- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
yuyizi
tag
válasz kisnokia #2264 üzenetére
Nemrégiben én is írtam az Alcatel oldalán lêvő mail címre hogy várhatóan mikor jön a frissítés egyrészt a hanghiba miatt. Néhány nap mulva 15db (nem hazudok) köszönő levél jott hogy mekkora jó arc vagyok hogy felvettem velük a kapcsolatot viszont értelmes válasz még azóta sem érkezett ... (Már kb 2,5hete) az alcatel facebookos oldalán is írtam nekik igaz csak csütörtökön de amint láttam ott mintha valamivel segítőkészebbek lennének.
Videó vágást és szerkesztést vállalok ! Flickr: https://www.flickr.com/photos/128935591@N02/
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #2059 üzenetére
Nekem végül is nem lett semmi baja ahhoz képest hogy, egy egyszerű zacskóba rakták... Sokban függ attól hogy melyik dolgozó szervizeli szerintem
( Off: szeretnék gratulálni a moderátoroknak akik törölték a legutóbbi hsz-emet! Inkább a hosszú trolkodássokkal kéne foglalkozni más fórumokoba, és nem azzal ha valaki segít a másiknak, komolyan mondom nem értem ... )
Alcatel onetouch idol2s the king
-
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1980 üzenetére
Kizárt, full szűz szoftver frissítés volt rajta és a belső lejátszóba se hallgattam azt a zenét.... direkt nem raktam rá semmit, időm se volt foglalkozni vele... szóval annyi a lényeg a szoftver frissítés nem oldja meg az extra halk hangfelvétel gondot , nem mindenkinek selejt az idolja én is egy olyanra pályázom... Vagy egy g2 mini is szóba jöhet de kíváncsi vagyok a többi alcára is hero 2,pop s9 ha bekerül esetleg a kínálatba
( #1978 ) skylinerold : igazság szerint nálunk a házba elég rossz a térerő és az ilyen újabb okostelokba gyengébb az antenna... Szóval még nem próbáltam
( Egyébként ma voltam a telenorba kifizetni a megrendelt fóliát meg a headsetet a pockethez.... Nőci egyből kérdezte is jó-e az alkatel én mondtam továbbra se jó... Ő típushibáról hadovált valamit meg hogy most mi lesz?, gondoltam óhhh hozzátok vágom, a samsung headsetel együtt mert az is valami hamisítvány egyik oldalon tompán a másikon dobozosan szól xarul úgy mint valami 500ft os) pedig 3k volt.... és már a 5-dik telenoros rossz headset amibe belehallgattam és meguntam... a cserélgetést...
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1925 üzenetére
R:
"Hiba: NVP Hibás mûködés - videófelvétel során halk a felvétel hangja vagy sistereg, napos idő használatakor videófelvételkor a klk lefagy, szaggat, készülékház mozog, recseg "
"Állapot: Karcos: Plexi külső, Burkolat "
"Elvégzett szolgáltatások:
Szoftver töltés Teszt "kíváncsian várom ...
-
veterán
válasz kisnokia #1903 üzenetére
Látod, nem mindenkinek jön be (nekünk egyenlőre igen, mert hibátlan és remélem így is marad)
Gyerek jön ma haza a gimiből (most elsős, második napja ismerkedik a brigád), kérdezi tőle az egyik csaj, hogy mennyibe került ez a nagy telefon, mondja rá: 58-59. Csajnak leesett az álla, mert ő ötvenvalamennyiért Samu Ace 2-t vett..
Most erre mit lehet mondani?[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
válasz kisnokia #1884 üzenetére
Helló!
Mielőtt megvettem volna az Alcatelem én is sokat vacilláltam az Lg-vel kapcsolatban...
Természetesen beleolvastam az Lg fórumába is, s voltak azzal is gondok, de úgy gondolom, hogy mindegyikkel vannak, illetve sajnos van olyan készülék melyek hibákat produkálnak gyártótól függetlenül... Végül a boltban egymás mellé rakattam a két készüléket és az eladó sráccal egyetértettünk, hogy az Lg külsőre nem annyira megnyerő, mint az Alca... persze ez egy szubjektív vélemény!
Ha lesz időd néhány hét múlva írhatnál ezen a fórumon néhány sort, hogy jó csere volt-e, vagy bevált-e az Lg! -
DoxaM
aktív tag
válasz kisnokia #1857 üzenetére
Hát a tiéd sajnálatos eset De ez leginkább a telenyomor trógersége én úgy gondolom...nem is értem, hogy ilyen "szolgáltatás" (szervíz) létezhet 2014-ben, tiszta vicc...lehet egy kis fogyasztóvédelem informálása nem lenne hasztalan..legalábbis én lehet írnék nekik ilyen esetben.
MÁS: jó szilikon tokot esetleg tud valaki a géphez (átlátszó v. fekete)? Meg fólia sem ártana...bal oldalt már megnyomtam picit valamivel a műanyagot és gőzöm sincs az, hogy mivolt
-
DoxaM
aktív tag
válasz kisnokia #1854 üzenetére
Sztem meg igazam van mindenkinek igaza van. Az en velemenyemet mondtam el ennyi. Mindegyik ilyen telomra vigyaztam (!) eddig es semmi, ismetlem semmi bajuk nem lett. Hiaba probalod menteni, erre 2 lehetoseg van : 1: trehany tulaj vagy 2: ritka szerencsetlen eset (ebben az esetben semmit nem lehet a telo rovasara irni). Na erre kb ennyit. Nem csodalkoznek egyebkent, ha az lenne az igazsag, h ralepett... De mind1, sztem, ezekre mindenki vigyazzon sokkal jobban, mint a regi massziv butafonokra, ez a tanulsag, ha vki nem tudna meg Konstrukcio hiba lehet, de egy ilyen semmilyen esetbol, nem kovetkeztetnek ra...
-
Yag
tag
válasz kisnokia #1836 üzenetére
A sérülékenységét tanusithatom. Nem ejtettem le, mégis eltört a tetején. Gyanitom egyébként, hogy amikor szervizelték a telefonodat egy laza szétszerelés vagy inkább összeszerelés közbeni üvegtörés áldozata lett. Mert haszállitás közben reped el akkor vagy nagyon xarul van becsomgolva vagy nagyon keményen szállitják. Ha elökerülne még pár ilyen törês eset talán beleférnék a garanciába én is. Egyébként kezdem azt egyre inkább azt gondolni, hogy nem én voltam béna, hanem az üvegnek kellett volna jobban birnia. De ilyen vékony kerettel nem egyszerü. Egyébként is ki az aki nem teszi zsebre a telót ? Az esetek és emberek többsége szerintem oda teszi ...
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
kisnokia
aktív tag
válasz kisnokia #1831 üzenetére
Kicsit még tépkedhetem a virágszirmokat: a Telenor leveléből hiányzott néhány, a határozatot hivatalossá tehető adat, meg van némi összevisszaság a párhuzamos intézkedést (én és az üzletvezető) követően, így hétfőre halasztottuk a rendezést, és a döntést (az LG 2 mini is kifogyott).
-
Yag
tag
válasz kisnokia #1826 üzenetére
Hali.
Bár nem tölem kérdezted, vàlaszolok mert korábban nem volt rá alkalmam: A hangfelvétel nálam is tudott sistergöset produkálni. Az elsöt a második napján aztán sokáig semmi, de két napja egzmást követö két 1 perces videónak is xar volt a hangja, úgy holt a videó is laggolt közben. Kiléptem, töröltem a ramot meg pucoltam is, de aznapra nem tudtam laggmentes videót késziteni. Gondoltam majd újrainditom, javul a helyzet, de addigra a touchscreen behalt.
Ettöl függetlenül az addig elkészült videókkal meg voltam elégedve, nem tünt kifejezetten halknak a felvételi hang. Pedig volt olyan szitu amikor még örültem is volna ha nem hallani pár dolgot a háttérben.[ Szerkesztve ]
“Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1818 üzenetére
áhh én se hiszem hogy a szoftver frissítés meg fogja oldani a gondot... tudtommal csak te vitted be e miatt és tudjunk mi lett a vége a másik meg hogy nálam 2 kamera hiba is játszik és a szaggatást nem tudom mire vélni ,szóval kíváncsi leszek ki lesz a hibás a szakik szerint én vagy a telefon
-
kovicska
aktív tag
válasz kisnokia #1813 üzenetére
Nekem volt Lg, Optimus G nagyon elégedett voltam vele, mai napig sajnálom hogy eladtam, az Lg nagyon összeszedte magát, jó telefonokat kezd gyártani, a droidok is szépen futnak rajta, nem is emlékszem volt-e valami gondom a gyári rendszerrel. Biztos hogy semmi
Mortui Vivos Docent
-
kovicska
aktív tag
válasz kisnokia #1808 üzenetére
Nekem az a véleményem sokkal gyorsabb, bár az alca is gyors volt.
Jobb a ram kezelése.
Akksi jóval tovább bírja.
Kamera kép és hang kiváló.
Nem állítódik el a csngőhang.
Nem kell tologatni a képernyőt hogy a mintához eljussak.
Nem recseg-ropog
4.4.2 droid ( igaz nem látok nagy különbséget a 4.3 szemben )Ami hátrány : Nem ébreszt kikapcsol állapotban.
Nekem a Neo nagyon bejön.
Nagy mázlim volt hogy az alcát eladtam 60-ért, a neot meg megvettem függetlenül 80-ért
[ Szerkesztve ]
Mortui Vivos Docent
-
veterán
válasz kisnokia #1797 üzenetére
1: keress egy fogyasztóvédelmifelügyelőséges ügyfélszolgálatos/ügyfélpanaszos email-címet !
2: a következő (ha lesz ilyen) leveled mindenképpen úgy legyen elküldve, hogy a FV a címzett (kapják meg az előző levelezést is, és kérdezz rá, hogy ez a történet a jogszabályok szerint is fogyasztóvédelmi határokat feszeget, vagy csak neked tűnik úgy ?), és a T csak másolatot kapjon erről.Ennek a fele sem tréfa, hidd el, azonnal lesz megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
-
JJazon
tag
válasz kisnokia #1738 üzenetére
Tegnap visszakaptam a telefonomat (letelt a végleges határidő, és cserélték) eddig minden jó. A videófelvétel ennél is, a másiknál is halk, néha sípoló hang is van. A rootot pedig ma fogom kipróbálni.
Szerencsére engem nem zavar, mert az elmúlt 7 évben (mióta van kamerás telefonom) körülbelül 2 videót vettem fel. -
halkow
őstag
" Többen
tapasztaltuk, hogy a hangfelvételek
(videózás mellett és sima audio felvétellel)
kb. 25-30%-ánál visító, ciripelő,
nagyfrekvenciás zúgás hallatszik csak
visszajátszásnál (más készülékre áttéve is,
tehát maga a felvétel a hibás.) Szintén a
hangfelvétellel kapcsolatos gond, hogy a
felvétel igen halk, alig hallatszik, még
maximális hangerőn is. Érdekelne itt
többünket, hogy a készülékek hány
százalékát érintheti a hiba. Kérek tehát
minden, ezt a kérést olvasó tulajdonost,
hogy jelezze ezt a két dolgot: 1: Tapasztalta-
e a fent leírt hibajelenséget hangfelvételkor,
videózásnál (egy próba még nem dönti el a
dolgot egyértelműen)? 2: Nem zavaróan
gyenge esetleg a hangfelvétel szintje? Mivel
ez egy felmérés, kérlek Benneteket azt is
jelezzétek, ha nincs gond!
Köszönettel: kisnokia"Nálam is fent áll mind a két hiba és még sorolhatnám a nap hatására a melegedést szaggatást is videó felvétel közben
[ Szerkesztve ]
-
SidCorky
őstag
1. Több 10 videót vettem már fel, egyiknél sem volt baj a hanggal
2. A hang erőssége nálam tökéletes, még a Mekiben a szomszéd asztalnál ülőket is tisztán hallottam
ASUS ROG Zephyrus G14 2024 // Ryzen 5 3600 // GTX 1660 Ti // iPhone 14 Pro // iPad Pro M2 // Fujifilm X-T30 II
-
veterán
válasz kisnokia #1715 üzenetére
Úgy látszik Alcatel-ék rákapcsoltak. A Tescoban is újra kapható az Idol 1 Mini (OT-6012X), ez pár hete elfogyott. 30 e Ft-ért 1 év garival, 6 hónapig havi 1GB net-tel BESTBUY abban az árkategóriában. Nincs mese: ha valami kelendő, keresett, azt adni kell !
Nem is mondom hogy ügyesek, mert a vásárlói igények kiszolgálása alap dolog. -
Mr X
veterán
válasz kisnokia #1710 üzenetére
Akkor nem gyári appal fényképeztél, esetleg még annyit tudok elképzelni, hogy átállítottad az alapértelmezett tárhelyet az sd-re (ami feljön, mikor behelyezel egy sd kártyát), ezért mentett oda. Ebben az esetben viszont a belső tárhelyre nem tud menteni, csak hogy igazán vicces legyen.
Mint írtam ,a gyári kamera app beállításaiban nincs lehetőség a mentés helyének módosítására, mindig az alapértelmezett tárhelyre ment.
[ Szerkesztve ]
-
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1632 üzenetére
Azon az áron számítják amin vetted szóval 58990ft, ha idol nem lesz akkor kérhetsz más telót és a különbözetet rá fizeted a jótállási jegyben ez van leírva , de van itt olyan is leírva hogy ha cserére nincs lehetőség akkor a lóvét is vissza kérheted
-
JJazon
tag
válasz kisnokia #1579 üzenetére
A megjegyzésbe csak annyit írtak, hogy maszatos kijelző (miután összetaperolta a kedves eladó) de mást nem. Neked oda valami expressz szállítás lehetett, a vissza 2 hét viszont elég furcsa...én azért reménykedek, hogy jövő héten megkapom az enyémet
A két hét minimumot nekem is elmondták, de azt is mellé, hogy törekednek arra, hogy ennél ne nagyon legyen több...[ Szerkesztve ]
-
kisnokia
aktív tag
válasz kisnokia #1569 üzenetére
Tehát jól esik, hogy szurkoltok nekem, és persze, hogy tűkön ülök - amikor szembesültem a dolgok állásával, már gondolkoztam, hogy mikor is nyit reggel az üzlet. De rájöttem, igazságtalan volna, hogy eleve inkorrektséggel vádoljam a Telenort! A szervíz az már más tészta, de én nem velük állok szerződésben, ha nekem készülékcserét ajánl a Telenor (erre számítok), akkor az már az ő dolguk, hogy hogyan rendezik le a szervízzel. Nekünk meg megmarad a tanulság: kerülni a Telemaxot, illetve, ha nem tehetjük, maximálisan törekedni kell a védelmünkre. Eléggé lüke a munkafelvételi lapja a Telenornak, nincs benne részletes állapotleíró rublika, az én eladóm a megjegyzés rovatba írta be, hogy sérülésmentes. (Hála neki!) Szerintem tanácsos beleírattatni konkrétan, hogy karcolódás nem látható (persze azt sem lehet elvárni, hogy a rosszhiszemű vevőkkel szemben meg a felvevő legyen kiszolgáltatott.)
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1564 üzenetére
Hát szerintem ne várj a telenorra, menj be vagy hívd fel őket és mond meg nekik a frankót én legalábbis ezt tenném.
nem is értem miért xarozik ilyen sokáig a telenor és a telemax ezzen, ők cseszték el vállalják érte a felelősséget, aki meg szerelte az meg egy kontár, állítom szét se szedte, nem tud olvasni elvégre is azért van hozzá ez a jegyzőkönyv hogy tudja aki szereli milyen állapotban került be hozzájuk és azon egyáltalán nincs kijelző repedés
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz kisnokia #1553 üzenetére
Ebay úgy működik, hogy megrendeled, kifizeted, amjd mikor Magyarországra ér, vámkezelik és nagy eséllyel kapni fogsz egy levelet, hogy igazold a termék vételárát (Ebay számla), majd ez alapján ki kell fizetned az áfát, ezután kapod meg a telefont.
Olyanról nem tudok, hogy csak úgy visszaküldik, nem is lenne értelme és csúnya pereket kapnának a nyakukba.
-
jézusom
addikt
válasz kisnokia #1540 üzenetére
Nem vaqyok mod, de tilos duplázni, használd a szerkesztést!
Nem kell a telemaxxal beszélned, a telenorral kell lekaratézni, hiszen tőlük vetted. Jó lenne a fogyasztói társadalomnak összefogni, hogy ne verjenek át minket, ez a szervízbe küldözgetés ugyan olyan butaság, mint a levásárlás.
-
kisnokia
aktív tag
válasz kisnokia #1538 üzenetére
Talán a Telenorra felháborodni, illetve sietni még nincs okom (azon kívül, hogy húzódik a telefonom visszakapása, pontosabban kicserélése.) Hiszen még nem tudom a reakciójukat. Jó esetben nekik is feltűnhet a "sérülésmentes" bevétel dokumentálása, és felkínálhatnak új készüléket. Ellenkező esetre pedig elkezdtem írni a reklamáló, cserét kérő levelet
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1529 üzenetére
Ha felmelegszik a teló akkor nekem is a kamera szaggat és késik vele együtt a hang is, hát én se vagyok az a agresszív típusú de tudok határozott lenni ha kell és ennyi elég...
Ha le tudom tenni a telót lehet én is be viszem hogy nézzék meg a kamerát és a kijelzőt
[ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1523 üzenetére
Azta qrva eget.... Hogy micsoda troger banda ez, hát én már ezek után be se viszem....
Menj be a telenorba oszd ki őket határozottan és mond hogy ha most nem cserélik vagy adják vissza rögvest a pénzt a fogyasztó védelemhez fordulsz és teszel róla hogy megtudják micsoda hamis válaszokkal tamasztják alá a valódi hibákat....
És mit fogsz kezdeni a telefonnal ha ez sem sikerül?
-
kisnokia
aktív tag
válasz kisnokia #1526 üzenetére
Szívesen küldenék azonnal emailt a telemaxnak, de igaz, már érdemes megvárni a készülék boltba érkezését. Kíváncsi vagyok arra a sérülésre, a tmx-os fotón nem látható (egyébként ez az online nyomonkövetés tényleg jó dolog), de ha lesz rajta, az a kérdés, hogy ki okozta, ugyebár a telenor központon keresztül fut be, az átvétel után bármikor sérülhetett. Egyébként a tmx-nak miért lenne érdeke a hiba eltagadása? Érdeke egyértelműen az Alcatel cégnek lehet ebben, elvileg a Telenor is csak közvetítő.
-
Sza_Sa
senior tag
válasz kisnokia #1526 üzenetére
Ha van akkor ne izgulj. Arra a válaszra, hogy nem nézték át alaposan és nem vették észre, a válaszod: Te pedig sérülésmentesen adtad át, és biztosan a szervizben vagy szállítás közben sérült meg. Ne feledd, az érvényes jogszabályok alapján nem neked kell bizonyítanod az igazad, pláne egy papírral a kezedben.
Nem tudom hol adtad le, de a helyedben vinném vissza iziben.[ Szerkesztve ]
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
-
kisnokia
aktív tag
válasz kisnokia #1495 üzenetére
Sajnos késik a tokos élménybeszámolóm, ugyanis a 15. napra még "természetesen" nem jött vissza a szervízből. A bolt környékén jártam egyébként is, benéztem. Az eladó még kicsit csodálkozott is, hiszen le van írva, hogy 2-4 hétre jön vissza. Csak elvi zsörtölődés: a mai világban nem lassú ez egy kicsit?
-
Mr X
veterán
válasz kisnokia #1495 üzenetére
Nem vagyok ninja, kicsi, pocakos emberke vagyok, ninják közül is csak az ámerikait ismerem.
De hogy komolyabb téma is legyen, ismer valaki valamiféle pc-s megoldást a telefon szoftverének újrahúzására? Tegyük fel, rootolom, törölgetek ezt-azt, módosítgatom, gáz esetén nem jönne rosszul. Az Alcatel oldalán levő update tool csak frissíteni tud(na, ha lenne mire), újraflashelés nincs a képességei között.
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz kisnokia #1484 üzenetére
Mikor megvettem a telefont, én is rongyosra kerestem a net zugait tok után, mire nagynehezen találtam olyan boltot, amelyik tartott a típushoz szilikon tokot. Vettem is gyorsan egy S-Line-t. Előtte egy héttel vettem a telenornál valami belecsúsztatóst, de nem tudom elviselni, hogy ki kell venni belőle, hogy használni tudjam. Nálam csak a szilikon tok jöhetett szóba.
-
Mr X
veterán
válasz kisnokia #1482 üzenetére
A szabályzat tartalmazza a hirdetés tilalmát szakmai topicokban, és a Miért moderáltuk topicban látszik is, hogy elég sok warn vagy ban kerül kiosztásra érte. Az, hogy linkelik egy bolt termékét például, nem gond, amíg nem saját bolt, addig nem fűződik hozzá érdeke. Én is linkeltem pont tokot áruló webshopot ide.
De azt hiszem, több szót vesztegettünk a témára a szükségesnél.
A tokhoz csak annyit mondhatok, hogy használd egészséggel, óvja a készüléked.
-
Traxx
őstag
válasz kisnokia #1478 üzenetére
Szerintem az, hogy hol rendelted, azzal nincs gond az én értelmezésem szerint. Gond akkor lenne, ha az a saját hirdetésed De ha erre téved egy modi vagy hardverapród, akkor majd megmondja a frankót
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Mr X
veterán
válasz kisnokia #1475 üzenetére
Ez is hirdetés, hiába nem linkelt. Azért szóltam neki, mert ezzel jobban jár, mint ha egy modi szól ugyanezért. Nem piszkálni akartam, csak erre kényesek az oldalon, jóakaró meg mindig akad, aki jelenti.
Engem nem zavar hébe-hóba egy hirdetés, amíg a hsz-ek fele nem arról szól.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
halkow
őstag
válasz kisnokia #1442 üzenetére
Telenornál szerencsére még nincs Samsung S3 Neo majd biztos berakják ha kifut az eredeti...
Sony xperia m2 viszont van +6k ért de azt a teló se brillírozik kamerában sőt még.... és hiába qhd-s a felbontása nem tudja a 2 napos üzemidőt mint az lg 90Alcatel onetouch idol2s the king
-
JJazon
tag
válasz kisnokia #1413 üzenetére
Azt írták, hogy "tervek szint még az év vége előtt kiadják a frissítést"
Javítási határidőt, meg ilyeneket nem ajánlottak fel, azt mondták, hogy általában két hét szokott lenni.
Azért kellett volna, hogy minél hamarabb cseréljék, mert jelenleg tökéletesen elérhetetlen vagyok házon kívül (cseretelefon felejtős) és elintézendő dolgok akadnának...persze e-digitalban mikor vettem valamit, visszaküldtem, akkor 2 nap múlva jött az sms, hogy kész, csere lesz. -
JJazon
tag
válasz kisnokia #1407 üzenetére
Sajnos csak annyit, amennyit itt, a tesztben leírtak.
Az enyém lassan már 2 hete szervízben van, pedig csak rá kellene mondani, hogy "csere" és kész. Mikor bevittem, szépen letakarítottam, makulátlan legyen. Az eladó összetaperolta, majd beírta a megjegyzésbe, hogy "maszatos kijelző".
[ Szerkesztve ]
-
pataig
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független