-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu #8153 üzenetére
Ha a notebook cucca rezzenéstelenül megy, simán visz hd streamet stb, ez meg majd kileheli a lelkét, az nekem épp elég ok, hogy hibásnak minősítsem; nem az a rendeltetésszerű használat, hogy ráülök a routerre, hanem hogy tetszőleges helyen használhatom. Persze, ha négy téglafalon át, vagy a kert végéből nem menne, akkor így jártam, de ez egy elég egyszerű felállás, amiben működnie kéne, amit az is bizonyít, hogy egy mezei beépített wifi is üzemképes. Meg amúgy tényleg nem vagyok túl messze.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest