- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Alcatel One Touch Idol 2S
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Szasza_
tag
Tegnapelőtt én is vettem egy Idol 2 s - t. Egy ideje már nézelődtem a telefonokat, mert leszerettem volna cserélni a mostanit, de eddig nem tettem meg. Főként a kínából való rendeléssel szemezgettem, de valahogy nem tudtam rávenni magam. Őszintén szólva a keddi napig nem is tudtam ennek a telefonnak a létezéséről, itt a mobilarénán láttam meg először. Másnap megvettem a telenornál... Hozzáteszem, ilyen gyorsan még nem döntöttem egy telefon megvételéről. Az igazat megvallva én is attól tartottam, hogy ha sokan veszik 1 - 2 hónap alatt felverik az árát 10 -20 al.
Bár sok tapasztalatom még nincs vele, szerintem egy nagyon jó készülék, pláne ennyi pénzért. Meglepően jó anyagokból rakták össze. Remélem beválik hosszútávon.
Egy kérdésem viszont lenne vele kapcsolatban (Lehet kicsit amatőr ). Ha netezni akarok vele, de nem wifin, hanem mobilneten, akkor azt hol tudom bekapcsolni? A legördülő menüben nem látok olyat, mint a samsungoknál, egy "mobil data" gombot amin ki/be kapcsolhatnám a netet. Ezt ennél hol lehet megtenni?
Előre is köszi a választ.
-
_Szasza_
tag
-
_Szasza_
tag
Nekem lassan 1 hete lesz meg és 1 rossz szavam se lehet rá. Szerintem egy nagyon jó telefon. Az 1 giga RAM - ra szerintem teljesen felesleges rágörcsölni... Én se értem, mi lenne az az alkalmazás, amihez ennyi ne lenne elég. Sokan elfelejtik, hogy épphogy 2 éve a Galaxy S3, szinte ugyanilyen paraméterekkel jött ki (1G RAM) közel 200 rugóért, csak magasabb volt annak az órajele picit, de az Idol 2 S szinte minden teszten leveri.
Én még mindig azt mondom, hogy ár / érték arányban szerintem verhetetlen. Azt meg már írtam, hogy az anyaghasználat az meglepően minőségi. Ahányszor kezembe veszem mindig örülök, hogy bevállaltam.
Csak annyi, hogy ha az ember elkezdi rendesen nyúzni, akkor merül szépen az akksija, de a mai telók már csak ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
_Szasza_
tag
Egy érdekesség, nem tudom más találkozott - e vele, gondoltam megosztom veletek.
Bár szerintem ez független a telefontól, arra lettem figyelmes, hogy tegnap mikor beraktam a telóba az új SIM - et (számhordozás most ért át) ma összevissza ugrál a térerőm. Hol max, hol nulla, csak segélyhívást lehet hívni. Majd megint max, megint nulla.(helyileg Budapest pereme) Hívom a telenor ügyintézőjét, foggalma se volt róla, hogy mi ez, mondta, hogy menjek be, kicserélik a SIM - et újra. Mondtam neki, hogy ez vadi új... Mindegy, keresgéltem a neten és láttam hogy nem egyedi a problémám. A hálózati beállításoknál átállítottam LTE/WCDMA/GSM - ről (ez volt alapból) WCDMA/GSM - re és láss csodát, stabilan max a térerő...
Kíváncsi lennék, vidéken, ahol még ekkora lefedettség sincs a 4G - nek, ott is ez a helyzet - e?
Viszont lenne egy "banális" kérdésem is az Idol 2 s tulajokhoz Egy, már a SIM re mentett névjegyet hogy a fenébe lehet átmenteni a telefon memóriájára. Én úgy látom, hogy ezt csak egy új névjegy beírásánál ajánlja fel. Mármint hogy hova mentse.
[ Szerkesztve ]
-
_Szasza_
tag
Mikor 4 hete vettem az alleban lévő telenornál, akkor is csak egyetlen egy darab volt. A srác fel is forgatta a fél üzletet mire megtalálta Érdekes, hogy ilyen kis készletet rendelnek a Telenor üzletek ebből a típusból. Azt hittem erre az időre már tele lesznek az üzletek. Nagyon nem úgy tűnik, hogy a későbbiekben sokkal több lenne ebből a készülékből.
[ Szerkesztve ]
-
_Szasza_
tag
Nem akarok "vészmadárkodni" , de várható volt, hogy ez lesz. Azért az nagyon nem volt normális, hogy 1 - 1 db - ok voltak az üzletekben. Azt meg nem hiszem el, hogy 1 hónap alatt nem tudták a készleteket feltölteni. Ha lesz is megint, az vagy más áron lesz, vagy megint ilyen kis készlettel. De ne legyen igazam.
-
_Szasza_
tag
válasz skylinerold #1118 üzenetére
Ez kó kemény
-
_Szasza_
tag
Üdv egy kérdésem lenne, hátha tud valaki segíteni.
A gyári naptár programba beírtam a szülinap, névnapokat. Erre a lezárolt állapotban kijelzi, a soron következő eseményt. Na ezt nem akarom, hogy kijelezze a zárolási képernyőn. A "beállításokon" belül a "biztonság" fülnél a "zárolási opciók" - nál elvileg belehet pipálni, hogy mit akarok látni a zárolt képernyőn. Ott van a naptárbejegyzés. Viszont hiába veszem ki a pipát, ugyanúgy kijelzi. A legjobb, hogy ha az összes pipát kiveszem (idő, dátum), akkor is mindent kijelez. Szóval az egész menürész nem működik...
A kérdésem, hogy ez nálatok is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hardcore café
- Router gondok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Bontatlan független Honor 200 Pro White 12/512GB + Bontatlan FeketeHonor 200 Lite 8/256GB
- Vivo V40 Se 8/128gb eladó új
- Iphone 11 128 Gb Független
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest