- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #101 üzenetére
Hát én nem tudom hol élsz itt Magyarországon, de egy havi 5k-s csomagért féláron kapod a telót. 5k bőven vállalható, a 3G egy jó ideig potompénzért, 30k-ért volt kapható. Vagy te úgy gondolod, hogy 990ft-ot megérne a teló, csak sok a havidíj, 80 ezerért meg sok a teló?
Hát istenem, nézz körül, más csúcskészülék mennyibe kerül, az iPhone-nál függetlenül jóval olcsóbb mobilok is gyakran 90-100 körül mennek 5k-s vagy annál nagyobb havidíj mellett is.
-
manchester85
veterán
-
<NewL>
addikt
válasz
hackeeeee #54 üzenetére
De mondjuk nekem nem érné meg, 990ft-ért, ha tudom azt, hogy a tarifacsomaggal ráfizetek, nem is keveset... - ez így helytelen szerintem, bár nem tudom a telefonálási szokásaidat. ha nemtudod kihasználni a 18K-s havidíjat, szóval nemnagyon szoktál fizetni ennyiket akkor tényleg nem éri meg neked.
hogy van ennyi energiátok, 2 éve ugyanaz, bizonygatjátok, számolgatjátok és megmutatjátok a trollkodóknak hát nem látjátok, hogy fafejűek ha eszerszer írjátok le akkor sem érdekli őket
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #95 üzenetére
Ezt nem értem. Így igaz, van 17 600-as csomag is. De te folyamatosan az ikon 600-zal, vagyis annak árával példálózol, még felhozol egy 25 fontos csomagot is ellenpéldának, hogy ennyiért is lehet iPhone-t venni, Angliában, csak azt nem értem, hogy miért a létező legdrágább csomaggal veted össze, amikor ikon 200 is van 5000-ért...
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #89 üzenetére
Mobilnethez nem kell 16k. Ha 20ft-os percdíjjal számolok, akkor 1000ft-ra jön ki az 1 giga mobilnet. Én se érzem magam fontos embernek, de ezt a luxust úgy érzem, megengedhetem magamnak.
Abban egyetértek, hogy van olyan munkakör, cég, életforma, akármi, amibe semelyik ikon csomag nem passzol bele. De hát csoporton belüli ingyen beszélgetésekkel, flottás tarifákkal teljesen fölösleges versenyeztetni bármelyik publikus díjcsomagot. Ezek minden szolgáltatónál így működnek, nem csak az iPhone díjcsomagjánál. Ugyanakkor a lebeszélhető percek, a mobilnet és az ajándék hálózaton belüli sms-ek teljesen racionálisan felépített csomagok, amiket nem a flottás csomagokkal, hanem a más publikus csomagokkal kell hasonlítgatni, ennyi.
Gerilee, azt, hogy középkategóriás mobil, te se gondolod komolyan, a csomag meg olyan, amilyennek lennie kell, ha ez nem felel meg, akkor más publikus csomag se felelne meg, más ország T-mobile-jánál vagy akármilyen szolgáltatójánál, mert ezek ilyen szisztéma szerint épülnek fel, max egyik-másik jobb feltételekkel adja. Mp alapú számlálás, csoporton belüli ingyen beszélgetés sehol nincs...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #79 üzenetére
Nem igazán érthető, kérdés, hogy te érted-e.
"de utána csak a választott havidíjat fizeted... "
Miért, a T-nél nem csak a választott havidíjat fizetem?
"Mondok egy példát, xperia x10i top csomagban 109.990,-, ezt kicsengeted és ehhez te választasz tarifacsomagot..."
Ja, ehhez mondjuk választhatok egy multimédia 15900-at, ha nekem arra van szükségem, ami árban és szolgáltatásban is hasonló a médiamánia XL-hez. Soroljam, hogy mekkora árbeli szakadék van a top kategória és a médiamánia XL készülékárlistája között?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest