- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Realme 12+ 5G
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Ha a piros szolgáltatónál vagy, és néha az árlistára tekintesz, akkor tudnod kéne, hogy a T-mobile iPhone árait a voda egyetlen csúcskategóriás készülékének ára se közelíti meg. Mikor kapsz meg egy 160 ezres mobilt a vodánál féláron havi 5k-ért, amikor a legdrágább havidíj mellett is max 20-25 ezerrel olcsóbb a független árnál egy 100-120k-s készülék...
-
Egyenlőre igen, bár a 4-es változatot az eddigi mellett a másik két szolgáltató is szeretné értékesíteni, ezért is árulják (vagy hamarosan fogják a microSim-et!)
hackeeeee:
Én ezt kiegészíteném azzal, hogy mindenképpen figyelembe kell vennie bárkinek, aki ilyen díjcsomagra szerződik, hogy használja is ki a csomag tartalmát, különben sokszorosát veszíti az olcsó készülékkel!
-
ClioRS
őstag
És ki írta vagy mondta, hogy ezt neked találták ki és neked kötelező ezt megvenni?
Egyébként ha az 5000-es havidíjas konsrtukcióval számolsz 12 hónapra, akkor 172.990-re jön ki a végösszeg. Ez is egy hülye számolás, mert nyilván eltelefonálod az 5000-et havonta, szóval csak a telefon árát kell kifizetni, ami 112.990.
Többször nem írom le, rossz a mód ahogy számolsz.
-
Szóval. A telefon kapható díjcsomagra vonatkozó hűség nélkül is, ha akarod eco díjcsomaggal. Az meg 1850 forint, ez szorozva 24-el, ha már számolni akarsz...és 112 ezerből már meg is van a telefon...
Nem tudom, azt megfigyeltétek-e, hogy van egy "!" jel mind a 16, mind a 32 GB-os változat mellett, azaz azok kifutó modellek, csak korlátozott darabszámban, csak bizonyos üzletekben érhető el...
dhr:
Köszönöm szépen! Szívemből szóltál!
-
törölt tag
Persze, ebben az esetben nyilván nem kell megvenni. De mondjuk maga a konstrukció ettől még előnyös lehet valakinek.
Persze h van más kötelezettség, de mint írtam, van egy alap mobiltel költségem ami apple, nem apple megvan egy hónapban, én abból indulok ki.#30: én nem tehetek róla hogy nem tartozok egy olyan privilegizált (nemtommilyen cégek alkalmazottjai, kormányhivatalnokok, etc.) körbe, akik speciális flottás előfizetéseket tudnak vásárolni, ha vkinek ilyen van, akkor meg nyilván nem éri meg még inkább ez az egész.
Az előző kommenthez még kiegészítésként: a 30-40 ezer profitot az _egész_ 500 dbos pakkra írta a jóember, ezáltal aláhúzva tevékenysége kisstilű voltát.
-
Zseniális a gondolkodásmódod
Rendben, nézzük a kedvező verziót, flottás csomag:
600 perc, percenként legyen mondjuk 15 Ft, mert flottás vagy, ez esetben 9.000Ft
400 sms, darabja 15 Ft, mert flottás vagy, az 6.000 Ft
4 GB internet, mivel flottás vagy, 3.000 FtÖsszesen tehát 18.000 Ft a havidíj, ha flottás csomagod van, ami kedvező díjakat jelent. Persze az esetben semmiféle kiemelkedő kedvezményt nem kapsz a telefonodhoz, azaz baromi drágán kapod a készüléket.
Nincs flottás csomagod.
600 perc, 23 Ft/perc = 13.800Ft
400 sms 23 Ft/db = 9.200Ft
4GB net = 4.000Ft
Összesen 27.000FtSzóval kérlek mind téged, mind a soron következő nem tudom, hány zseniálisan gondolkodó egyént, hogy hagyja már az ilyen értelmetlen számolást. A szolgáltatás nincs ingyen. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- FÉLÁRON!!!! Samsung Odyssey G3 S27AG320NU Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest