- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
-
deadelon
aktív tag
ez mind rendben van.én az ikon csomagok létjogosultságát taglaltam.egy drágább díjcsomag
jóval kevesebb szolgáltatással.ez kinek alternativa?ráadásul csak iphone vásárlásakor kérhető.mintha bárki számára kedvező lenne!tudom senki számára nem kötelező választás
de már akkor is mekkora egy átb...ás?! -
törölt tag
akkor egy a véleményünk, csak én nem voltam elég világos. az a 17k egyértelműen inkább a készülékről szól és gombol le ezzel kapcsolatosan pénzt a vevőről (extraprofit, ha úgy tetszik) semmint értelmes és szükséges szolgáltatást takarna. szerintem maga ez a szolgáltatás megúszható ennek lehet feléből is (annyira nem vagyok képben), csak tippelek.
h most drága-e az ájfon, vagy sem... én ki bírnám fizetni a 120k-t... vagy a 150-et. de minek. van egy kétsimes csájnafónom meg egy x31-em, amit hurcolok (meg az otthoni motyóm). együtt ér 60k-t (az otthoni modjuk durvább, és csak a szerencse mentette meg, h nem volt az autóban, mikor feltörték). cserébe ütöm-verem a telót meg az x31-et, ha kirámolják az autót, másnapra pótolom.
#74) gerileeköszönöm. szóról-szóra így gondoltam. ennél jobban nem is lehetne összefoglalni.
-
törölt tag
senki sem kénytelen megvenni 17k-ért. aki erre kényszert érez, az nemnormálisss.
mit kap ezért? 10 óra beszélgetést. őszintén szólva, ezt sokkal jobb opciókkal is meg lehet kapni.
400 sms-t. hábazz. ki ír ennyit? tizenévesek max. értelmetlen időfecsérlés-
4 gb forgalom. óccsóbb a mobilnet, mint egy ilyen kis szutykon tolni a jutyúbot. mert másra nem jó. aki komolyabb email forgalomhoz és melóhoz akar mobilitást, az nem ilyet választ, hanem notit.
szerintem ez a 17k egy túlárazott, értelmes embernek értelmetlen konstrukció. csak épp ott az alma faktor, amihez hozzákapcsolták. a rózsaszín papírba csomagolt takony az csak takony marad. ami előtt meg nem esek hasra. elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest