- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
Miamiquake #141 üzenetére
Akkor vedd meg abban, ami megfelel, nem csak ikon létezik. Vagy most ezzel azt akarod mondani, hogy a csomag nem tetszik, de amúgy 990ft-ért megvennéd?
Zazahoho!
Kidobott pénz az, amit nem használsz fel. MM XL-ben 17-19 forintos percdijjal beszélni + 2 giga net meg 1000 sms sztem teljesen jó ajánlat annak, aki ki tudja használni. Egyszerűen érthetetlen számomra, ezen mit nem lehet felfogni...
-
-
manchester85
veterán
De ez más országokban is így van szerintem. Vannak fix csomagok, aztán azokból válogathatsz. Akinek megfelel, és belefér a keretébe, az jól jár, mert egy számára kedvező csomagot kap jelentős készülék ártámogatással, akinek nem, az meg megveszi díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozat nélkül. Ez egyébként 112 ezer forint a 8 gigás 3GS esetében. Azért ez nem annyira eget rengető a 80-hoz képest. Korábban már leírták, hogy valamiből a szolgáltatóknak is élniük kell. Ők se 990ft-ért, de még csak nem is 50 ezerért veszik az iPhone-okat, tehát teljesen logikus szerintem, hogy nem az 5ft-os percdíjú csomagokra fogják 3000-es havidíjért osztogatni az iPhone-okat cégeknek ingyen. Az USA-ban és több európai országban külön kell fizetni a tetheringért (internetmegosztás), valamint van, ahol tiltják a 3G skype hívásokat. Simán össze lehet hozni 800-1000 percet skype-on keresztül is 1 giga adatforgalommal. Én pl. most külföldön vagyok, és haverommal napi kapcsolatban vagyok, aki 24/7 online skype-on a multitaskingnak köszönhetően, én meg gépközelben bármikor fel tudom hívni. Szóval egy ikon csomagból azért elég sok mindent ki lehet hozni, a pushme.to alkalmazás pl. szükségszerűtlenné teszi az sms-t két iPhone vagy egy PC - iPhone között, úgyhogy számos lehetőséggel ki lehet hozni egy 5000-es csomagból a maximumot. Viszont ez elsősorban magánszemélyeknek, nem üzleti felhasználóknak szól, és ez valamilyen szinten érthető is. Mivel a flottások sokkal jobb percdíjakban részesülnek, mint más publikus csomaggal rendelkezők, miért kapják meg készülékvásárlásra is ugyanazt a kedvezményt? Azért ebben van azért igazság szerintem...
-
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #101 üzenetére
Hát én nem tudom hol élsz itt Magyarországon, de egy havi 5k-s csomagért féláron kapod a telót. 5k bőven vállalható, a 3G egy jó ideig potompénzért, 30k-ért volt kapható. Vagy te úgy gondolod, hogy 990ft-ot megérne a teló, csak sok a havidíj, 80 ezerért meg sok a teló?
Hát istenem, nézz körül, más csúcskészülék mennyibe kerül, az iPhone-nál függetlenül jóval olcsóbb mobilok is gyakran 90-100 körül mennek 5k-s vagy annál nagyobb havidíj mellett is.
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #95 üzenetére
Ezt nem értem. Így igaz, van 17 600-as csomag is. De te folyamatosan az ikon 600-zal, vagyis annak árával példálózol, még felhozol egy 25 fontos csomagot is ellenpéldának, hogy ennyiért is lehet iPhone-t venni, Angliában, csak azt nem értem, hogy miért a létező legdrágább csomaggal veted össze, amikor ikon 200 is van 5000-ért...
-
manchester85
veterán
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #89 üzenetére
Mobilnethez nem kell 16k. Ha 20ft-os percdíjjal számolok, akkor 1000ft-ra jön ki az 1 giga mobilnet. Én se érzem magam fontos embernek, de ezt a luxust úgy érzem, megengedhetem magamnak.
Abban egyetértek, hogy van olyan munkakör, cég, életforma, akármi, amibe semelyik ikon csomag nem passzol bele. De hát csoporton belüli ingyen beszélgetésekkel, flottás tarifákkal teljesen fölösleges versenyeztetni bármelyik publikus díjcsomagot. Ezek minden szolgáltatónál így működnek, nem csak az iPhone díjcsomagjánál. Ugyanakkor a lebeszélhető percek, a mobilnet és az ajándék hálózaton belüli sms-ek teljesen racionálisan felépített csomagok, amiket nem a flottás csomagokkal, hanem a más publikus csomagokkal kell hasonlítgatni, ennyi.
Gerilee, azt, hogy középkategóriás mobil, te se gondolod komolyan, a csomag meg olyan, amilyennek lennie kell, ha ez nem felel meg, akkor más publikus csomag se felelne meg, más ország T-mobile-jánál vagy akármilyen szolgáltatójánál, mert ezek ilyen szisztéma szerint épülnek fel, max egyik-másik jobb feltételekkel adja. Mp alapú számlálás, csoporton belüli ingyen beszélgetés sehol nincs...
-
manchester85
veterán
Jó, hát az iPhone sosem a kedvező független áráról volt híres, főleg, ha olyan országban számolod, ahol ez csak két lépcsőfokban valósítható meg. Az USA-ban pl. erre sehány lépcsőfokban nincs mód. Ellenben, olcsóbb ikon 200-ban, mint sima előfizetéssel a Wave. Szóval lehet itt játszani a számokkal.
-
manchester85
veterán
válasz
hackeeeee #79 üzenetére
Nem igazán érthető, kérdés, hogy te érted-e.
"de utána csak a választott havidíjat fizeted... "
Miért, a T-nél nem csak a választott havidíjat fizetem?
"Mondok egy példát, xperia x10i top csomagban 109.990,-, ezt kicsengeted és ehhez te választasz tarifacsomagot..."
Ja, ehhez mondjuk választhatok egy multimédia 15900-at, ha nekem arra van szükségem, ami árban és szolgáltatásban is hasonló a médiamánia XL-hez. Soroljam, hogy mekkora árbeli szakadék van a top kategória és a médiamánia XL készülékárlistája között?
-
manchester85
veterán
Ez butaság. Más csomagok nem percekről, sms-ekről, mobilnetről szólnak? Mégis milyen csomagot szeretnél te kihasználni? Ha mms lenne benne, akkor még meg is érteném, de egy ilyen telónál a mobilnet, az sms és a percek a legalapvetőbb dolgok, minden más telefonnál az utóbbi kettő szintén...
-
manchester85
veterán
Ha a piros szolgáltatónál vagy, és néha az árlistára tekintesz, akkor tudnod kéne, hogy a T-mobile iPhone árait a voda egyetlen csúcskategóriás készülékének ára se közelíti meg. Mikor kapsz meg egy 160 ezres mobilt a vodánál féláron havi 5k-ért, amikor a legdrágább havidíj mellett is max 20-25 ezerrel olcsóbb a független árnál egy 100-120k-s készülék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest