Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tatu-1981

    tag

    Duna Plaza MM-ben van S20, S20+ és Ultra is. Kipróbáltam az S20+-t és az Ultrát is, elsősorban a kamerák zoom-os képességeire voltam kíváncsi.

    Az S20+ esetén kb. 3-4-szeres nagyítás az, ami még normális (egyszerű, laikus felhasználóként) képminőséget ad. Felette már nincs értelme tovább zoomolni. Ez nekem csalódás volt, a hivatalos 30x zoom alapján azért vártam volna, hogy legalább egy 5-10-szeres nagyítás még használható minőséget hozzon. Nekem most Note9-em van, 3-4 szeres nagyítást az is tud jó minőségben (kétszeres optikai plusz némi digitális zoommal).

    Az S20 Ultra viszont nagyon durva. Az 50-100-szoros nagyítás persze csak marketing (állványról, és akkor sem jó a képminőség), de kézből fotózva, beltérben a 10-szeres nagyítás teljesen vállalható eredményt hozott. Ami szerintem egy mobiltól nagyon jó eredmény. És őszintén, azért a legtöbb szituációban ekkora nagyítás bőven elég. Akinek ennél több kell, az meg tényleg ne mobillal akarjon nekiállni.
    Pár kép alapján szerintem az Ultra főkamerája is nagyon jó.

    Megnéztem a kijelzőket is, de a 120 Hz-es képfrissítéstől nem voltam elájulva. Nekem a 60Hz WQHD felbontás szebbnek tűnt, mint a 120Hz Full HD. Igaz, böngészőt néztem, lehet, hogy pl. játéknál fordítva lenne.

Új hozzászólás Aktív témák