- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iOS alkalmazások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manchester85 #142 üzenetére
Meg 40 óra mobil TV...
-
=Mentor=
őstag
Függetlenül kéne 150 ezerért adni, de nem ezt hanem a legújabb modellt!
-
manchester85
veterán
válasz
Miamiquake #141 üzenetére
Akkor vedd meg abban, ami megfelel, nem csak ikon létezik. Vagy most ezzel azt akarod mondani, hogy a csomag nem tetszik, de amúgy 990ft-ért megvennéd?
Zazahoho!
Kidobott pénz az, amit nem használsz fel. MM XL-ben 17-19 forintos percdijjal beszélni + 2 giga net meg 1000 sms sztem teljesen jó ajánlat annak, aki ki tudja használni. Egyszerűen érthetetlen számomra, ezen mit nem lehet felfogni...
-
sanyi0321
tag
Kártyásan van ára
-
zazahoho
őstag
2 év után azért nem kevés pénzt dobna ki az ember,de akinek ez kell vegye
-
DriderG
tag
Maga a készülék max. 50 000 Ft-ot ér, főleg, hogy már 2 hónapja piacon a 4 is.
-
HyP3b0y
senior tag
Most vettem egy 32GBos 3GS-t 100k-ért...70-80-t adnék ezért max...
-
peterk
senior tag
-
deadelon
aktív tag
ez mind rendben van.én az ikon csomagok létjogosultságát taglaltam.egy drágább díjcsomag
jóval kevesebb szolgáltatással.ez kinek alternativa?ráadásul csak iphone vásárlásakor kérhető.mintha bárki számára kedvező lenne!tudom senki számára nem kötelező választás
de már akkor is mekkora egy átb...ás?! -
válasz
deadelon #118 üzenetére
Könyörgöm! Az iPhone is, mint bármelyik, a T-Mobile által forgalmazott készülék, bármilyen díjcsomaggal megvásárolható! Sőt, még díjcsomagra vonatkozó hűség nélkül is, továbbá részletre is!
(Egyetlen kikötés, hogy az ikon díjcsomagok CSAK iPhone vásárlásakor kérhető, abba beleváltani nem lehetséges!)
deadelon:
Mondjuk Mobil TV, amit az iPhone nem igen tud...
-
deadelon
aktív tag
válasz
manchester85 #115 üzenetére
a cikk kizárolag ikon csomaggal emlitette mint megvásárolható készüléket de mint látom
xl csomagban is kaphatódijcsomagok.most komolyan ki az a barom aki pl ikon 600 at választ mediamánia xl helyett? -
peterk
senior tag
válasz
manchester85 #112 üzenetére
Node akkor azt magyarázd meg, hogy miért tud a szolgáltató egy Galaxy S-t odaadni nekem 80-ért a meglevő előfizetésemhez, és miért nem tud egy 3GS-t? Sőt, ennyiért igazából már iPhone4-et kellene adnia, mert Galaxy európai retail street price-a körülbelül az iPhone4 árával egyezik meg.
Szerintem emögött valami üzleti megállapodás lehet, és semmi köze ahhoz, hogy a T-nek mi éri meg. Az iPhone forgalmazásának mindig is megvoltak a maga furcsaságai (lásd USA és AT&T, nem létező független árusítás). Az okokat igazán csak Jobs tudná megmondani. Kívülről mindenesetre érthetetlen...
-
-
deadelon
aktív tag
a számomra a legundoritobbak ezekben az ikon tipusu dijcsomagokban,hogy olyan szolgáltatást akarnak ráderőltetni ill megfizettetni veled amit abszolút nem áll érdekedben használni.példának okáért:sz@ros 400 sms.őszintén ki fa..-nak van rá szüksége.ha még át ill megválthatnám percdijra ami az ikon 600 csomagban 1-1 ben (feltételezve) plusz 400perc.de lehetne akár forditva is 1000 sms és semmi duma.
de nem, ez nekik igy jó mert tudják az életben nem használod ki.ha már fizetek havi 17000 rongyos pénzt hagy döntsem már el mire akarom felhasználni.amig ez nem változik, ezek a csomagok számomra soha nem jelentenek alternatívát,és a legtöbb felhasználó számára egy bukta. -
erdoke
titán
válasz
manchester85 #109 üzenetére
200 normál díjas nemzetközi perc árából kijön a Relax 500, a hozzá pakolt 250-es nemzetközi csomag, 3 gigás mobilnet, és még egy éttermi vacsora.
-
manchester85
veterán
De ez más országokban is így van szerintem. Vannak fix csomagok, aztán azokból válogathatsz. Akinek megfelel, és belefér a keretébe, az jól jár, mert egy számára kedvező csomagot kap jelentős készülék ártámogatással, akinek nem, az meg megveszi díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozat nélkül. Ez egyébként 112 ezer forint a 8 gigás 3GS esetében. Azért ez nem annyira eget rengető a 80-hoz képest. Korábban már leírták, hogy valamiből a szolgáltatóknak is élniük kell. Ők se 990ft-ért, de még csak nem is 50 ezerért veszik az iPhone-okat, tehát teljesen logikus szerintem, hogy nem az 5ft-os percdíjú csomagokra fogják 3000-es havidíjért osztogatni az iPhone-okat cégeknek ingyen. Az USA-ban és több európai országban külön kell fizetni a tetheringért (internetmegosztás), valamint van, ahol tiltják a 3G skype hívásokat. Simán össze lehet hozni 800-1000 percet skype-on keresztül is 1 giga adatforgalommal. Én pl. most külföldön vagyok, és haverommal napi kapcsolatban vagyok, aki 24/7 online skype-on a multitaskingnak köszönhetően, én meg gépközelben bármikor fel tudom hívni. Szóval egy ikon csomagból azért elég sok mindent ki lehet hozni, a pushme.to alkalmazás pl. szükségszerűtlenné teszi az sms-t két iPhone vagy egy PC - iPhone között, úgyhogy számos lehetőséggel ki lehet hozni egy 5000-es csomagból a maximumot. Viszont ez elsősorban magánszemélyeknek, nem üzleti felhasználóknak szól, és ez valamilyen szinten érthető is. Mivel a flottások sokkal jobb percdíjakban részesülnek, mint más publikus csomaggal rendelkezők, miért kapják meg készülékvásárlásra is ugyanazt a kedvezményt? Azért ebben van azért igazság szerintem...
-
peterk
senior tag
válasz
manchester85 #105 üzenetére
A probléma leginkább az, hogy csak az előregyártott csomagokban kapható. Én pl. az előfizetésemhez készülékváltással kb. 50 ezer körül tudnék most egy Wave-et venni, és 80 körül Galaxy S-t. És használhatom hozzá a flotta előfizetésemet, aminek a díjaival nem tud versengeni semelyik mánia vagy ikon. Ezért aztán nincs más mód, mint függetlenül megvenni. Úgy meg nagyon-nagyon drága a Wave 50k és Galaxy S 80k árához viszonyítva.
Tudom, hogy ez én vagyok, és sokan vannak akiknek nincs flottája és jó nekik az ikon. De mi is létezünk, mégpedig szerintem nagyon is sokan vagyunk ebben az országban. Nem tudom a T miért nem adja úgy az iPhone-t, mint a többi telefont, de akárki is a hunyó emiatt, azt csókoltatom...
-
törölt tag
válasz
manchester85 #107 üzenetére
Relax akármennyihez rendelhető ilyen opció.
A többi kommenthez meg: egyszer össze lesz számolva általam, h hányszor hány topikban lett ez lejátszva. Kíváncsi vagyok már komolyan a konkrét értékre
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #107 üzenetére
Relax csomagokhoz társíthatók, mégpedig a Relaxnak megfelelő percdíjjal!
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #105 üzenetére
Megnézném a külföldi ügyfeleket, amikor Skype-ról szerencsétlenkedve próbálom őket elérni. Gyakran még a kollégákkal se megoldható.
A feleségemnek egyébként MédiMánia S csomagja van, úgyhogy ebben azonos következtetésre jutottunk. -
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #87 üzenetére
Mondom az én és a feleségem igényeit, számold ki a költségeket a létező legjobb megoldással mindkét edetben 3GS vs. Wave.
Feleség: 120-180 perc belföldi hívás, 2-10 SMS, 1-2 óra mobil TV és 2-300 MB mobilnet havonta.
Saját: 3-600 belföldi, 100-300 perc külföldi hívás, 20-30 SMS, 1-1.5 GB mobilnet havonta.
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #101 üzenetére
Hát én nem tudom hol élsz itt Magyarországon, de egy havi 5k-s csomagért féláron kapod a telót. 5k bőven vállalható, a 3G egy jó ideig potompénzért, 30k-ért volt kapható. Vagy te úgy gondolod, hogy 990ft-ot megérne a teló, csak sok a havidíj, 80 ezerért meg sok a teló?
Hát istenem, nézz körül, más csúcskészülék mennyibe kerül, az iPhone-nál függetlenül jóval olcsóbb mobilok is gyakran 90-100 körül mennek 5k-s vagy annál nagyobb havidíj mellett is.
-
manchester85
veterán
-
<NewL>
addikt
válasz
hackeeeee #54 üzenetére
De mondjuk nekem nem érné meg, 990ft-ért, ha tudom azt, hogy a tarifacsomaggal ráfizetek, nem is keveset... - ez így helytelen szerintem, bár nem tudom a telefonálási szokásaidat. ha nemtudod kihasználni a 18K-s havidíjat, szóval nemnagyon szoktál fizetni ennyiket akkor tényleg nem éri meg neked.
hogy van ennyi energiátok, 2 éve ugyanaz, bizonygatjátok, számolgatjátok és megmutatjátok a trollkodóknak hát nem látjátok, hogy fafejűek ha eszerszer írjátok le akkor sem érdekli őket
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #97 üzenetére
Nos, hát a 17600ft-os csomaggal 990ft az iPhone a T-nél...
Ami angliban van, és 16gb-s, Az iPhone 4... Ez az 1ik..
A másik, a 8GB-s-re, hogy ~árban legyünk, 45 fontos havidíj, 1200 perc 1gb mobilinternet és tán korlátlan smsküldés hálózaton belül? Text-nél az van, hogy unlimited.. ÉS nem kell a készülékért fizetni...
Nah de mindegy, sztem hagyjuk, me ezen elvitatkozhatunk napokig, kib@szottul de feleslegesen.
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #95 üzenetére
Ezt nem értem. Így igaz, van 17 600-as csomag is. De te folyamatosan az ikon 600-zal, vagyis annak árával példálózol, még felhozol egy 25 fontos csomagot is ellenpéldának, hogy ennyiért is lehet iPhone-t venni, Angliában, csak azt nem értem, hogy miért a létező legdrágább csomaggal veted össze, amikor ikon 200 is van 5000-ért...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #94 üzenetére
T-Mobile ikon 600
17 690 FtAkkor mégis mennyi az annyi?
Nah mindegy, lényegében féligmeddig sztem megtévesztés az egész csomag, főként azoknak, akik most "jajjdeakarokmagamnakájfóntvennimertazjó" kategóriás emberek, azok valszeg bele is ugranak pikk pakk, aztán lehet pár hónap után rájönnek, hogy mégsem volt olyan jó móka...Mondjuk ez nem csak erre igaz, hanem összes ilyen készülékre, amit ocsópézé odaadnak, csak aztán a havidíjnál koppan az illető, hogy hoppá.
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #89 üzenetére
Mobilnethez nem kell 16k. Ha 20ft-os percdíjjal számolok, akkor 1000ft-ra jön ki az 1 giga mobilnet. Én se érzem magam fontos embernek, de ezt a luxust úgy érzem, megengedhetem magamnak.
Abban egyetértek, hogy van olyan munkakör, cég, életforma, akármi, amibe semelyik ikon csomag nem passzol bele. De hát csoporton belüli ingyen beszélgetésekkel, flottás tarifákkal teljesen fölösleges versenyeztetni bármelyik publikus díjcsomagot. Ezek minden szolgáltatónál így működnek, nem csak az iPhone díjcsomagjánál. Ugyanakkor a lebeszélhető percek, a mobilnet és az ajándék hálózaton belüli sms-ek teljesen racionálisan felépített csomagok, amiket nem a flottás csomagokkal, hanem a más publikus csomagokkal kell hasonlítgatni, ennyi.
Gerilee, azt, hogy középkategóriás mobil, te se gondolod komolyan, a csomag meg olyan, amilyennek lennie kell, ha ez nem felel meg, akkor más publikus csomag se felelne meg, más ország T-mobile-jánál vagy akármilyen szolgáltatójánál, mert ezek ilyen szisztéma szerint épülnek fel, max egyik-másik jobb feltételekkel adja. Mp alapú számlálás, csoporton belüli ingyen beszélgetés sehol nincs...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most ha nagyon felkerekítem, ~9000ft körüli összeg, és ebben is van sms, ingyen perc (igaz nem sok) és 1gb net...
És itt jelenleg ~17k-ról beszélünk havonta...
o2-nél nem tom megnézni mennyi, mert közli, hogy "Unfortunately, we are unable to sell to countries outside the UK."
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #86 üzenetére
Hogy kinek mire van szüksége, az megint más kérdés.
Nos, neked kell mobilnet, nekem kib@szottul nincs rá szükségem, ha netezni akarok, akkor van hotspot, vagy van itthon gép, akkor meg minek? Nem vagyok annyira fontos ember.. Innentől minek szenvedjek ~16k-s tarifacsomagokkal?
Akinek meg szüksége van rá, az meg váltson rá, és ne sírjon, hogy drága, ez ennyi..
De mellesleg kérhetek hozzá akár 50 Plus Surf csomagot, ami 2750Ft-ba kerül havonta...Ha erre van szükségem...
De ha már ájfón... Akkor Angliában az Iphone 4 ára 24 hónapra, telefon ára 219 font, utána a havidíj meg 25 font. Nos akkor mi itt a fer? [link]
-
gerilee
aktív tag
válasz
manchester85 #77 üzenetére
Nálam nem butaság. Sms-t minimálisat küldök, telefonálni sokat telefonálok, de általában azokkal, akikkel egy csoportban vagyok, így ingyenes, mobilinternetet pedig csak alkalmanként használok, mert a cégnél is van, otthon is van. Így kb havi 2-3E a számlám. Megnéztem, ha a saját csomagomban szeretnék maradni a 3GS 8GB 112E pénzembe fájna 2 év rabláncal, ennyit viszont nem ér meg egy középkategóriás telefon. És ha meg is venném illene hozzá kérnem minimum egy 500MB-os netet, ami még +2E havonta.
-
manchester85
veterán
Jó, hát az iPhone sosem a kedvező független áráról volt híres, főleg, ha olyan országban számolod, ahol ez csak két lépcsőfokban valósítható meg. Az USA-ban pl. erre sehány lépcsőfokban nincs mód. Ellenben, olcsóbb ikon 200-ban, mint sima előfizetéssel a Wave. Szóval lehet itt játszani a számokkal.
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #79 üzenetére
Nem igazán érthető, kérdés, hogy te érted-e.
"de utána csak a választott havidíjat fizeted... "
Miért, a T-nél nem csak a választott havidíjat fizetem?
"Mondok egy példát, xperia x10i top csomagban 109.990,-, ezt kicsengeted és ehhez te választasz tarifacsomagot..."
Ja, ehhez mondjuk választhatok egy multimédia 15900-at, ha nekem arra van szükségem, ami árban és szolgáltatásban is hasonló a médiamánia XL-hez. Soroljam, hogy mekkora árbeli szakadék van a top kategória és a médiamánia XL készülékárlistája között?
-
er2es
tag
60ba nagyot szólna ikon200-al
-
Napfénysüti
nagyúr
Az igen, elég szép ára van.
Biztos sokan fogják választani.
-
erdoke
titán
Magyarul függetlenül 174e Ft.
Kijön 2 db Wave az árából, ami azért egy óriási vicc. -
ClioRS
őstag
válasz
#95590400 #69 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy ez megint hogyan jött ide.
Én nem hasonlítottam flottához, te jöttél most ezzel, mindenki tudja, hogy a flottás/céges a legjobb minden szolgáltatónál.amanoba: Ilyen van a telenornál és a vodánál is. Ha nem tetszel nekik, akkor kérhetnek valamennyit, amit később jóváírnak.
gerilee: Pont ezért van millió és 1 féle csomag, hogy a júzer tudjon válogatni
hackeeeee: Ez tiszta sor, de én hasolnítottam a 2-t egymáshoz
Én a céget csak azért említettem, hogy milyen kicsi (2fő), mégis sok pénz el tud menni telefonálással. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #76 üzenetére
Nos, hát a Vodkánál kifizeted a készülék árát max egyben, de utána csak a választott havidíjat fizeted...
Attól függ melyik kategóriába tartozol, annyit fizetsz a készülékért. Ott kicsit más a felállás.
Mondok egy példát, xperia x10i top csomagban 109.990,-, ezt kicsengeted és ehhez te választasz tarifacsomagot...
Persze adnak készülékkel is, de az árlistában nincs benne így...
És aki az adott csoportokba tartozik, 2 év után vehet telót abban az árban, ami abba a kategóriába tartozik, amelyikbe ő beletartozik, csak ugye újabb 2 év, de csak a készüléket kell kifizetni, semmi többet... (remélem érthető)
-
gombsadi
aktív tag
válasz
manchester85 #76 üzenetére
Nahát pont ezt írtam a 3. Hszemben, hogy milyen jó lenne ez az ártámogatás
olvasni!
amúgy vannak készülékek de a leg modernebb az e52. És képzeld ingyen kapnék nokia 5130at pirosban!
komolyan röhej...
-
manchester85
veterán
Ez butaság. Más csomagok nem percekről, sms-ekről, mobilnetről szólnak? Mégis milyen csomagot szeretnél te kihasználni? Ha mms lenne benne, akkor még meg is érteném, de egy ilyen telónál a mobilnet, az sms és a percek a legalapvetőbb dolgok, minden más telefonnál az utóbbi kettő szintén...
-
manchester85
veterán
Ha a piros szolgáltatónál vagy, és néha az árlistára tekintesz, akkor tudnod kéne, hogy a T-mobile iPhone árait a voda egyetlen csúcskategóriás készülékének ára se közelíti meg. Mikor kapsz meg egy 160 ezres mobilt a vodánál féláron havi 5k-ért, amikor a legdrágább havidíj mellett is max 20-25 ezerrel olcsóbb a független árnál egy 100-120k-s készülék...
-
törölt tag
akkor egy a véleményünk, csak én nem voltam elég világos. az a 17k egyértelműen inkább a készülékről szól és gombol le ezzel kapcsolatosan pénzt a vevőről (extraprofit, ha úgy tetszik) semmint értelmes és szükséges szolgáltatást takarna. szerintem maga ez a szolgáltatás megúszható ennek lehet feléből is (annyira nem vagyok képben), csak tippelek.
h most drága-e az ájfon, vagy sem... én ki bírnám fizetni a 120k-t... vagy a 150-et. de minek. van egy kétsimes csájnafónom meg egy x31-em, amit hurcolok (meg az otthoni motyóm). együtt ér 60k-t (az otthoni modjuk durvább, és csak a szerencse mentette meg, h nem volt az autóban, mikor feltörték). cserébe ütöm-verem a telót meg az x31-et, ha kirámolják az autót, másnapra pótolom.
#74) gerileeköszönöm. szóról-szóra így gondoltam. ennél jobban nem is lehetne összefoglalni.
-
gerilee
aktív tag
Nekem csak az a bajom az Ikon típusú konstrukciókkal, hogy én azért a szolgáltatásért szeretek fizetni, amit igénybe vettem és nem azt a szolgáltatást megpróbálni minél jobban kihasználni, amiért majd fizetnem kell.
-
mrlujoak
veterán
Srácok, srácok...
Látom, sokan nem kedvelitek a díjcsomaggal egybeszabott árkalkulációt.
Egyik és másik félnek is igaza van, de mi lenne, ha ilyen esetben a pre-paid konstrukciót vennétek alapul.
Egyszerűbb, és vitamentesebb döntés születhetne. Drága, na.mrlujoak
-
-
törölt tag
senki sem kénytelen megvenni 17k-ért. aki erre kényszert érez, az nemnormálisss.
mit kap ezért? 10 óra beszélgetést. őszintén szólva, ezt sokkal jobb opciókkal is meg lehet kapni.
400 sms-t. hábazz. ki ír ennyit? tizenévesek max. értelmetlen időfecsérlés-
4 gb forgalom. óccsóbb a mobilnet, mint egy ilyen kis szutykon tolni a jutyúbot. mert másra nem jó. aki komolyabb email forgalomhoz és melóhoz akar mobilitást, az nem ilyet választ, hanem notit.
szerintem ez a 17k egy túlárazott, értelmes embernek értelmetlen konstrukció. csak épp ott az alma faktor, amihez hozzákapcsolták. a rózsaszín papírba csomagolt takony az csak takony marad. ami előtt meg nem esek hasra. elnézést. -
válasz
#95590400 #69 üzenetére
Szerintem pedig a célcsoport azon személyek köre, akik Iphone-t szeretnének, hajlandóak rá áldozni, ... és akinek nincs arra lehetősége-mint neked-, hogy olcsón beszélhessenek, azok kénytelenek megvenni így, akár 17 ezres csomaggal is!
(Megsúgom, Etalon díjcsomaggal is kapható, ami üzleti díjcsomag...) -
törölt tag
4 fős családi cég, összesen 6 telefonszám. enyém meg főnöké kétsimes telefon. összesen 15 mindennel együtt átlagban. néha felugrik 20-ra. havidíj + beszélgetés. jahogy, az egyik nagyobb megrendelő bevitt mindenkit flottásnak. jahogy, a másik legnagyobb meg szintén 2 telefonszámmal bevitt. mindkettővel ingyen beszélek, meg cégen (családon) belül is és persze ezeket használom mindenre. egyik voda, a másik té. mikor melyik kedvezőbb, arról indítok hívást.
évente írok 2 sms-t. havonta van kb. 20-30 órám telefonbeszélgetés.
ezen kívül van még két mobilnet, feltöltőkártyás. djuice havonta egy ezresben van az adaforgalom (enyém 300 mega körül, főnöké 100 sincs). laptopon persze, mert azon dolgozni is lehet.
ne hasonlítsuk már valódi céges meg flottás felhasználáshoz ezt, mert szerintem nem ez a célcsoport. h most kopasz kényszervállalkozó meg a többi, aki a wc papírt is leírja beviszi cégesnek, az egy dolog.
persze lehet, h tévedek, és ezt a flakon csomagot osztogatják cégeken belül, mint a cukrot. de szerintem rongyrázós hülyegyerekek a célcsoport. -
ronson
őstag
Rossz Blikkes szintű szalagcím.
(Jó én levágom egyből, hogy nyílván a legdrágább tarifacsomaggal, de sokan nem)
Szégyelje magát a hírszerkesztő.
-
-
-
-
Alex91
félisten
Akkor lehet, hogy a 400k-s iPhone 4 ar nem is legbolkapott?
Valamit tudnak azert ezek a kereskedok...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez csak arra megy, hogy vegyék a készülékeket.
10 emberből aki új előfizetést köt, talán ha 2 megnézi, hogy megnézi az adott tarifacsomag költségeit, najó, talán 3... De sztem több nem.
Tehát, épp arra mennek, hogy olcsón adják a készülék(ek)et új előfizetéssel, mert így elvileg több embert tudnak csábítani... És ez most nem csak erre a telóra, meg a T-re igaz, hanem úgy minden szolgáltatóra.. Ez ilyen...
De mondjuk nekem nem érné meg, 990ft-ért, ha tudom azt, hogy a tarifacsomaggal ráfizetek, nem is keveset...
-
arkades
senior tag
Ha a 3GS-re ráteszem az iOS 4-et, akkor lesz a készülékben magyar nyelv ugye?
-
Greg-77
aktív tag
Ikon 200-ban kb: 59.990-kéne lennie az már talán korrekt lenne!
-
Borosz
őstag
Akkor inkább e-bay. Vagy ismerős/rokon az USA-ban.
-
gombsadi
aktív tag
Csak az a válasz általában(nem csak nekem) hogy miért szólom le a csomagot. Mert az jó. Igen jó, de nem nekem, különböző okokból. Nem kell ezért támadni. Nem fikaztam az itelefont, nem fikaztam semmit, csak írtam hogy nekem nem jó. A másik. Mivel egy család költésgvetésből él, ezért a telefon árát is bele kell számolni, hiszen az is pénzbe kerül. Még ha ezer forint is. Vagy esetleg azt senki nem nézi? Mondjuk a 3gsnél? 5ezer a csomag ok ennyi lesz, a telefon meg 70 az nem összeg? Ez butaság egyeseknek akkor üljenek vissza a padba. Röhej
-
Egyenlőre igen, bár a 4-es változatot az eddigi mellett a másik két szolgáltató is szeretné értékesíteni, ezért is árulják (vagy hamarosan fogják a microSim-et!)
hackeeeee:
Én ezt kiegészíteném azzal, hogy mindenképpen figyelembe kell vennie bárkinek, aki ilyen díjcsomagra szerződik, hogy használja is ki a csomag tartalmát, különben sokszorosát veszíti az olcsó készülékkel!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez lényegében annak éri meg, aki most találja ki, hogy Új előfizető akar lenni..
Mondjuk ez nem csak erre a készülékre, hanem globálisan bármelyikre, amelyiket így, hasonló ajánlattal adják.
Max így azoknak érheti meg majd, akik x év után készüléket cserélnek az élő előfizetésükhöz, nekik úgy is kijöhet olcsóbban.
-
ClioRS
őstag
És ki írta vagy mondta, hogy ezt neked találták ki és neked kötelező ezt megvenni?
Egyébként ha az 5000-es havidíjas konsrtukcióval számolsz 12 hónapra, akkor 172.990-re jön ki a végösszeg. Ez is egy hülye számolás, mert nyilván eltelefonálod az 5000-et havonta, szóval csak a telefon árát kell kifizetni, ami 112.990.
Többször nem írom le, rossz a mód ahogy számolsz.
-
Szóval. A telefon kapható díjcsomagra vonatkozó hűség nélkül is, ha akarod eco díjcsomaggal. Az meg 1850 forint, ez szorozva 24-el, ha már számolni akarsz...és 112 ezerből már meg is van a telefon...
Nem tudom, azt megfigyeltétek-e, hogy van egy "!" jel mind a 16, mind a 32 GB-os változat mellett, azaz azok kifutó modellek, csak korlátozott darabszámban, csak bizonyos üzletekben érhető el...
dhr:
Köszönöm szépen! Szívemből szóltál!
-
David75
őstag
A magyar t-mobil mindig meglep.Mindig alapvetően rossz árazásra számítok de mindig meglepően mégrosszabb lesz...
-
gombsadi
aktív tag
válasz
#02683648 #31 üzenetére
Én is a saját költségemből indultam ki. És azt nem írtam hogy nem jó. Úgy emlékszem azt írtam ez így draga(kártyásan amikor i4et 160ért be rendelem) az előfizetésre meg azt írtam nem én vagyok a cél közönség. Vagy valami ilyesmit
nem neked írtam ki fejezetten. Én amit választottam munka helyet ezt kaptam. Nekem sem lenne. És ettől nem vagy rosszabb. De akinek ad anyu apu az ne ugasson már be
mit tudhat még az életről?
-
peterk
senior tag
Hmmm. Nem számolgattam ki, de az az érzésem, hogy csak akkor éri meg ikonnal venni, ha az adott csomag pont "telibe talál". Ha már nem teljesen, akkor jobb függetlenül...
(Szerk.: Én is kiemelt ügyfél vagyok, flottás előfizuval. Gondoltam megnézem mennyi lenne készülékváltással, de sajnos úgy nem megvásárolható.
Úgy látszik az Apple-vel speckó szerződése van a T-nek...)
-
FecoGee
őstag
válasz
Coyote2000 #28 üzenetére
Szerintem 2000 Ft-t megért az a plusz 8 GB, nem
? Nevetséges ez a beárazás... Ahhoz képest hogy a 3G-t 30-ért dobálták... Jó, GS, legyen 40.000. De ne 77.990.
-
Blaise
veterán
válasz
Coyote2000 #28 üzenetére
itt valszeg benned van a hiba
-
törölt tag
Persze, ebben az esetben nyilván nem kell megvenni. De mondjuk maga a konstrukció ettől még előnyös lehet valakinek.
Persze h van más kötelezettség, de mint írtam, van egy alap mobiltel költségem ami apple, nem apple megvan egy hónapban, én abból indulok ki.#30: én nem tehetek róla hogy nem tartozok egy olyan privilegizált (nemtommilyen cégek alkalmazottjai, kormányhivatalnokok, etc.) körbe, akik speciális flottás előfizetéseket tudnak vásárolni, ha vkinek ilyen van, akkor meg nyilván nem éri meg még inkább ez az egész.
Az előző kommenthez még kiegészítésként: a 30-40 ezer profitot az _egész_ 500 dbos pakkra írta a jóember, ezáltal aláhúzva tevékenysége kisstilű voltát.
-
gombsadi
aktív tag
Onnan jött amit írtál. A te üzenetedre válaszoltam. Ki kell számolnom mert nekem a díjcsomag miatt alacsony a telefon költség havonta, mert legtöbbször ingyen beszélek. Viszont ezzel a csomaggal már nem, és drágább lenne. Nekem a percdíj a lényeg! Kb 3000 percet telefonálók el havonta. Így kell kalkulálni. És hülyeség lenne ha így venném meg a telefont. Miért fizessek többet? Az itelefonért? Az hogy édesanyad 30ezres számlát csinál az nem az én bajom. Látod, nekem nincs annyi...
-
-
Coyote2000
őstag
eddig hol a rákban voltak a 8 gigások? Rohaggyonki.
először vettem egy 32GB-ost, nem tudtam kihasználni. Most van egy 16GB-os, de még ebből is szabad 9,3 GB, iGOval meg sok mp3-mal együtt.
-
törölt tag
Többek között ez az ami miatt egyre ritkábban olvasom a mobilarénát. Ti. a parttalan márka-hitviták, meg a 2-3 éves flame-k újra és újra reciklálása.
Ha valaki nem használ el 17000 Ft-nyi szolgáltatást akkor fölösleges azt a konstrukciót használnia. Abban az esetben a fel nem használt összeg vonatkozásában tkp. hitelkamatként funkcionál a kifizetendő havidíj. Érdemes ilyenkor éves szinten %-ban kiszámítani h kb mennyi lenne a kamat ha ezt az összeget egy hitelként kellene visszafizetni (értsd a dominós vagy a dominós+20e-s függetlenítési díjjal megterhelt független ár és a támogatott ár különbségét)
De mondom, senkit nem kényszerítenek arra h akarata ellenére neki nem szükséges díjcsomagot vegyen. Aki meg a reklámok kétségkívül manipuláló hatásának nem tud ellenállni annak kicsit magában is kellene keresni a hibát.
A másik meg, h a legkisebb, 5e körüli díjjal is megvehetők ezek a cuccok, én a hagyományos 3G-t vettem meg kb 2 hónapja 30-ért a legkisebb médiamániára tarifahűséggel, amúgy is azt használom (telefon nélkül vettem anno) jó ideje, 2 évig sztem fogom is minimum azt használni, 30e-ért lazán megérte a 3G mikor ennyiért touchwiz retteneteket forgalmaznak a mobilcégek. Azért meg nem fogok bekucorodni a sarokba mert el merészelek költeni minimum havi 5e Ft-ot telefonálásra. Pedig én se vagyok már húszéves aki él bele a világba...
PS. az "angoloknál meg, etc. etc." kommentekre meg a szokásos válasz:
Majd ha Mao-n
a) 60 mila lesz a lakosság
b) lesz verseny a mobiltelekommunikációs piacon
c) nem fogom a hardveaprón olvasni egyes evolúciós selejtek gratuláló, tapsikoló kommentjeit, amit egy olyan hirdetéshez írnak be, ahol egy feltöltőstelefon-nepper arról henceg h 500 db filléres dominós telefont vásárolt fel strómanokkal és akár 30-40 EZER (!!!) forintot is tud keresni azon ha eladja ezeket Szerbiába meg Ukrajnába
akkor lehet majd ezt számonkérni. -
ClioRS
őstag
Nem rád gondoltam
Sokan vannak, akik így gondolkodnak, lásd ezt a pár embert itt.
avman: Morden24 megválaszolta a hülyeségedet. Anyám is 30ezreket telefonál el, aztán csak 2 fős a vállalkozásunk.
gombsadi: Nem tudom, hogy a 15-ös hozzászólás hogyan jön a témához, de biztos valahogy kapcsolódik.
Az, hogy a havidíjat, amit elhasználsz különben is, hozzászámolod a telefon árához, az hülyeség. Amúgy is eltelefonálod, akkor minek számolod hozzá? Ja, hogy te nem telefonálsz 20ezreket. Akkor meg nem neked való ez a konstrukció. Ennyire könnyű az egész.
Még mielőtt valaki belémköt, nem vagyok Apple párti, nem is szeretem őket. De a butaság irritál.
-
Blaise
veterán
Hívjuk vissza a 16gigást, és adjunk ki egy 8 gigást közel hasonló áron akció
-
Morden24
nagyúr
válasz
#95590400 #16 üzenetére
kihasználja ezt a legtöbb ember 100%-ig? nem.
Aki vesz egy 17K-s alapdíjú csomagot úgy, hogy közben nem használja ki, az nem ép.
Persze, ha hülye vagyok, mint a segg, és számolni sem tudok a saját preferenciáimmal, akkor tényleg lehet úgy kalkulálni, hogy a tarifa alapdíját is beleszámolom a készülékárba... -
[Anduriel]
aktív tag
Amúgy szerintem elég egyértelmű h. miért ennyi. Nemsokára itt az i4 és akkor azt kb. 20-30e forinttal drágábban adják mint a mostani 16/32GB-os modelleket, és így a 8 gigás 3Gs egyből "olcsó" lesz.
-
.bableWes
őstag
én anno 16honapja a secretet a vodánál 10k ért vettem, annyi kikötés volt, hogy a B kat ba kell maradni 1 évig, ami annyit jelent, hogy havi 3k az elöfizu de az teljesen le beszélhetö/smm-ezhetö
ezért utálom a T-t. -
gombsadi
aktív tag
Köszönöm hogy meg tisztelsz! Hívás: 9forint hálón kívül csúcsidőben. Hálón belül ingyenes... Sms sajnos az látod 19ft de van ingyen smsem! Ez mellett ingyen van a net is 5GB. Ja és 2400 havonta. És konferencia beszélgetés stb ingyen van. És vodafone. És vannak készülékek ár támogatással is de azok nem kellenek. Csak írtam hogy jó lenne
ez van. Azt is tudom hogy a csomagom miatt drágák a készülékek. Ezért számoltam így meg érné-e nekem. Azt lehet? Hm? Vagy az baj hogy le írtam mennyi 24 hónap alatt? Ha nem írom le, mivel ide írástudó emberek járnak ki tudják számolni... Ehh mindegy.
-
plus44
veterán
Ez eszméletlen drága...hihetetlen. Nem is értem. Mindegy...
-
törölt tag
miért is értelmetlen? ki kell érte előfizzel együtt csengetni legalább ennyit? ki. kihasználja ezt a legtöbb ember 100%-ig? nem. nakkormeg...
és ez vonatkozik a másik értermetlenezőre. kifizet az ember ezért, illetve a szolgáltatásért erős túlzással majd félmillát? ki. megéri? há' persze. a hülyének. annak. -
gombsadi
aktív tag
-
Zseniális a gondolkodásmódod
Rendben, nézzük a kedvező verziót, flottás csomag:
600 perc, percenként legyen mondjuk 15 Ft, mert flottás vagy, ez esetben 9.000Ft
400 sms, darabja 15 Ft, mert flottás vagy, az 6.000 Ft
4 GB internet, mivel flottás vagy, 3.000 FtÖsszesen tehát 18.000 Ft a havidíj, ha flottás csomagod van, ami kedvező díjakat jelent. Persze az esetben semmiféle kiemelkedő kedvezményt nem kapsz a telefonodhoz, azaz baromi drágán kapod a készüléket.
Nincs flottás csomagod.
600 perc, 23 Ft/perc = 13.800Ft
400 sms 23 Ft/db = 9.200Ft
4GB net = 4.000Ft
Összesen 27.000FtSzóval kérlek mind téged, mind a soron következő nem tudom, hány zseniálisan gondolkodó egyént, hogy hagyja már az ilyen értelmetlen számolást. A szolgáltatás nincs ingyen. Ennyi.
-
EczkE
veterán
Sok értelme nem volt felvenni a kínálatba.
-
m@xsys
senior tag
Aki ezt beárazta a 16 GB mellett, annak csak gratulálni tudok
Biztos sokat tanult
-
gombsadi
aktív tag
Jó drága kártyásan. Számoljunk:17000*24+990 az annyi mint... 408990ft
Tényleg nem én vagyok a cél közönség.1#
na ez meg a másik
-
bmwk1200s
őstag
Baromira nem éri meg a 16GB-os modell mellett...
ikon 200, 2 év hűség : 8GB - 77.990 Ft / 16GB - 79.990 Ft
Nevetséges...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest