- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Pi4-en használ valaki Hyperion.ng-t Raspbian Bullseye alatt? Kb. fél éve frissítettem a rendszert Busterről, és csak most kezdtem el foglalkozni a korábban jól működő Hyperion felélesztésével. A telepítés/beállítás sikeres, a LEDek működnek jól, de a hdmi-jelről nem tudja megoldani a ledek működtetését. Próbáltam rákeresni a hiba okára, és pár régebbi infó alapján úgy tűnik a Hyperion.ng grabber (DispmanX) része nincs megírva az új(abb) rendszerekre, és/vagy a Pi4-re. Van aki használ ilyet? Tényleg nem is lehet megoldani a régi bevált módon? A Buster alatt már a régi verziós Hyperion-t használtam, de azt már - a megszüntetett QT4 stb. függőségek miatt - le sem tudom fordítani. Többen javasoltak külső, USB-s hdmi grabbert, de azo(ko)n meg nem működik a HDMI-CEC, így a tv távirányítója esne ki a használatból. Egyelőre zsákutcába jutottam, ezért ha bármilyen megoldást tudtok javasolni, azt szívesen veszem. Akár külső hardveres megoldásra is nyitott lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Samsung DDR4 32 GB/modul 3200 Mhz ECC ram
- Sonicwall NSA 2650 - Tűzfal szerver - 2 db
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann