- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
akkor egy a véleményünk, csak én nem voltam elég világos. az a 17k egyértelműen inkább a készülékről szól és gombol le ezzel kapcsolatosan pénzt a vevőről (extraprofit, ha úgy tetszik) semmint értelmes és szükséges szolgáltatást takarna. szerintem maga ez a szolgáltatás megúszható ennek lehet feléből is (annyira nem vagyok képben), csak tippelek.
h most drága-e az ájfon, vagy sem... én ki bírnám fizetni a 120k-t... vagy a 150-et. de minek. van egy kétsimes csájnafónom meg egy x31-em, amit hurcolok (meg az otthoni motyóm). együtt ér 60k-t (az otthoni modjuk durvább, és csak a szerencse mentette meg, h nem volt az autóban, mikor feltörték). cserébe ütöm-verem a telót meg az x31-et, ha kirámolják az autót, másnapra pótolom.
#74) gerileeköszönöm. szóról-szóra így gondoltam. ennél jobban nem is lehetne összefoglalni.
-
törölt tag
senki sem kénytelen megvenni 17k-ért. aki erre kényszert érez, az nemnormálisss.
mit kap ezért? 10 óra beszélgetést. őszintén szólva, ezt sokkal jobb opciókkal is meg lehet kapni.
400 sms-t. hábazz. ki ír ennyit? tizenévesek max. értelmetlen időfecsérlés-
4 gb forgalom. óccsóbb a mobilnet, mint egy ilyen kis szutykon tolni a jutyúbot. mert másra nem jó. aki komolyabb email forgalomhoz és melóhoz akar mobilitást, az nem ilyet választ, hanem notit.
szerintem ez a 17k egy túlárazott, értelmes embernek értelmetlen konstrukció. csak épp ott az alma faktor, amihez hozzákapcsolták. a rózsaszín papírba csomagolt takony az csak takony marad. ami előtt meg nem esek hasra. elnézést. -
törölt tag
4 fős családi cég, összesen 6 telefonszám. enyém meg főnöké kétsimes telefon. összesen 15 mindennel együtt átlagban. néha felugrik 20-ra. havidíj + beszélgetés. jahogy, az egyik nagyobb megrendelő bevitt mindenkit flottásnak. jahogy, a másik legnagyobb meg szintén 2 telefonszámmal bevitt. mindkettővel ingyen beszélek, meg cégen (családon) belül is és persze ezeket használom mindenre. egyik voda, a másik té. mikor melyik kedvezőbb, arról indítok hívást.
évente írok 2 sms-t. havonta van kb. 20-30 órám telefonbeszélgetés.
ezen kívül van még két mobilnet, feltöltőkártyás. djuice havonta egy ezresben van az adaforgalom (enyém 300 mega körül, főnöké 100 sincs). laptopon persze, mert azon dolgozni is lehet.
ne hasonlítsuk már valódi céges meg flottás felhasználáshoz ezt, mert szerintem nem ez a célcsoport. h most kopasz kényszervállalkozó meg a többi, aki a wc papírt is leírja beviszi cégesnek, az egy dolog.
persze lehet, h tévedek, és ezt a flakon csomagot osztogatják cégeken belül, mint a cukrot. de szerintem rongyrázós hülyegyerekek a célcsoport. -
törölt tag
miért is értelmetlen? ki kell érte előfizzel együtt csengetni legalább ennyit? ki. kihasználja ezt a legtöbb ember 100%-ig? nem. nakkormeg...
és ez vonatkozik a másik értermetlenezőre. kifizet az ember ezért, illetve a szolgáltatásért erős túlzással majd félmillát? ki. megéri? há' persze. a hülyének. annak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest