Új hozzászólás Aktív témák
-
dilajoska1
őstag
Gondolom a sebességével nincs bajod, ezért nem is veszed észre
. Vannak olyan változások ami úgymond egy normál felhasználó nem igazán vesz észre de ha mondjuk valamelyik telefonnal gond van a sebességgel vagy rosszul sikerült optimalizálni az előző build-be, az javítják + amit mondtál a biztonsági frissítések. -
janeszgol
félisten
Igen darabra, de a profit >80%-a az ovek. Az app eladasokban detto ezek a szamok. De biztosan szar lehet nekik. Szomorkodnak az irodaban. Ja es a vilag legertekesebb cege. De biztosan vesztesek, ja.
A masik forumtarsnak (sas) uzenem, hogy a wall of hablatyok helyett osszeszedettebben, biztosabban a foldon, mert konnyen elszall az ember. Velem is megesett mar es itt sokakkal. -
Stabi83
senior tag
És hol itt a gond?
Ha nem tetszik valakinek akkor feldob egy másik launchert és kész, ez a droid szépsége...
Nem azt a tényt vitatom hogy mindenki másol mindenkiről hanem az álszentséget nem szeretem.
Leírom megint nem vagyok egy gyártóhoz sem fanatikusan hű, Azt fogom választani aki a piac legjobb megoldásait egyesíti magában és ezzel legjobban szolgálja ki az igényeimet.
Nekem előnyösebb az előlapi ujjlenyomat olvasó mint hátul mókolni vele ( sokat van tartóban a telefon pl vezetés közben és ott az arcfelismerés és a hátsó szenzoros sem túl praktikus ).
Mivel az éjszakában dolgozom így az esti fotózás fontos nekem.
A Notch ha nem túl széles abszolút nem zavar
Az üzemidő nekem nagyon is fontos mert van hogy intenzív használat mellett kell kibírnia több mint 24 órát
Nem játszom a telefonon szóval a hardvert és azt hogy a PUBG hogy fut vagy a GTA a telefonon pont nem érdekel ( ha játszani akarok akkor arra ott a komoly gamer notim )
Van céges és magán számom is szóval a dual sim sem egy hátrány nekemNa szóval körülnéztem és megkerestem azt a készüléket ami ezeknek az igényeimnek a lehető legkevesebb kompromisszummal megfelel és baromira nem érdekel hogy Huawei, Samsung, Apple vagy Kiskecei Mobiltelefongyártó manufaktúra szerepel rajta.
Ennyit a fanatizmusról...
-
.Szaki.
addikt
Ez így ebben a formában nem helytálló.
Nyilván minden terméknek megvan a kis fanatikus tábora, ilyen példákat bármelyik mobil topicjából lehetne szedni. Megjelent az iPhone 7-7 Plus, mindenki szokásához híven végig szarozta a hátlap kinézetét, megjelent a OP5 szögre megegyező hátlappal, ott már ugyanezek az emberek ömlengtek, hogy nekik ez kell és milyen királyul néz ki. Megjelenik a piros iPhone, ott is ment a gyűlölködés, az OP5 esetében ismételten ováció. Megjelent az iPhone X-en a notch, állítom 500+ hsz semmi más nem volt mint mocskolódás a notch ellen, nem sokra rá megjelennek a notch-os kínai termékek, legyen az Xiaomi, vagy Huawei, érdekes ott ez már nem akkora probléma, sőt végülis nem is rossz ötlet. Én nem fogom azt mondani, hogy koppintások, mert ennyi erővel mindenki koppint mindenkit, az első érintős mobilnak koppintása az összes mai modell, az összes kapacitív kijelzős mobil koppintása az első olyan érintős mobilnak, ami nem rezisztív volt és még lehetne sorolni, számomra a notch is egy ilyen megoldás, jelenleg ez az a megoldás, amitől a telefonokon a legkevesebb káva tud lenni, jelentős kompromisszum nélkül. A hátlapról viszont ezt nem lehet elmondani, ott azért van lehetőség kreatívkodni, ezek a márkák ennek ellenére papagáj módon még a hátlapot is egy az egyben átvették. A P20 Pro esetén a dizájnerek még arra se vették a fáradtságot, hogy az egyedül árválkodó harmadik kamerát legalább beletegyék a keretbe, csak odabiggyesztették a keret és a vaku közé.
Amikor a Huawei-nél kiderültek csalások, ott valahogy nem sikerültek 100+-os hozzászólásokat kreálni a fórumon. Az valahogy nem olyan érdekes, csak akkor ha az Apple-ről derül ki valami. Nagyon gyorsan hozzáteszem, hogy az összes márka ezek miatt a hazugságok és csalások miatt elmehetnek a búsba kezdve az almától az utolsó zs kategóriás márkáig. Na, ezzel csak azt akarom mondani, hogy ez a kissé elfogult közösség megtalálható bármelyik márkánál.
Az pedig egyáltalán nem igaz, hogy az almások nem kritikusak az Apple termékeivel kapcsolatban, csak ilyenkor - ezt most nem konkrétan neked címzem - nem árt ha az ember tényleg utánajár annak, amiről ír és tényleg benéz az iPhone topicokba. Már az iPhone X-nél is sokan felhördültek az árazás miatt, az iOS 11 megjelenésekor pedig mindenkinek elege volt, mert elképesztően elcseszett rendszer volt az elején, tényleg tele volt hibával. Aztán szépen kijavították a hibákat és mindenki elégedetten nyugtázta, hogy igen, nem azt sikerült elérni, hogy a telefon megfelelően működik, a hibák javítva lettek, hanem fejlesztettek is rajta. Az iOS 12 fejlesztésekor pedig az optimalizációra feküdtek rá, és ez meg is látszik rajta. Ezért nincs most jelenleg akkora hőbörgés, mivel kimondható, hogy teljesen jó a rendszer és amit ígértek, azt hozta is ez a frissítés. Nyilván ez sem tökéletes, én is találtam benne olyan dolgot, ami nem tetszik, de amikor kérdeztek, akkor én azt le is írtam, mint ahogyan a többiek is leírják ha valami szar. Csak azért viszont senki sem fogja szarozni a saját cuccát amikor nem az, hogy itt néhány fórumlakónak megnyugodjon a lelke, hogy oké, rendben, szar az Apple, szar az iPhone, szar az iOS. Ez nyilvánvalóan nem igaz. Az iPhone Xs; Xs Max-szel kapcsolatban is rengetegen fogalmazták meg negatív véleményüket a szintén magas árképzés miatt. iPhone felhasználók.
-
kovbandi82
őstag
Persze, más is csinálja.
Pl Huawei emmc-vel kapcsolatban, a reklámképekkel kapcsolatban, folytassam?
Az a baj hogy jöttök azzal, hogy az Iphonesok a demagógok, holott Ti vagytok azok. Hiszen meglehet nézni az Iphone és a Huawei topicokat. Valami kisebbségi komplexusotok van? -
Stabi83
senior tag
Na te is a pokolra fogsz kerülni hitetlen kutya!
Jönnek az inkvizítorok és éjszaka rád verik az ajtót!
Az Zafírüveg és kész mert azt mondták!
Ha pedig mégis megkarcolódna a csodaüveg akkor az pedig azért van mert a felhasználó a hülye mint ahogy ezt megszokhattuk már....
( Amúgy én nem emlékszem hogy az üveg ellenállósága a karcokra vonatkozna, lehet hogy a töréseknek áll ellen jobban, erről azért még várjunk meg pár tesztet de a kommunikáció megint nem egyértelmű ami több mint sajnálatos.... )
-
Stabi83
senior tag
Tényleg az volt és azért hogy ez elterjedt jár is a piros pont !
Megint csak az a baj hogy a fanatikusok túlzásba viszik. Legyenek büszkék a kedvencükre, de nem kell egyből szenté avatni őket. Minden marhaságot meg lehet magyarázni és ezt a cégek és a fanatikusok meg is teszik.
Minden cég mond nagyokat, lop, csal és hazudik legalábbis az ellentábor szerint.
Nem tartom magam fanatikusnak mert viszonylag gyakran cserélek készüléket és még csak márka hű sem vagyok. Mindig mérlegelek hogy a piacon épp melyik termék felel meg az aktuális igényeimnek. Volt almás telefonom is nem is egy, LG, Samu, Sony, Honor, Huawei. Mindegyiknél azt néztem hogy mi az ami több pozitívumot hoz mint negatívumot. Pl amikor munkám miatt Mac gépeken dolgoztam itthon akkor volt értelme annak hogy a droidról áttérjek iPhone-ra. Amikor megszakadt a kapcsolatom az Apple ökoszisztémával akkor pedig úgy láttam hogy jobb nekem a droid. Maga a telefon jó volt és szerettem de nem istenítettem, mint ahogy más gyártókkal sem teszem azt. HA ki kéne emelnem 3 telefont amire min a mai napig szívesen gondolok és megint fognám a kezembe akkor az a iPhone 5S, LG G2 és az S7 Edge ( az i5S a fiókomban pihen azóta is, a G2-t sajnos motorozás közben elhagytam, az S7 Edge meg a párom használatában áll és nem is hajlandó lecserélni mert imádja ).
96: Ahogy írtam marketingben nagyon erős az Apple. Nem érzed ebben az ellentmondást? Mármint abban hogy ha az Apple újra felfedezi a dolgokat akkor az nagyon rendben van de ha más teszi ezt akkor az meg már csak szimpla lopás. A kereket egyszer lehet feltalálni! Szerintem ezen az alapon azt is mondhatnánk hogy a droidos ipar lopta a notch-ot az Apple-től az apple meg lopta az OLED kijelzőt a droidos piactól.... Ugye mekkora baromság lenne?
Az a bajom ezzel hogy az Apple az OLED-re való áttérést is úgy harangozta be mint ha ezzel olyan forradalmit alkotott volna hogy HŰHA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged