Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #97 üzenetére
Nos, hát a 17600ft-os csomaggal 990ft az iPhone a T-nél...
Ami angliban van, és 16gb-s, Az iPhone 4... Ez az 1ik..
A másik, a 8GB-s-re, hogy ~árban legyünk, 45 fontos havidíj, 1200 perc 1gb mobilinternet és tán korlátlan smsküldés hálózaton belül? Text-nél az van, hogy unlimited.. ÉS nem kell a készülékért fizetni...
Nah de mindegy, sztem hagyjuk, me ezen elvitatkozhatunk napokig, kib@szottul de feleslegesen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #94 üzenetére
T-Mobile ikon 600
17 690 FtAkkor mégis mennyi az annyi?
Nah mindegy, lényegében féligmeddig sztem megtévesztés az egész csomag, főként azoknak, akik most "jajjdeakarokmagamnakájfóntvennimertazjó" kategóriás emberek, azok valszeg bele is ugranak pikk pakk, aztán lehet pár hónap után rájönnek, hogy mégsem volt olyan jó móka...Mondjuk ez nem csak erre igaz, hanem összes ilyen készülékre, amit ocsópézé odaadnak, csak aztán a havidíjnál koppan az illető, hogy hoppá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most ha nagyon felkerekítem, ~9000ft körüli összeg, és ebben is van sms, ingyen perc (igaz nem sok) és 1gb net...
És itt jelenleg ~17k-ról beszélünk havonta...
o2-nél nem tom megnézni mennyi, mert közli, hogy "Unfortunately, we are unable to sell to countries outside the UK."
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #86 üzenetére
Hogy kinek mire van szüksége, az megint más kérdés.
Nos, neked kell mobilnet, nekem kib@szottul nincs rá szükségem, ha netezni akarok, akkor van hotspot, vagy van itthon gép, akkor meg minek? Nem vagyok annyira fontos ember.. Innentől minek szenvedjek ~16k-s tarifacsomagokkal?
Akinek meg szüksége van rá, az meg váltson rá, és ne sírjon, hogy drága, ez ennyi..
De mellesleg kérhetek hozzá akár 50 Plus Surf csomagot, ami 2750Ft-ba kerül havonta...Ha erre van szükségem...
De ha már ájfón... Akkor Angliában az Iphone 4 ára 24 hónapra, telefon ára 219 font, utána a havidíj meg 25 font. Nos akkor mi itt a fer? [link]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #76 üzenetére
Nos, hát a Vodkánál kifizeted a készülék árát max egyben, de utána csak a választott havidíjat fizeted...
Attól függ melyik kategóriába tartozol, annyit fizetsz a készülékért. Ott kicsit más a felállás.
Mondok egy példát, xperia x10i top csomagban 109.990,-, ezt kicsengeted és ehhez te választasz tarifacsomagot...
Persze adnak készülékkel is, de az árlistában nincs benne így...
És aki az adott csoportokba tartozik, 2 év után vehet telót abban az árban, ami abba a kategóriába tartozik, amelyikbe ő beletartozik, csak ugye újabb 2 év, de csak a készüléket kell kifizetni, semmi többet... (remélem érthető)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez csak arra megy, hogy vegyék a készülékeket.
10 emberből aki új előfizetést köt, talán ha 2 megnézi, hogy megnézi az adott tarifacsomag költségeit, najó, talán 3... De sztem több nem.
Tehát, épp arra mennek, hogy olcsón adják a készülék(ek)et új előfizetéssel, mert így elvileg több embert tudnak csábítani... És ez most nem csak erre a telóra, meg a T-re igaz, hanem úgy minden szolgáltatóra.. Ez ilyen...
De mondjuk nekem nem érné meg, 990ft-ért, ha tudom azt, hogy a tarifacsomaggal ráfizetek, nem is keveset...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez lényegében annak éri meg, aki most találja ki, hogy Új előfizető akar lenni..
Mondjuk ez nem csak erre a készülékre, hanem globálisan bármelyikre, amelyiket így, hasonló ajánlattal adják.
Max így azoknak érheti meg majd, akik x év után készüléket cserélnek az élő előfizetésükhöz, nekik úgy is kijöhet olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest