Hirdetés
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Csak ismételni tudom önmagam : 1990 hsz: attól hogy én nem hallottam még erről a lábfordítós dologról, attól még lehet, én elfogadom az újdonságokat , és akkor az 1984 es hsz reklám-része még mindig megállja a helyét: Jabra Rhythm fülest kell venni ...
Nekem van itthon Samsung EHS60ANN , amit az S5610 Primóhoz használtam régebben, meg van ilyenem is : [link] , és nem kompatibilisek egymással, akkor utóbbinál az adapter fordít ?
-
Mr X
veterán
Nagyon jó. Akkor próbáld ki egy Sony-val vagy egy ZTE-vel.
Leírtam elég pontosan a dolgot, azt is, hogy ellenőriztem. Ráadásul évek óta fennáll ez. De nyugodtan ellenőrizhetitek ti is akár egy multiméterrel, nem kell nekem hinni.
Csak hogy végre megértsétek.
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
Kipróbáltuk egy galaxy s2-esel is a telenoros samu fülest és egyszerűen pocsék semmi basszus csak a magas tartomány árad belőle és az egyik oldala tompában szól
egyébként pont úgyan ilyen kinézetű Samsung headset van a tesónak s2ö höz is és az baromi jól adja a basszust és magast is... De úgylátszik valami hamisítottat fogtam ki
Alcatel onetouch idol2s the king
-
veterán
Soha nem méregettem. Egy 3,5 mm-es Jack az egy 3,5 mm-es Jack. Szabványos, kész. Ha egy 3-szálas fejhallgatót veszel elő, mindennel működni fog, mert a lábak helye fix. A 4-ik láb egy funkció-láb + mikrofon, de én nem hallottam még fordításról - persze ettől még lehet.
üdv
Cs Zs -
Mr X
veterán
Mondjuk a labkiosztás megfordítására való bekötés? Én megnéztem. UTP patch és crosslink kábel ismerős?
Amúgy te hol látsz ellenállást egy headsetben, pláne olyat, ami ilyen hibát okoz? Nincs benne semmi ilyesmi. A hangszórók ellenálláseltérése miatt pedig elvileg max halkabb lehetne picivel, gyakorlatilag meg az sem, mert nincs ilyen különbség közöttük.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az említett jelenség azért van, mert nem hozzávaló a füles, semmi köze ahhoz hogy Samu vagy Alma.
A lábkiosztás tökmindegy, a 4-csatlakozós az mikrofonos, a 3-as pedig miki nélküli. A belső ellenállásban van különbség (1-2 Ohm-ról van szó) , és a ma létező telefonok 2 részre oszlanak:
Nagyon jó választás pl a "JABRA Rhythm" headset, mert gyárilag egy kis adapter van hozzá (+ ellenállás) , és tökmindegy hogy milyen eszközzel akarod hallgatni, vagy így, vagy úgy, de működni fog.Sok telefonunk van, saját tapasztalat:
adapter kell (nélküle kiírja a telefon hogy "nem támogatott eszköz") : android 2.1 SE X8, android 2.3 SE WT19i
nem kell adapter : android 4.1, 4.2, 4.3, tabletek, telefonok, és nem kell adapter pl a nem-droidokhoz, pl Samsung S5610 Primo, Samsung Chat335. Ha ezekbe a készülékekbe adapterrel dugom be, akkor jön az a gombnyomásra felhangosodós dolog amit Te is írtál - tehát túl nagy ellenállású a fülhallgatód a telefonodhoz.[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1980 üzenetére
Kizárt, full szűz szoftver frissítés volt rajta és a belső lejátszóba se hallgattam azt a zenét.... direkt nem raktam rá semmit, időm se volt foglalkozni vele... szóval annyi a lényeg a szoftver frissítés nem oldja meg az extra halk hangfelvétel gondot , nem mindenkinek selejt az idolja én is egy olyanra pályázom... Vagy egy g2 mini is szóba jöhet de kíváncsi vagyok a többi alcára is hero 2,pop s9 ha bekerül esetleg a kínálatba
( #1978 ) skylinerold : igazság szerint nálunk a házba elég rossz a térerő és az ilyen újabb okostelokba gyengébb az antenna... Szóval még nem próbáltam
( Egyébként ma voltam a telenorba kifizetni a megrendelt fóliát meg a headsetet a pockethez.... Nőci egyből kérdezte is jó-e az alkatel én mondtam továbbra se jó... Ő típushibáról hadovált valamit meg hogy most mi lesz?, gondoltam óhhh hozzátok vágom, a samsung headsetel együtt mert az is valami hamisítvány egyik oldalon tompán a másikon dobozosan szól xarul úgy mint valami 500ft os) pedig 3k volt.... és már a 5-dik telenoros rossz headset amibe belehallgattam és meguntam... a cserélgetést...
-
kisnokia
aktív tag
Nem lehet, hogy telepítettél egy másik, csengőhangot használó programot is, és párhuzamosan futnak?
-Megnyugtattál, hogy jól döntöttem, amikor a tipuscserét választottam De amíg nem passzolom el a tokomat, addig nem beszélek le senkit sem az Idolról Komolyra fordítva a szót: próbáltam elindítani a közvélemény-kutatást annak kiderítésére, hogy ez hiba, vagy csak típusjellemző, de nagyon kevesen válaszoltak, úgyhogy azóta sem tudom, mi a helyzet. Talán hívd fel az Alcatel ügyfélszolgálatát, illetve egy valaki írt itt, hogy neki jó a felvételi szint, tőle kérjél hangmintát! -
skylinerold
tag
Megjelent a kínálatban itt is!:[link]
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
halkow
őstag
sziasztok kedden vissza kaptam a telót ... és semmi nem változott 5/5 felvétel úgyanolyan rettentő halk ,a hátlap is úgyanúgy recseg ... és még valami amikor állítom be a csengőhangot (bármilyen saját) kétszer játsza le úgyanazt a zenét pár másocperc külömbségel és ha kilépek akkor is szól... az egyik. csak ha kilövök mindent akkor áll le
-
kisnokia
aktív tag
Ajánlom a Simple Remindert azoknak, akik -hozzám hasonlóan- a régi, Nokia style emlékeztető után nagyon nem szeretik az Androidos gyári remindereket. Hónapok óta keresek valami hasonlót, grafikailag lehetne szebb, de elviselhető.
-
Mr X
veterán
válasz rolandrepasi #1972 üzenetére
A,wakelock detector elvileg a processt is mutatja, ami ébren tartja a telefont.
-
rolandrepasi
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket hogy töltés után a wakelock detector szerint 95-100%- os ébrenlét van. Mindaddig amíg újra nem indítom a telót. Ezt az akksi merülése is igazolja mivel ilyenkor gyorsabban merül. Szerintetek ezt mi okozza? -
zsupyro
tag
Bocsi az előző kátú #1964-es hsz-re volt válasz.
-
t..janos
csendes tag
Zárolási képernyőt én sem értem.
Felesleges megjelölnie a következő eseményt, mert nálam csak a dátumok látszódnak, mert egész napos események vannak, az, hogy mi a bejegyzés az nem látszik... szóval így használhatatlan, hogy lehetne átállítani?
Első tippeknél írta, hogy zárolási képernyőhöz lehet adni widgetet, ha sokáig tartom a képernyőn az ujjam... na ez sem megy.
Próbáltam másik programot telepíteni rá, de nem tudtam az eredetit leállítani, mert mindig újraindul...
Mit rontok el? Hogy kell hozzáadni mást? Nekem pl jó volna, ha látnám a bejegyzéseket, nem csak valamilyen dátumokat...
Vagy melyik programot használjátok? -
_Szasza_
tag
Üdv egy kérdésem lenne, hátha tud valaki segíteni.
A gyári naptár programba beírtam a szülinap, névnapokat. Erre a lezárolt állapotban kijelzi, a soron következő eseményt. Na ezt nem akarom, hogy kijelezze a zárolási képernyőn. A "beállításokon" belül a "biztonság" fülnél a "zárolási opciók" - nál elvileg belehet pipálni, hogy mit akarok látni a zárolt képernyőn. Ott van a naptárbejegyzés. Viszont hiába veszem ki a pipát, ugyanúgy kijelzi. A legjobb, hogy ha az összes pipát kiveszem (idő, dátum), akkor is mindent kijelez. Szóval az egész menürész nem működik...
A kérdésem, hogy ez nálatok is így van?
-
JJazon
tag
válasz Louis1114 #1956 üzenetére
Lehet...kicsit már kezd elegem lenni a telefonból...eddig nagyon szerettem, hardveresen, szoftveresen nincs semmi baja, de már megint (ez már a második ilyen telefonom) kezd feljönni a hátlap. Pont úgy mint a másiknál, csak most a másik oldalon. Pedig vigyáztam rá, tokban volt, nem esett, stb. Legutóbb 1 hónap múlva láttam viszont (...egy másikat) szóval nem szívesen adnám megint be, de hajlok felé. Pedig pont berendezkedtem rajta...
A tok meg szintén dobott egy kicsit a véleményemen, bár tudom, hogy nem a telefon hibája, de már mérges vagyok, hogy nem tudnak számomra valamit rendesen megcsinálni, pedig teljes árat fizetek. Gondolom a gigatel nem venné vissza ilyen indokkal a tokot, és nem akarok kísérletezni a típusokkal 2000/darabáron (szállítással)Másik: ki milyen fóliát használ? Nekem most egy matt (antireflex) van fent, de brutál, hogy mennyire visszavágja az élességet. Ami jó benne, hogy nincsenek ujjlenyomatok, és könnyen csúszik rajta az ujjam. Meg persze matt. De arról le tudok mondani, ha találnék egy szintén anti-fingertip fóliát, ami megtartja a hd felbontást.
Louis: Nekem is illeszkedik, csak oldalt ha megnyomom, akkor lesz egy pici hézag, ami hangot ad ki. Ha nem nyúlok hozzá, akkor tökéletesnek néz ki.
-
Louis1114
csendes tag
4.4-es frissitésröl tud valaki valamit?
-
XM-L T6
tag
Köszönöm mindenkinek a választ GPS ügyben!
Ma voltam az egyik Telenor üzletben és eléggé tetszett a teló. Szerintem megveszem! -
JJazon
tag
Még régebben vettem egy S line szilikon tokot, de a teteje, és a felső széle recseg, ha megtapogatom. Nem illeszkedik teljesen a házra. Illetve a hangerő gombokat is nehezebb benyomni, recsegéssel járnak. Többször is megnéztem, jól van berakva. Nem tudom, hogy mi lehet a baja, ha ez nem lenne, jó tok volna. Így viszont keresgettem ebayen, de nem találtam olyat, ami nekem tetszik. Hátha ti tudtok nekem segíteni. Olyan tokot szeretnék, hogy van hátulja, eleje, meg tudom a telefont benne dönteni, hogy pl. filmet nézhessek, és az előlapot rá lehessen hajtani a hátuljára. Főleg az utolsó szempont lényeges, ezt hiányolom mindben. Eddig még ez áll legközelebb hozzám, de a képek alapján ezt sem lehet hátrahajtani...Szóval ha valaki látott már olyat, ami jó lenne, vagy vett, az szóljon
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
válasz Ochocinco46 #1932 üzenetére
Helló!
Ment egy privi... -
Yag
tag
válasz XM-L T6 #1922 üzenetére
Szia!
GPS használatkor valóban gyors és pontos is. Egy gondom volt vele. Ilyenkor gyorsabban merül az aksi. Persze ez "természetes" de sajnos egy egész napos kenu túrát nem bírt ki. Délutánra lemerült. Ami viszont pozitív volt benne, hogy egy gyári alkalmazással rögzíteni tudod a megtett útvonalat, mentheted, Drive-ra vagy dropboxba és később is vissza lehet keresni, nézni. Valamint a megtett útvonalnak kiszámolja a statisztikáját. Átlag sebesség, gyorsaság, magasság szintek, idő viszonylatban. Nekem tetszett. Így általában távolság mérésre is használom, ha tudni akarom mennyit bringázok meló helyre meg vissza vagy ha városba megyek mire számíthatok melyik útvonal volt rövidebb, gyorsabb.
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
btes01
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy hónapja én is boldog tulajdonosa vagyok egy Idol 2S-nek, eddig semmi problémám nem volt a géppel (halk recsegést ki lehet erőszakolni belőle + a gyári böngészőből néha ok nélkül kilép de ennyi) de ma sikerült meglepnie... Éjszaka 100%-on levettem a töltőről és délelöttre 35%-ra merült úgy, hogy a wifi, a mobilnet és minden ki volt rajta kapcsolva, az energiatakarékos mód meg be. Sosem csinált ilyet ez előtt, egy éjszaka alatt maximum 2-3%-ot merült így, hogy minden kikapcsolva..Valami ötlet, h esetleg mitől lehet? Valaki hasonló problémával találkozott már? Egyébként mióta újra feltöltöttem a merülése átlagosnak tűnik. (Eddig egy napot lazán kibírt.)
Válaszaitokat előre köszönöm.
-
Mr X
veterán
válasz Ochocinco46 #1932 üzenetére
Linkelnék, de a fotóapparát van a tokban.
-
Ochocinco46
aktív tag
Üdv,
Aki S line vagy valamilyen hasonló szilikon tokkal használja a telefont, linkelne egy képet róla, hogy hogyan mutat benne, mennyire vastagítja meg? -
halkow
őstag
válasz kisnokia #1925 üzenetére
R:
"Hiba: NVP Hibás mûködés - videófelvétel során halk a felvétel hangja vagy sistereg, napos idő használatakor videófelvételkor a klk lefagy, szaggat, készülékház mozog, recseg "
"Állapot: Karcos: Plexi külső, Burkolat "
"Elvégzett szolgáltatások:
Szoftver töltés Teszt "kíváncsian várom ...
-
pataig
tag
válasz XM-L T6 #1922 üzenetére
Helló!
A (#1582)-s hozzászólásban írtam én a naviról, amihez annyit hozzáfűznék, hogy azóta többször használta és ez a leállás csak akkor jelentkezett nálam, ha sütötte a nap és túlmelegedett, mert ebben a borús időben nem volt ilyen gondom!
Egyébként érdekességként megemlíteném, hogy a páromnak másik gyártó által kiadott készüléke van és ugyanezt a hibát produkálta a navi közben....
Szóval az én véleményem szerint jó navigációra is, persze ez szubjektív vélemény! -
XM-L T6
tag
Köszönöm nektek!
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
Sziasztok !
hogyan tudnám a szervizelés folyamatátt
nyomon követni ?( #1922 ) XM-L T6: teljesen kitűnő a GPS-e én anno erdős részen probáltam kerékpárral és egyszer sem vesztette el a jelet söt még a sebbeség mérése is elégé pontos mindössze 1km/h külömbség volt a kerékpár km órája is a telefonom között
-
XM-L T6
tag
Sziasztok!
Régóta tervezem, hogy beszerzek egy ilyen telót. Valaki tudna a GPS-ről nyilatkozni? Végignéztem a fórumot ezzel kapcsolatban, de teljesen megnyugtató választ nem láttam. Valaki esetleg GPS teszt progival készített képet feltenne? [GPS teszt progi] Nagyon fontos a GPS mert napi használatban van BP belvárosában is. A mostani telefonommal is az a bajom, hogy belvárosban magas épületek mellett elveszti a jelet.
Nagyon köszönöm a segítséget azoknak akik válaszolnak![ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
én anno a pc monitorjához vettem tesco-s monitor tisztitio spray-t +szemüvegekhez szoktak adni ilyen sejmes pamutos kis törlőt na én azzal takarítom ....
egyébként a nálatok lévő telenorba is( ilyen ebayes átcímkézet gyanús ) utángyártott cuccokat árulnak ? hát olyan márkákat láttam fülhalgatókba mint még soha ja és egy exkluzív zipzárast fülest is ... és a hangzás minőségük csapni való volt
Telekomnál legalább van jbl és márkás társai fülesek én nem értem ennyire csőves lenne a telenor hogy erre se tellik ?
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Kijelzővédő fólia tisztítására mit javasolnátok? A tokomon van ilyen kártyatartó zseb, és annak a széle keni össze...víz+puha ruha kombó elég bukta, ragaszkodó állatfaj sajna...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Louis1114
csendes tag
Sziasztok, tudja v.ki mikor várható a 4.4? Honapokkal ezelöttre igérték. Vajon milyen változások várhatók?
-
halkow
őstag
Hát én megörülők az idol nélkül ... és már a franc kivan a telenoral ilyen rohadt sokat várni egy "szoftver frissitésre "
A haverom a 30-asoknál vett anno egy xperia m-et majd elkezdet recsegni a hagszórója vissza vitte és röpke 10nap alatt megcsínálták neki és nem xaroztak.... rajta hogy ,, nem rendeltetés szerű hasznat "
-
kisnokia
aktív tag
válasz zsupyro #1912 üzenetére
A töltővel ne foglalkozz, egyébként nem lehet, hogy más kábellel töltöd? Az enyém azt is észrevette!
Egyébként meg mit vennél helyette?? Pariban az M2 van, sokkal rosszabb kijelzővel, elegáns, de nagy, bunkó házzal, és valamivel jobb kamerával. (És kevésbé szimpatikus fórumtársasággal. Aktívak, de hiába írtam, hogy egyszerűen nincs időm egy nap alatt minden bejegyzést végigolvasni (ennyi időm volt dönteni-legalábbis akkor úgy nézett ki), nem voltak hajlandóak rövid összefoglalót írni a telóról.) Most már van a G2 mini, 12E Ft-ért drágábban, jobb kamerával, de rosszabb kijelzővel, és -legalább is nekem) kevésbé jó launcherrel.[ Szerkesztve ]
-
zsupyro
tag
Sziasztok. Nekem két hónapja van meg az Idolom. Egy SEC901-ről váltottam, úgyhogy ez az első okostelefonom, még csak ismerkedem az androiddal is. Az eleje óta olvasom a topikot, de ha most kéne vennem az írások alapján nem ezt venném. Nekem is van vele pár problémám ugyan(1.a csengőhang ha telóra másolom akkor is elállítódik,van hogy vissza sem engedi állítani inkább némára teszi; 2.a gyári töltőjével minden rádugásnál kiírja hogy nem az eredeti töltő, károsíthatja a telefont; 3.az akku sajnos nem sokáig bírja, de ahogy olvastam ekkora kijelzőnél normális; 4.a képek minősége csalódás volt, az SE-m 5megapixelen xenon vakuval sokkal jobb képeket készített, 5.a videó felvétel sokszor akadozik, és a hangnál mikor nem halk idegesítő zaj hallható), de ettől függetlenül meg vagyok elégedve. Csodás a kijelző, játékok, internet jól megy, filmek élvezhetőek, egy csomó app megkönnyíti az ember életét. Előfizuval vettem 25000-ért, az előző telóm is ennyi volt újonnan, ha pár évet kibír már megérte. Várom a 4.4-et rá, ha az sem javítja a hibáit, valószínű beadom szervizbe. Azért az SE-mhez is rendelek egy kijelzőt, kicserélem, jó lesz tartalék telónak :-) meg fotózni. :-D. Hol lehet hozzá olyan széthajtós bőr tokot kapni.?
-
kisnokia
aktív tag
Bántod az Idolt? Nekem semmi bajom sem volt a minőségével, az előlap a sötétített üveggel 150E Ft-ért is elmenne, nekem 1 ponton lehetett -hangsúlyozom-kiprovokálni egy kis reccsenést.....
Más: leírtam az Alcatelnek, hogy pont a maszatoló válaszuk billentette át a mérleg nyelvét a csere felé.....[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
válasz kozma1986 #1908 üzenetére
csak szólok hogy rengeteget kellesz rá várnod akkár 1hónap is lehet
(én ezt a hosszú várakozást addig bírtam amíg a 990-es be nem adta a internet sebbeség zéró kulcsot és konkrétan megfejelte a falat de semmi baja nem lett ,és mivel a kisvárosi telenorom nem adod csere telefont ezért pocket neo-t kellet vennem aminek külőn érdekessége hogy samsung headseteket nem szereti 3/3 rossz volt .bezzeg az idol headsetjével bitang jól szól....
minden esetre hiányzik az idol 6nap olyan mintha 1hónap lenne, és még anyit hozzá füznék a dolgokhoz hogy a pocket és ez a samsung xar műanyag touchwiz mizéria baromira nem teljesen igaz ,hát ez a pocket úgy össze van rakva hogy nem igaz,nem recseg nem ropog a kijelző se világít be oldról és egy db pixelhibája sincs , vettem ott helyben egy jó kis szilikon tokot hozzá és faxa minden ..,az idolal a nagyobb gond nekem a recsegéssel volt és sokmindnnel de legább kellemeset csalódtam a pocket neoban és kovetkezo telom is samsung lesz ..alcatel kizárva anno a 990 es is pixel hibás volt már az első héten ..... az idol anyag minőségben elbújhat a samsung mellet és többek között egy s4 es is rá cáfolt a gagyi plasztikra .
-
veterán
válasz kisnokia #1903 üzenetére
Látod, nem mindenkinek jön be (nekünk egyenlőre igen, mert hibátlan és remélem így is marad)
Gyerek jön ma haza a gimiből (most elsős, második napja ismerkedik a brigád), kérdezi tőle az egyik csaj, hogy mennyibe került ez a nagy telefon, mondja rá: 58-59. Csajnak leesett az álla, mert ő ötvenvalamennyiért Samu Ace 2-t vett..
Most erre mit lehet mondani?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest