- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabessz
tag
Köszönöm a válaszokat.
Mindenképp hivatalos helyről veszem.
Rendes gyártói garnciákat szeretem én is.
Igaz elég 8GB manapság.
De valóbban ha szolgáltatótól 12GB +5G ugyan annyiért veszem min hivatalos 8GB akkor jobb választás szolgáltatós.
Remélem független lesz.Szerintetek előre rendelés után kb1 hónap múlva mennyit fog eseni áruk?
Tavaly s10+-nál mint ha eset volna de nem tudom mennyit. -
szabessz
tag
Köszönöm a válaszokat..
Szolgáltatónál nincs kedvezményem annyiért tudom venni mint máshol.
Ezt nem is figyeltem eddig több RAM van szolgáltatós-ba.
Azt hittem ez egyforma. Akkor ezzek szerint 5G verzókba több ram van.
Bár kérdés gyakorlatba éreznie RAM különbbséget,mindegyik nagyon gyors.Másik kérdéses Telenor most is gyári függtelent add-e valóban és nem szolgáltátó szoft.?
Valaki ezt Telenortól kérdezte esetleg?
-
Parallaxis
addikt
Ez mobilon mennyire reális, mennyire életszerű?
Gondold végig, hogy ma egy mobilos képkészítésnél mennyi a nyers kép és mennyi az AI-s bűvészkedés. Nos az utóbbihoz kell a kraft. Pl.: [link]
De sokan nem használnak a mobil mellé számítógépet, ők simán megszerkesztik a fotóikat, megvágják a videóikat a készüléken. A realtime videószerkesztés 4k-ban meg eléggé durva, ha egy mobilról van szó. -
NavySeal
senior tag
-
guriga1234
addikt
-
Dare2Live
félisten
Ez nagyon embere válogatja és attól függ.
Ott van feleségem S7e. 2020 jan1es a sec update. Nincsenek vele sebességbeli gondok. Kamerában a 108/27MPs csodákat leszámítva még mindig egész jó.
Minek cserélje le új csúcstelóra? Most 2020ban értünk oda, hogy számára értelme lenne a cserének, a 108/27MPs szenzor tényleg jó (mi note10ból kiindulva) Egy S20 Ultra viszont 485.000Ft. Abból családostúl elmegyünk két-három hétre tenerifére.... És ja jobbak a képek ha jobban megnézzük de S7el se hude sokkal rosszabb és az emlék megvan.
És itt bejön egy tökmás téma, hogy egy Mi Note 10 150kért jobb képet lő mint az S7 kb mint egy S20 Ultra gyorsabb mint az S7 és jobb az aksi...
Szóval ez ettől is függ. Anno szüksége volt csúcsteló S7re. De mit nyújt neki az S20 Ultra 485ért amit a Mi Note 10 150kért nem?Másik ami megint hogy jön ide, hogy jellemzően sajnos nem ér meg egy teló se 4-5évet. Egy szerencsétlen esés képernyő pókhálosra törik, a csere pedig olyan áron megy, hogy GTK.
A GorillaGlass az egyik legnagyobb átverés a marketing világában. Cserélni fogod a telód mert törik. Én mindig keménytokoztam+fólia most nem... de megtanultam a leckét. (és nézek új telcsit magamnak) -
ForRedGlory
félisten
Jah, ez mindig is igaz volt a Samsungra. Minden szart lefejleszt és 2-3 generáció után vagy eldobja vagy ha pozitív a visszajelzés, akkor tovább tolja bele a lóvét. A Fold után (amilyen hitvány volt) a mostani Samsung Galaxy Z flip igazi űrtechnika (szigorúan a kijelzőt és a csukási mechanikát figyelembe véve). Ebben már bőven van fantázia, de a Fold után mondjuk én pont nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan képesek értelmes minőségre updatelni a technológiát.
Ez a 8K limitáció pont ugyanez, leszámítva, hogy erről már most látszódik, hogy életképes és 1-2 generáció múlva sokkal jobb lesz a mögötte lévő telefonos és TV infrastruktúra. El kell fogadni, hogy első fecske, nem lehet tökéletes.
(#572) EclipseGT : El kell engedni, mindig a Huaweit isteníti, csak kurva unalmas.
-
Aryon87
félisten
43 collos 4k tv mar van 110k aron (LG um7100), iden meg ugye jonnek an8k-s tv-k is, persze horror aron..
De inkabb egy 4k120fps (vagy mittom, jobb minoseg) mint 8k stabi nelkul.
Megint egy ertelmetlen farokmeregetes, mert en ilyet is tudok agymenesuk van.
+ Fekudtek volna ra a kameraszoftverre, mert ami fotokat lattam az Ultraval flick-en, siralmasak minosegben.. S7edge szembekopi.. -
kchris78
veterán
nem prémium a 4k csak éppen ahol nem prémium a 4k ott semmi értelme. Hacsak nem nézi az ember fél-1 méterről a 32-42"-os 4k-s tévéjét
. Ahol VAN értelme a 4k-nak azok a TV-k már önmagukban prémium kategóriásak - jelenleg, a méret miatt. Nekem sikerült egy 65"-osat megcsípnem és másfél-2 méterről nézve már ALIG különböztethető meg hogy egy frankó magas bitrátás FullHD pörög-e vagy egy 4k-s videó... Pedig ismik közül sokan leszóltak hogy nem vagyok normális ilyen távolságra ekkora TV-t venni.. De akkor sem a 60"-ost vettem.
.
-
adalbert1
veterán
Ezzel én is hasonlóan voltam, az S9 launch környékén vettem S7-et 95-ért
- az nagyon jó vétel volt, barátnőm a mai napig használja - nekem először egy A8 váltotta, de ott azért érezni, hogy nem csúcsmodell (nincs pl. OIS, vagy vezetéknélküli töltés), utána egy S10e-re váltottam 180k-ért, de én sem érzem túl nagy üzletnek, a 95k-s S7 jobban tetszett.
Az kicsit csalódás, hogy S20-ból nincs 'e' változat, de az S10e-t valószínűleg a garanciaidő végéig megtartom, addigra kint lesz már a következő Note és az S20 utáni S generáció is, remélhetőleg addigra lesz miből válogatni.
Illetve más említette, hogy ő inkább vett MILC gépet a fotózáshoz - én is ezen gondolkozom, hogy a családi kirándulásokat, szülinapokat, stb-ket jobb lenne inkább egy normális géppel megörökíteni, a mindennapi gyorsan lövök egy képet szükségletekre pedig megfelelő lenne a telefon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen alaplapot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged