- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Tatu-1981 #1034 üzenetére
"De mondjuk egy cikk elolvasásánál ennek nincs jelentősége"
Nem tudom, ki hogyan szokott olvasni, de mobilon én pl. sokat görgetek. értsd: nem az egész oldal elolvasása után görgetek egy lapnyit, hanem pár soronként görgetek pár sort, így mindig a kijelző tetején olvasok.
És bár én is a nagyobb felbontás híve vagyok, és nem is vennék fullhd-s telefont már, (P30 ezért is esett ki), de el kell ismernem, hogy ma már baromi jó az élsimítás és méretezés telókon, így az is bőven olvasható.
(nekem pl. egyszer energiatakarékosság miatt le volt véve a felbontás a telón, és 2 nap múlva vettem észre.)
Nyilván az lett volna a legjobb, ha QHD-n is tudná hozni a 120Hz-et, tehát nem kéne kompromisszumot hozni. (vagy lenne opció a QHD 90Hz-re, ha már nem bírja a 120-at kitolni) -
PeteePeti
őstag
válasz
Tatu-1981 #1031 üzenetére
Nálam a FHD 60hz és FHD 90hz között is érezhető a különbség OnePlus 7T-n! A hertz nem a képminőségen javít, hanem a kép folyamatosságán! Magyarán a nagyobb hertzen folyékonyabb a megjelenités, az alacsonyabb hertzű döcögőshöz képest! El nem tudom képzelni, hogy a 60 és 120 hertz közötti különbséget ne látná valaki már! :)
Ma a szombathelyi MediaMarktban ki is próbáltam egymás mellett ezt! S20 QHD 60hz vs S20+ FHD 120hz! Menüben vagy böngészőben görgetve azért érezhető volt a különbség! Nálam a FHD 120hz lesz a nyerő majd, ezt már most látom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest