- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manchester85 #142 üzenetére
Meg 40 óra mobil TV...
-
deadelon
aktív tag
válasz
manchester85 #115 üzenetére
a cikk kizárolag ikon csomaggal emlitette mint megvásárolható készüléket de mint látom
xl csomagban is kaphatódijcsomagok.most komolyan ki az a barom aki pl ikon 600 at választ mediamánia xl helyett? -
peterk
senior tag
válasz
manchester85 #112 üzenetére
Node akkor azt magyarázd meg, hogy miért tud a szolgáltató egy Galaxy S-t odaadni nekem 80-ért a meglevő előfizetésemhez, és miért nem tud egy 3GS-t? Sőt, ennyiért igazából már iPhone4-et kellene adnia, mert Galaxy európai retail street price-a körülbelül az iPhone4 árával egyezik meg.
Szerintem emögött valami üzleti megállapodás lehet, és semmi köze ahhoz, hogy a T-nek mi éri meg. Az iPhone forgalmazásának mindig is megvoltak a maga furcsaságai (lásd USA és AT&T, nem létező független árusítás). Az okokat igazán csak Jobs tudná megmondani. Kívülről mindenesetre érthetetlen...
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #109 üzenetére
200 normál díjas nemzetközi perc árából kijön a Relax 500, a hozzá pakolt 250-es nemzetközi csomag, 3 gigás mobilnet, és még egy éttermi vacsora.
-
peterk
senior tag
válasz
manchester85 #105 üzenetére
A probléma leginkább az, hogy csak az előregyártott csomagokban kapható. Én pl. az előfizetésemhez készülékváltással kb. 50 ezer körül tudnék most egy Wave-et venni, és 80 körül Galaxy S-t. És használhatom hozzá a flotta előfizetésemet, aminek a díjaival nem tud versengeni semelyik mánia vagy ikon. Ezért aztán nincs más mód, mint függetlenül megvenni. Úgy meg nagyon-nagyon drága a Wave 50k és Galaxy S 80k árához viszonyítva.
Tudom, hogy ez én vagyok, és sokan vannak akiknek nincs flottája és jó nekik az ikon. De mi is létezünk, mégpedig szerintem nagyon is sokan vagyunk ebben az országban. Nem tudom a T miért nem adja úgy az iPhone-t, mint a többi telefont, de akárki is a hunyó emiatt, azt csókoltatom...
-
törölt tag
válasz
manchester85 #107 üzenetére
Relax akármennyihez rendelhető ilyen opció.
A többi kommenthez meg: egyszer össze lesz számolva általam, h hányszor hány topikban lett ez lejátszva. Kíváncsi vagyok már komolyan a konkrét értékre
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #107 üzenetére
Relax csomagokhoz társíthatók, mégpedig a Relaxnak megfelelő percdíjjal!
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #105 üzenetére
Megnézném a külföldi ügyfeleket, amikor Skype-ról szerencsétlenkedve próbálom őket elérni. Gyakran még a kollégákkal se megoldható.
A feleségemnek egyébként MédiMánia S csomagja van, úgyhogy ebben azonos következtetésre jutottunk. -
erdoke
titán
válasz
manchester85 #87 üzenetére
Mondom az én és a feleségem igényeit, számold ki a költségeket a létező legjobb megoldással mindkét edetben 3GS vs. Wave.
Feleség: 120-180 perc belföldi hívás, 2-10 SMS, 1-2 óra mobil TV és 2-300 MB mobilnet havonta.
Saját: 3-600 belföldi, 100-300 perc külföldi hívás, 20-30 SMS, 1-1.5 GB mobilnet havonta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #97 üzenetére
Nos, hát a 17600ft-os csomaggal 990ft az iPhone a T-nél...
Ami angliban van, és 16gb-s, Az iPhone 4... Ez az 1ik..
A másik, a 8GB-s-re, hogy ~árban legyünk, 45 fontos havidíj, 1200 perc 1gb mobilinternet és tán korlátlan smsküldés hálózaton belül? Text-nél az van, hogy unlimited.. ÉS nem kell a készülékért fizetni...
Nah de mindegy, sztem hagyjuk, me ezen elvitatkozhatunk napokig, kib@szottul de feleslegesen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #94 üzenetére
T-Mobile ikon 600
17 690 FtAkkor mégis mennyi az annyi?
Nah mindegy, lényegében féligmeddig sztem megtévesztés az egész csomag, főként azoknak, akik most "jajjdeakarokmagamnakájfóntvennimertazjó" kategóriás emberek, azok valszeg bele is ugranak pikk pakk, aztán lehet pár hónap után rájönnek, hogy mégsem volt olyan jó móka...Mondjuk ez nem csak erre igaz, hanem összes ilyen készülékre, amit ocsópézé odaadnak, csak aztán a havidíjnál koppan az illető, hogy hoppá.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #86 üzenetére
Hogy kinek mire van szüksége, az megint más kérdés.
Nos, neked kell mobilnet, nekem kib@szottul nincs rá szükségem, ha netezni akarok, akkor van hotspot, vagy van itthon gép, akkor meg minek? Nem vagyok annyira fontos ember.. Innentől minek szenvedjek ~16k-s tarifacsomagokkal?
Akinek meg szüksége van rá, az meg váltson rá, és ne sírjon, hogy drága, ez ennyi..
De mellesleg kérhetek hozzá akár 50 Plus Surf csomagot, ami 2750Ft-ba kerül havonta...Ha erre van szükségem...
De ha már ájfón... Akkor Angliában az Iphone 4 ára 24 hónapra, telefon ára 219 font, utána a havidíj meg 25 font. Nos akkor mi itt a fer? [link]
-
gerilee
aktív tag
válasz
manchester85 #77 üzenetére
Nálam nem butaság. Sms-t minimálisat küldök, telefonálni sokat telefonálok, de általában azokkal, akikkel egy csoportban vagyok, így ingyenes, mobilinternetet pedig csak alkalmanként használok, mert a cégnél is van, otthon is van. Így kb havi 2-3E a számlám. Megnéztem, ha a saját csomagomban szeretnék maradni a 3GS 8GB 112E pénzembe fájna 2 év rabláncal, ennyit viszont nem ér meg egy középkategóriás telefon. És ha meg is venném illene hozzá kérnem minimum egy 500MB-os netet, ami még +2E havonta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
manchester85 #76 üzenetére
Nos, hát a Vodkánál kifizeted a készülék árát max egyben, de utána csak a választott havidíjat fizeted...
Attól függ melyik kategóriába tartozol, annyit fizetsz a készülékért. Ott kicsit más a felállás.
Mondok egy példát, xperia x10i top csomagban 109.990,-, ezt kicsengeted és ehhez te választasz tarifacsomagot...
Persze adnak készülékkel is, de az árlistában nincs benne így...
És aki az adott csoportokba tartozik, 2 év után vehet telót abban az árban, ami abba a kategóriába tartozik, amelyikbe ő beletartozik, csak ugye újabb 2 év, de csak a készüléket kell kifizetni, semmi többet... (remélem érthető)
-
gombsadi
aktív tag
válasz
manchester85 #76 üzenetére
Nahát pont ezt írtam a 3. Hszemben, hogy milyen jó lenne ez az ártámogatás
olvasni!
amúgy vannak készülékek de a leg modernebb az e52. És képzeld ingyen kapnék nokia 5130at pirosban!
komolyan röhej...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple TV+
- BestBuy topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest