- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
De ez más országokban is így van szerintem. Vannak fix csomagok, aztán azokból válogathatsz. Akinek megfelel, és belefér a keretébe, az jól jár, mert egy számára kedvező csomagot kap jelentős készülék ártámogatással, akinek nem, az meg megveszi díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozat nélkül. Ez egyébként 112 ezer forint a 8 gigás 3GS esetében. Azért ez nem annyira eget rengető a 80-hoz képest. Korábban már leírták, hogy valamiből a szolgáltatóknak is élniük kell. Ők se 990ft-ért, de még csak nem is 50 ezerért veszik az iPhone-okat, tehát teljesen logikus szerintem, hogy nem az 5ft-os percdíjú csomagokra fogják 3000-es havidíjért osztogatni az iPhone-okat cégeknek ingyen. Az USA-ban és több európai országban külön kell fizetni a tetheringért (internetmegosztás), valamint van, ahol tiltják a 3G skype hívásokat. Simán össze lehet hozni 800-1000 percet skype-on keresztül is 1 giga adatforgalommal. Én pl. most külföldön vagyok, és haverommal napi kapcsolatban vagyok, aki 24/7 online skype-on a multitaskingnak köszönhetően, én meg gépközelben bármikor fel tudom hívni. Szóval egy ikon csomagból azért elég sok mindent ki lehet hozni, a pushme.to alkalmazás pl. szükségszerűtlenné teszi az sms-t két iPhone vagy egy PC - iPhone között, úgyhogy számos lehetőséggel ki lehet hozni egy 5000-es csomagból a maximumot. Viszont ez elsősorban magánszemélyeknek, nem üzleti felhasználóknak szól, és ez valamilyen szinten érthető is. Mivel a flottások sokkal jobb percdíjakban részesülnek, mint más publikus csomaggal rendelkezők, miért kapják meg készülékvásárlásra is ugyanazt a kedvezményt? Azért ebben van azért igazság szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest