- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
dilajoska1 #223 üzenetére
Lol, ebben a topikban ez volt eddig a legjobb, köszi
Képzelem, hogy az Applenél is hogy beszart mindenki mikor a videót látták. Szerintem akinek van almás részvénye, most adjon túl rajta, míg ér valamit. Állítólag Tim Cook is már a búcsúlevelét fogalmazza a videó hatására. Erre senki nem volt felkészülve
-
Wesder
titán
válasz
dilajoska1 #233 üzenetére
Tapasztalom. Nem lett jobb, de rosszabb sem. Egyhelyben toporgàs van addig, amíg jön valami rendes frissítés. Na jó, elözö héten megkaptam a szeptemberi biztonsàgi csomagot.
-
Wesder
titán
válasz
dilajoska1 #231 üzenetére
Developer ROM-ok vannak, de kb màr az 5. hete jön Stability&Performance, szóval az én Note5Pro-m màr az XsMax-ot is körberöhögi.
Semmit sem érsz a heti làtszatfrissítésekkel.
-
Wesder
titán
válasz
dilajoska1 #229 üzenetére
Ha ilyen kijelentést teszel, akkor még nem volt MIUI a kezedben, max 10 percig.
-
joey04
titán
válasz
dilajoska1 #227 üzenetére
nem, nem az. én a saját szememmel láttam és friss rendszer volt rajta. és továbbra is: a felhasználói élmény nem csak a sebességből áll. droidon belül sem, mert ezerszer inkább a mi 8 kéne ha már ebben az árkategóriában nézelődök, de hiába gyorsabb akár note 9-nél is a pocok, akkor sem tartanám gáznak, mert utóbbi sokkal jobb készülék, és pont annyiba kerül, mint az iPhone Xs.
-
Wesder
titán
válasz
Ezzel se nem CPU-t, se nem GPU-t nem tesztelsz, csak I/O-t. De mindegy. Mutogatni jó.
-
joey04
titán
válasz
fogtál a kezedben ilyen készüléket? a nála csak 30k-val drágább mi 8-at is sokkal jobb érzés kezelni. eleve a pockot akartam kipróbálni, de elég nagy csalódás volt, ahogy a topikjában írtam, ez csak egy gyorsabb redmi note 5. A mi 8 kamerában, kijelzőben, anyagminőségben, mindenben odaver neki, üzemidőben van picit lemaradva. de még a rendszer is fluidabb (nem feltétlen gyorsabb) egy mi 8-on, pedig a vas megegyezik, meg a miui is. Szóval szerintem nem gáz, a samunak sem gáz, hogy a op 6 gyorsabb sok esetben.
-
Stabi83
senior tag
válasz
dilajoska1 #188 üzenetére
Az a vicc, hogy van aki még büszke is rá ha megkopasztják
A Samsung egy megépített hajón keres kb annyit mint az Apple egy fél év alatt a telefonokon és akkor még csak egy üzletágat néztünk a hihetetlenül kiterjedt tevékenységi kőrből.
Szinte minden eladott mobil után pénzt tesz zsebre a Samu a félvezetőgyártás, kijelzők és saját vagy megvásárolt szabadalmak miatt.
Azzal fikázni egy céget hogy nem húzzák le eléggé a vásárlóit több mint szánalmas.
Kezdek gyanakodni hogy fórumtársunk nem troll hanem csupán Apple részvényes
-
modulus
aktív tag
válasz
dilajoska1 #110 üzenetére
Nem mondj ilyet. Minden telefon alfája és ómegája nem lehet más, mint csak is egy iphone.
Mindent róla másolnak.
Nincs nála se szebb, se jobb, se felhasználóbarátabb - ötletesebb, és igazából az akkujuk is jobban bírja, aki mást állít egy hazug disznó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest