- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Jagerszki #8510 üzenetére
Kedves Jagerszki, örülök, hogy nem akadtál ki azon amit és ahogyan írtam,
nyugodtan ha van kérdés akkor megpróbálok segíteni.
Más. Voltam előző héten egy Telenor boltban és egy kedves eladó csajjal intéztem após új telefonjának ügyeit.... aztán szóba keveredett ez a Telenor vántáccs és mondtam neki, hogy szerintem elég jó kis teló, csak az akksi üzemidő kijelzéssel vannak bajaim, de attól még bírja 2 napig. Aztán elmesélte, hogy rengetegen hozzák vissza rengeteg problémával... (hálózat eldobálás, akku gondok, lefagyás stb...) úgyhogy Ő már nem is ajánlja senkinek... inkább Samsung pártiak
(persze azon jóval nagyobb a haszon is) de az tény, hogy nagyon ki kell fogni, hogy minden klappoljon a készüléken. A 2.3ról meg se mertem kérdezni...
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Jagerszki #8090 üzenetére
Ne idegeskedj! Hidd el nem éri meg! Sajnos nem ez lesz az egyetlen problémád az Androiddal, de hát nem kötelező használni. Viszont én már megszenvedtem vele és most már nagyon megszerettem. A Windows-nak is vannak hibái, mégse tudnám elképzelni helyette a Mac-et, mert ezen nőttem fel.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
Jagerszki #8085 üzenetére
Hagyd az Android managert! Nekem se ment soha, pedig én értek egy kicsit a számítógépekhez. Eddig csak wifi csatlakozással működött, soha senkinek nem ment USB vezetékkel (bár nem tudom, hogy a legfrissebb verzióval már működik é?)
Szóval használd a MyPhoneExplorer-t azzal frankón megy minden. Keress vissza, valahol meglesz. A lényeg az, hogy ott is le kell töltened egy progit a számítógépedre és egy app-ot a telóra (ezt a Marketen is megteheted.) Sok sikert!(Amit én leszedtem az már sajnos nem elérhető, otthon megvan még talán, ha hazajutok ma és még kell akkor elküldöm emailba!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest