Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
válasz
leslien #1537 üzenetére
Nalam tuti marad az S10+ tenyleg nincs semmi az S20 szeriaban ami meggyozot volna hogy valtani kellene. S20 Ultra szoba se johet a meret miat a tobbi meg kb ugyan az lenne mint az S10+. Jovore mar remelem csak egy fajta cpu-val jonnek a Samsungok vagy ez meg korai lenne? Mert erre keszultek nem?
-
Juhaszatti
addikt
válasz
leslien #1535 üzenetére
Igazából többszálon van távol, egy szálon meg kicsivel az S865 felett van. [link]
Évekig ment a mantra, PC-s és mobilfronton is, hogy az egy szálas teljesítmény a mérvadó, mert kevés szoftver skálázódik jól többre.
Fogalmam sincs hogy most hol tartunk ilyen téren. Annyi biztos, hogy a Snapdragon jobb jelenleg, de közel sem drasztikus a különbség. -
GaS-
aktív tag
-
ForRedGlory
félisten
válasz
leslien #1462 üzenetére
Érdeklődésképpen. Mire használod a telefont, hogy ennyire ver a víz, ha egy bencsmárkban gyengébb XY telefon? Gondolom egész nap videókat szerkesztgetsz rajta, mert így megértem. Egyéb esetben nem, mert a mindennapi használatban észrevehetetlen.
Amúgy vedd meg az SD verziót, aztán jó napot, de ne minden második hozzászólásod "fúj Exynos" legyen már, mert kurva unalmas ez is, ráadásul rajtad kívül ránézésre sok embert nem érdekel. Nem láttam mást, akinek ennyire bekattant volna az SD vs Exynos témakör.
-
-
ForRedGlory
félisten
-
hogabesz
aktív tag
válasz
leslien #1332 üzenetére
Én sem a videó minőségére gondoltam, hanem arra, hogy valóban stabil képet produkál. Aztán utána már lehet vitatkozni a minőségen.
Nekem alapvetően nincs bajom az S20 szériával, a gondom az, hogy van egy koncepció a samsungnál, mégpedig az egész szériát a kamerára építeni. Vélemyényem szerint ez nem jött be, legalábbis a látottak alapján. Persze lehet még szoftverezgetni, de könyörgöm, akkor miért kellett így nekivágni ennek a dolognak? A kérdést természetesen nem neked címzem, inkább költői.
-
Dare2Live
félisten
S20+ vs MI10. Fő kamerája jobb Mi10 PROnak. Teléje kicsit rosszabb. Mi 10 PRO nem vizálló. Jack egyiken sincs. Ez így kb döntetlen lenne... de a snapi 865 és az, hogy Mi10 sztem olcsobb lesz mint S20 egyértelmüsíti a szitut.
Itt amúgy egy kemény dolog, hogy xioamiért ennyit.... Tavaly MI 9 170K körül nyitott. Mi 10 PRO meg 270K?+. ehhh...
Első tesztek is kellenének szuper, hogy egymás mellett uazt fotozom MMben és megnézem ott és elküldöm magamnak... de azért nem egyértelmű. pl S20 on nem találtam JPG tömörítés állítást.... és nagyon nem mindegy, hogy basic vagy high qualityn van alapból.
-
Tiger.
nagyúr
Tudom persze, amúgy egy valamit nem értettem, mikor teszteltem az ultrát, kb 20cm-ről zoomoltattam, meg akartam nézni, hogy pl 4x zoomnál milyen lenne a makró, de valamiért össze omlott semmit nem láttam, aztán megnéztem a 11-el neki nem okozott gondot abból a távolságból a 4x zoom, nem tudom, hogy ez normális volt e, és sajnálom, hogy nincs super macró modja sem, az s10litenek meg van.
-
-
Lehet, hogy majd a SONY szenzor még jobb lesz, de a pillanatnyilag a világ legjobb telefonba épített fényképezőgépe (a Xiaomi Mi 10 Pro telefonban) szintén ezt a 108 megapixeles Samsung Isocell szenzort használja, szóval nem olyan rossz ez a szenzor
-
leslien
nagyúr
S10 : 12 MP, f/1.5-2.4, 26mm (wide), 1/2.55", 1.4µm, Dual Pixel PDAF, OIS
S20: 12 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.76", 1.8µm, Dual Pixel PDAF, OIS
S20 U: 108 MP, f/1.8, 26mm (wide), 1/1.33", 0.8µm, PDAF, OISlehet h a S20+ SD verza oda b@sz a Ultrának ..108 MP mehet a malac f@szára kontra anyának...
-
-
ForRedGlory
félisten
Szerintem Én bevállalom az S20+ (esetleg S20 Ultra) verziót. Mocskosul nem akartam, de mondom leülök a Youtube elé és meglesem a prezentációt. Előtte direkt nem spoilereztem el, hogy milyen lesz. Az Ultránál félek a nagyságától. Most nézegettem GSMArenan, hogy fél centivel nagyobb, mint az OnePlus 7T. Pedig ez is kezd nagy lenni. Viszont a 20+ kb pont ugyanakkora, min a O7T (sőt kicsit kecsesebb is)
Igen, baromi drága, de pl a Telekomnál most helyből kap rá az ember a leghitványabb előfizetéses csomagban is 60.000 Ft kedvezményt. Az viszont egy elég vastag kedvezmény a legalacsonyabb havidíjú csomagot figyelembe véve. Figyelembe véve, hogy adnak mellé egy Buds+ cuccot is, ami szintén 150 dollár (itthon szerintem minimum 59900 Ft lesz, bár az ajándékra ahogy tavaly, idén sem lesz szerintem gyári gari, csak cseregari), akkor azért nem olyan rossz a helyzet.
Pláne nekem, akinek nem kell havidíjat sem fizetnie, csak a telefont. -
-
papi77
addikt
Exynos 990 (7 nm+) - Global
Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) - USAEgyébként jól tippeltem az árazással kapcsolatban az egyik előző topikban:
"legolcsóbb S20 (8/128, 4G) 325 ezer forintba kerül, az S20+ (8/128, 4G) 360 ezer forintról indul, az 5G-vel megspékelt változat már 395 ezer forintot kóstál. Az S20 Ultra pedig itthon 485 ezer forintba fog kerülni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest