csúszik jól kézbe áll tőle és pozitívum hogy mikor telefonáltam és sokáig tartott a beszélgetés akkor a felső része a telefonnak kicsit vágta a fülemet ez a tok használatát követően megszűnt. Persze vannak más alternatívák is (ebay) abban tudok neked segíteni. Nézegettem van ez a TPU-s alternatíva amiből csak ezt találtam mert sok s-line-os van amik nekem nem tetszenek és nagy nehezen találtam ilyet hozzá aztán van sima kemény hátlap ezekből több szín van szerintem ezek annyira nem védnek ehhez hozzátenném hogy úgymond nyomtam egy drop testet
mosógép tetejéről leesett a kemény padlóra és megúszta a toknak hála pedig képernyővel lefelé zúgott le szóval szerintem praktikusabb az a féle. Az alcatel oldalán láttam még egy szép flipes tokot amit az alcatel gyárt a telefonhoz valamint ugyan itt egy átlátszót is nem rossz mindkettő viszont a flipes tokok sajnos nekem nem jönnek be Egy két képet esetleg küldhetek hogy néz ki a teló a tokban 
-
burkesz
csendes tag
válasz
skylinerold
üzenetére
Köszönöm a választ !
-
psg5
veterán
Mintha olvastam volna, hogy létezik tok ehhez a telóhoz. Ha igen ti honnan rendelitek? Valamint érdemes-e? Milyen erős és vastag a kijelző és mennyire karcolódó a hátlap?
-
matyiGo
aktív tag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
sajnálom...
eldobom az agyam. tényleg gyengeelméjű lehetek.
"Galéria" alkalmazás. megnyitok egy képet mejd megnyomom a "kép beállítása, mint" gombot majd felajánl 4. alkalmazást: Galéria, Google+, (ismerős fotója) , Nova háttérkép.
mindegyiket kipróbáltam ...
de semmi jobb fent opció.. az a gyanúm hogy a google+ bekavar a Galéri háttérkép opciónak...
mingyegy. már beállítottam manuálisan fájlrendszerben, csak nem értem hogy nekem miért nem adja föl ezt a lehetőséget.. -
Louis1114
csendes tag
Véletlenül beállítottam, hogy sötét képernyőn legyen óra. Valaki leírná hogyan tudom kikapcsolni? Köszi előre is
-
Louis1114
csendes tag
Sziasztok, tud valaki valamit a 4.4 fejlesztésről? Mikor adják ki, már nyárra igérték?
-
Ochocinco46
aktív tag
-
burkesz
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek,Alkcatel One
Touch Idol 2s telefonom van!
A videó felvevőjével vannak gondjaim.Felvétel közben többször is elhomályosodik keresi az élességet!
A hangrögzítése iszonyat halk! Most én nem állítottam be jól valamit rajta esetleg,vagy másnak is hasonlóak a tapasztalatai!? Köszönöm a választ! -
tamaske
csendes tag
válasz
matyiGo
üzenetére
Sajnos nincs storage/sdcard0/.lockscreen_wallpaper nevű mappám, de ha létre is hozok egyet és abban elhelyezek egy "lockscreenwallpaper.jpg" nevű képet, azt ugyanúgy nem jeleníti meg zárolás alatt.
Te milyen alkalmazással, ill. milyen menüben tudod az itt elhelyezett képet lockscreenként alkalmazni? -
matyiGo
aktív tag
válasz
tamaske
üzenetére
lock screen háttércseréhez mappakezelőt kell használni, én total commanderrel nyomom
fájlrendszer: storage/sdcard0/.lockscreen_wallpaper/lockscreenwallpaper.jpg
itt van az alapértelmezett lockscreen háttérkép, ezt a képet kell kicserélni és kész
figyelni kell hogy ugyanaz legyen a képarány mint a telefoné mert különben öszenyomja/széthúzza a képet. én konkrétan csináltam photoshoppal egy natív felbontású képet
és így tökéletes
illetve nevezd el a képedet lockscreenwallpaper.jpg -nek(szerk.: ezt amúgy be lehetne írni a témakezdő hsz-be
) -
tamaske
csendes tag
Sziasztok,
valaki meg tudná mondani, hogy a gyári one touch lock screen-re beállítható képeket merre találom?
Más képet szeretnék használni zárolás alatt, nem azt a pár darabot, ami a háttérképek között elérhető. Viszont saját képet a gyári képnézegetővel sem lehet lock sreen-nek alkalmazni.
Nem szeretnék egy külön alkalmazást telepíteni e miatt, egyszerűen megpróbálnám, hogy saját képeket másolok be a gyári képeket tartalmazó mappába.
Valaki nem tudná megmondani ennek a helyét?
Köszönöm! -
skylinerold
tag
Igen az enyém volt a készülék függetlenítve volt és hanghiba miatt cserélték. Újat kaptam helyette! Ha valakit érdekel függetlenítve privátba keressen meg!
-
pulai1000
tag
válasz
fetaguitar
üzenetére
Szia ha mindenáron ezt a telefont szeretnéd meg teheted,hogy szolgáltatót váltasz számhordozással.Igy meg marad a számod.Gari nélkül biztos nem vállalnám a telefont.Volt aki írta itt,hogy ki lehet függetleníteni a Telenornál egy év után, vagy feketén is megcsinálják de akkor nincs gari.

-
fetaguitar
újonc
Üdv mindenki!
Nagyon szimpatikus a telefon, gondolkozom a vásárláson, a Telenorra korlátozott hazai vásárlás azonban kicsit kedvemet szegte, mivel vodás kártyával szeretném használni.
Van tapasztalata valakinek, hogy szürkeimportból hol és milyen kompromisszumokkal lehet hozzájutni? Esetleg érdemes elgondolkodni a hálózatfüggő megvásárlásán és szolgáltatónál történő garanciavesztés nélküli használatán?
Előre is köszi! -
zannor
tag
Üdv!
Egy ideje vadászom, de árukeresőn/árgépen nem találom. Tudnátok segíteni abban, hogy hol lehet függetlenül venni ilyen telefont?
-
DoxaM
aktív tag
válasz
petranatasa
üzenetére
Érdekes nálam sd-kártyáról tökéletesen és gyorsan viszi a zenéket. Nem lehet, hogy a player rossz? (az enyém folder player - zorilla soft, ha jól tudom).
Töltőről annyit, hogy még a sajátjára is kiírja, hogy nem a sajátja..
Ettől függetlenül nagyon gyorsan feltölti, HTC töltővel is töltöttem, azzal is gyorsan feltöltötte.
Csengőhangot a meglévőkből választottam, azóta a riasztást, csengőhangot nem felejtette el (nem tudom pontosan talán 1-1.5 hónapja). Kettőskoppintás nem kell, h önálló életet éljen a zsebemben, nagyon jól megvagyok az oldalra húzással
-
pulai1000
tag
válasz
zsupyro
üzenetére
Sajnos csak akkor marad meg a beállított csengőhang mp3 zene ha a telefon memóriát használod elsődleges tárhelynek.Ha az sd-kártya a elsődleges tárhely, akkor a zene lejátszóból be lehet állítani a hangot.Csak hogy onnan állandóan elfelejti,és vissza állítja a gyári csengőhangot.Főleg akkor csinálja ezt ha a memóriát tisztítod vagy egy nagyobb alkalmazást,pl: játékot indítasz el.Csak az újraindítás után jön helyre a beállítás.Sajnos hibás a memória kezelése,én visszaállítottam,hogy a belsőmemória legyen az elsődleges tárhely,mert meguntam az újraindításokat.Csak hát így a video felvételt és a fényképeket sem menti az sd kártyára mert nem elsődleges tárhely.Ezt a hibát nagyon jó lenne ha kijavítanák mert nem sok értelme van a tárhelyválasztásnak.Persze azt is lehet csinálni,hogy a gyári csengőhangot használod és akkor nincs gond az sd-vel.

-
sziasztok!
Segítség kellene!
Az összefoglaló szerint rootoltam, Super su felrakva, elvileg rootolt a telefon. Ellenőriztem.
De ha app masterral akarok gyári system appokat törölni, nem megy. Ilyen nem volt még.
A super su megadta az app masternek jogot.Ötlet?

-
Mr X
veterán
válasz
petranatasa
üzenetére
Pedig elég sok ilyen típus van a piacon.
-
petranatasa
csendes tag
válasz
skylinerold
üzenetére
Feltételeztem, mert nem láttam. Na, ilyet sem hallottam még. Ha cserélni kell az akksit, akkor szervíz?
-
skylinerold
tag
válasz
petranatasa
üzenetére
Miért raktak akkut az üzletbe az Idol 2s-be? Beépített aksija van csak elvileg szervizben lehet cserélni! A hátlap ragasztott fix!
-
Mr X
veterán
válasz
petranatasa
üzenetére
Nem levehetős, nem rakták bele az akkut, gyárilag beleépítik.
-
petranatasa
csendes tag
Hogyan kell a hátlapot levenni? Az üzletben rakták bele az akksit, és nem láttam.
-
halkow
őstag
A gyári ébresztő alkalmazásnál nálam már a teló vásárlás kezdetétől van egy kis bug bármilyen csengő hangot választok ki saját vagy gyári amit rá megyek a kiválasztott zenére azon nyomban max hangerőn tolja az arcomba a kiválasztott zenét, és hiába 1-es hangerő van beállítva hozzá de akkor is maximumon tolja
Más is tapasztalt már ilyet ?
-
zsupyro
csendes tag
válasz
petranatasa
üzenetére
A csengőhangot másold telóra és zene lejátszóból állítsd be. Itt fentebb írta is valaki, nekem eddig bevált. A többi hiba sajnos nálam is van, legidegesítőbb a halk és hanghibás videófelvétel, de megbocsájtható, mert amúgy imádom. Reméljük a KK-val megoldódik minden. :-)
-
kisnokia
aktív tag
válasz
petranatasa
üzenetére
Én teljesen mást tapasztaltam. Igaz, észreveszi még a nem gyári kábelt is,de nekem alig kellett hálózatra dugni, teljesen elég volt, hogy a fotók feltöltése után rajta maradt az USB-n. Az Lg2 minim sokkal lassabban tölt, 5 óra hálózatról, és végtelen idő USB-ről.
halkow: Én kifejezetten meg voltam elégedve a hangjával, jobb, mint az LG-nek, a fülese is elviselhetőbb.
-
petranatasa
csendes tag
Hát....., a nagy HD kijelzővel, és ilyen fényerővel nézve a dolgokat megbocsátok ennek a készüléknek egyelőre minden hibáját, de remélem javítják.
Ilyen árban, ilyen jól kinéző, ilyen vékony, ilyen HD kijelzős, gyors, kettős koppintásos, fülhöz emelős-hívós, játékokat profin futtató, hipergyors mobiladatkapcsolatos, gyönyörű színes, alkalmazásokban nagyon gyors, elfogadhatóan fogyó akkumulátoros gépet nem lehet venni!Na, 2 nap alatt megszerettem, és elfogadtam a hibáit! Javaslom!
-
halkow
őstag
válasz
matyiGo
üzenetére
"sztem nagyon béna hangchipp van
benne. fertelmesen szól a sonyericsson
ray- emhez képest (átlag user ezt sztem
nem hallja, nem veszi észre nem zavarja."Ez pontosan így van , ugyebár ez előtt is Alcatelem volt (ot990) aztán vettem a -> 2s-t sokkal jobb hangzást tapasztalatam, aztán vettem egy pocket neo-t amíg szervizbe volt a 2s és nem hittem a fülemnek hogy a 2S headsetével a pocket neo porig alázza mind a 2 alcát...
-
petranatasa
csendes tag
válasz
matyiGo
üzenetére
Ezelőtt egy SK17i Sony-m volt, az 2 óra alatt USB-ről is feltöltött. Egyébként a hangja nekem fülessel és anélkül is bejön, nem lenne rossz.
Közben próbálgatom: bejelöltem, hogy üzenet közben és névjegyeknél fülhöz emelve hívjon automatikusan, üzenetnél megy, névjegynél nem. -
matyiGo
aktív tag
válasz
petranatasa
üzenetére
nekem nem felejtette el a csengőhangot kb 1-2 hónapja.
feltettem az alap memoriába.
az USB-vel sztem nincs az a telefon ami ne töltene lassan. a nyakviolással ne foglalkozz
a zenehallgatás nálam sem működött soha rendesen
de nem használom mert sztem nagyon béna hangchipp van benne. fertelmesen szól a sonyericsson ray- emhez képest (átlag user ezt sztem nem hallja, nem veszi észre nem zavarja. bővebben írtam erről korábban.
Kettős koppintás LG 8.3-as tabletemben is bénázott, itt is...
kikapcsoltam, néha zsebben feloldott miatta.
Hátlap nekem tökéletesen a helyén van. -
petranatasa
csendes tag
Az én telómnak is a tipikus problémái vannak: elfelejti a csengőhangot, többszöri újraindítás után látja csak; videó hang rettenetes halk fv5-tel is; kicsit mozog a hátlap, de ami legjobban idegesít, hogy 1 nap alatt tölt fel usb-ről, töltőjéről hamarabb, de nyavikkol, hogy az márpedig nem a gyári töltője és így károsodni fog. Sd kártyáról még a zenehallgatás közben is szaggat a hang (a kártya más telókban tökéletes). Van, hogy a kettőskoppintással nem nyílik fel, ha kiveszem a pipát meg vissza, akkor már igen. Szóval a funkciói eléggé megbízhatatlanok.
Ami jó: a nagy és szép kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) jobban örülnék (+ custom recovery, és gyári visszaállítási lehetőség)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igazán jó kis készülék lenne, az újra csökkenő ára miatt felülmúlhatatlan bestbuy, a hibáit igazán lehetett volna ennyi idő alatt orvosolni. De valahogy az volt az érzésem, hogy olyan mostohagyermek ez a teló, de akár az egész felsőbb vonulata az Alcának; vagy elügyetlenkedték a szolgáltatókkal való kapcsolatot, vagy nem is akartak most még komolyan jelen lenni az európai piacon...
, na mindegy holnap viszem vissza remélem sikerül cserét kérnem jellenleg a lumia 735 és s3 neo között vacilálok ennyi még belefér a keretbe... Ti melyiket ajánlanátok?
bár nekem nem olyan sürgős, nem vagyok nagy hang vagy videó felvevős
Most Solo launcher használok egész jól gazdálkodik a rammal. Volt már fenn Nova és Espier is de eddig ez a legjobb. Ott biztosan tudsz kezdőképernyők között variálni.
Még várakozhatunk ...