- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
#95590400 #69 üzenetére
Csak azt nem tudom, hogy ez megint hogyan jött ide.
Én nem hasonlítottam flottához, te jöttél most ezzel, mindenki tudja, hogy a flottás/céges a legjobb minden szolgáltatónál.amanoba: Ilyen van a telenornál és a vodánál is. Ha nem tetszel nekik, akkor kérhetnek valamennyit, amit később jóváírnak.
gerilee: Pont ezért van millió és 1 féle csomag, hogy a júzer tudjon válogatni
hackeeeee: Ez tiszta sor, de én hasolnítottam a 2-t egymáshoz
Én a céget csak azért említettem, hogy milyen kicsi (2fő), mégis sok pénz el tud menni telefonálással. -
ClioRS
őstag
És ki írta vagy mondta, hogy ezt neked találták ki és neked kötelező ezt megvenni?
Egyébként ha az 5000-es havidíjas konsrtukcióval számolsz 12 hónapra, akkor 172.990-re jön ki a végösszeg. Ez is egy hülye számolás, mert nyilván eltelefonálod az 5000-et havonta, szóval csak a telefon árát kell kifizetni, ami 112.990.
Többször nem írom le, rossz a mód ahogy számolsz.
-
ClioRS
őstag
Nem rád gondoltam
Sokan vannak, akik így gondolkodnak, lásd ezt a pár embert itt.
avman: Morden24 megválaszolta a hülyeségedet. Anyám is 30ezreket telefonál el, aztán csak 2 fős a vállalkozásunk.
gombsadi: Nem tudom, hogy a 15-ös hozzászólás hogyan jön a témához, de biztos valahogy kapcsolódik.
Az, hogy a havidíjat, amit elhasználsz különben is, hozzászámolod a telefon árához, az hülyeség. Amúgy is eltelefonálod, akkor minek számolod hozzá? Ja, hogy te nem telefonálsz 20ezreket. Akkor meg nem neked való ez a konstrukció. Ennyire könnyű az egész.
Még mielőtt valaki belémköt, nem vagyok Apple párti, nem is szeretem őket. De a butaság irritál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest