- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
4 fős családi cég, összesen 6 telefonszám. enyém meg főnöké kétsimes telefon. összesen 15 mindennel együtt átlagban. néha felugrik 20-ra. havidíj + beszélgetés. jahogy, az egyik nagyobb megrendelő bevitt mindenkit flottásnak. jahogy, a másik legnagyobb meg szintén 2 telefonszámmal bevitt. mindkettővel ingyen beszélek, meg cégen (családon) belül is és persze ezeket használom mindenre. egyik voda, a másik té. mikor melyik kedvezőbb, arról indítok hívást.
évente írok 2 sms-t. havonta van kb. 20-30 órám telefonbeszélgetés.
ezen kívül van még két mobilnet, feltöltőkártyás. djuice havonta egy ezresben van az adaforgalom (enyém 300 mega körül, főnöké 100 sincs). laptopon persze, mert azon dolgozni is lehet.
ne hasonlítsuk már valódi céges meg flottás felhasználáshoz ezt, mert szerintem nem ez a célcsoport. h most kopasz kényszervállalkozó meg a többi, aki a wc papírt is leírja beviszi cégesnek, az egy dolog.
persze lehet, h tévedek, és ezt a flakon csomagot osztogatják cégeken belül, mint a cukrot. de szerintem rongyrázós hülyegyerekek a célcsoport. -
gombsadi
aktív tag
Csak az a válasz általában(nem csak nekem) hogy miért szólom le a csomagot. Mert az jó. Igen jó, de nem nekem, különböző okokból. Nem kell ezért támadni. Nem fikaztam az itelefont, nem fikaztam semmit, csak írtam hogy nekem nem jó. A másik. Mivel egy család költésgvetésből él, ezért a telefon árát is bele kell számolni, hiszen az is pénzbe kerül. Még ha ezer forint is. Vagy esetleg azt senki nem nézi? Mondjuk a 3gsnél? 5ezer a csomag ok ennyi lesz, a telefon meg 70 az nem összeg? Ez butaság egyeseknek akkor üljenek vissza a padba. Röhej
-
gombsadi
aktív tag
Onnan jött amit írtál. A te üzenetedre válaszoltam. Ki kell számolnom mert nekem a díjcsomag miatt alacsony a telefon költség havonta, mert legtöbbször ingyen beszélek. Viszont ezzel a csomaggal már nem, és drágább lenne. Nekem a percdíj a lényeg! Kb 3000 percet telefonálók el havonta. Így kell kalkulálni. És hülyeség lenne ha így venném meg a telefont. Miért fizessek többet? Az itelefonért? Az hogy édesanyad 30ezres számlát csinál az nem az én bajom. Látod, nekem nincs annyi...
-
törölt tag
miért is értelmetlen? ki kell érte előfizzel együtt csengetni legalább ennyit? ki. kihasználja ezt a legtöbb ember 100%-ig? nem. nakkormeg...
és ez vonatkozik a másik értermetlenezőre. kifizet az ember ezért, illetve a szolgáltatásért erős túlzással majd félmillát? ki. megéri? há' persze. a hülyének. annak. -
gombsadi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest