- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
válasz
manchester85 #76 üzenetére
Nahát pont ezt írtam a 3. Hszemben, hogy milyen jó lenne ez az ártámogatás
olvasni!
amúgy vannak készülékek de a leg modernebb az e52. És képzeld ingyen kapnék nokia 5130at pirosban!
komolyan röhej...
-
gombsadi
aktív tag
Csak az a válasz általában(nem csak nekem) hogy miért szólom le a csomagot. Mert az jó. Igen jó, de nem nekem, különböző okokból. Nem kell ezért támadni. Nem fikaztam az itelefont, nem fikaztam semmit, csak írtam hogy nekem nem jó. A másik. Mivel egy család költésgvetésből él, ezért a telefon árát is bele kell számolni, hiszen az is pénzbe kerül. Még ha ezer forint is. Vagy esetleg azt senki nem nézi? Mondjuk a 3gsnél? 5ezer a csomag ok ennyi lesz, a telefon meg 70 az nem összeg? Ez butaság egyeseknek akkor üljenek vissza a padba. Röhej
-
gombsadi
aktív tag
válasz
#02683648 #31 üzenetére
Én is a saját költségemből indultam ki. És azt nem írtam hogy nem jó. Úgy emlékszem azt írtam ez így draga(kártyásan amikor i4et 160ért be rendelem) az előfizetésre meg azt írtam nem én vagyok a cél közönség. Vagy valami ilyesmit
nem neked írtam ki fejezetten. Én amit választottam munka helyet ezt kaptam. Nekem sem lenne. És ettől nem vagy rosszabb. De akinek ad anyu apu az ne ugasson már be
mit tudhat még az életről?
-
gombsadi
aktív tag
Onnan jött amit írtál. A te üzenetedre válaszoltam. Ki kell számolnom mert nekem a díjcsomag miatt alacsony a telefon költség havonta, mert legtöbbször ingyen beszélek. Viszont ezzel a csomaggal már nem, és drágább lenne. Nekem a percdíj a lényeg! Kb 3000 percet telefonálók el havonta. Így kell kalkulálni. És hülyeség lenne ha így venném meg a telefont. Miért fizessek többet? Az itelefonért? Az hogy édesanyad 30ezres számlát csinál az nem az én bajom. Látod, nekem nincs annyi...
-
-
gombsadi
aktív tag
Köszönöm hogy meg tisztelsz! Hívás: 9forint hálón kívül csúcsidőben. Hálón belül ingyenes... Sms sajnos az látod 19ft de van ingyen smsem! Ez mellett ingyen van a net is 5GB. Ja és 2400 havonta. És konferencia beszélgetés stb ingyen van. És vodafone. És vannak készülékek ár támogatással is de azok nem kellenek. Csak írtam hogy jó lenne
ez van. Azt is tudom hogy a csomagom miatt drágák a készülékek. Ezért számoltam így meg érné-e nekem. Azt lehet? Hm? Vagy az baj hogy le írtam mennyi 24 hónap alatt? Ha nem írom le, mivel ide írástudó emberek járnak ki tudják számolni... Ehh mindegy.
-
gombsadi
aktív tag
-
gombsadi
aktív tag
Jó drága kártyásan. Számoljunk:17000*24+990 az annyi mint... 408990ft
Tényleg nem én vagyok a cél közönség.1#
na ez meg a másik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LEGO klub
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest