- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AcCEsS
senior tag
Pi4-en használ valaki Hyperion.ng-t Raspbian Bullseye alatt? Kb. fél éve frissítettem a rendszert Busterről, és csak most kezdtem el foglalkozni a korábban jól működő Hyperion felélesztésével. A telepítés/beállítás sikeres, a LEDek működnek jól, de a hdmi-jelről nem tudja megoldani a ledek működtetését. Próbáltam rákeresni a hiba okára, és pár régebbi infó alapján úgy tűnik a Hyperion.ng grabber (DispmanX) része nincs megírva az új(abb) rendszerekre, és/vagy a Pi4-re. Van aki használ ilyet? Tényleg nem is lehet megoldani a régi bevált módon? A Buster alatt már a régi verziós Hyperion-t használtam, de azt már - a megszüntetett QT4 stb. függőségek miatt - le sem tudom fordítani. Többen javasoltak külső, USB-s hdmi grabbert, de azo(ko)n meg nem működik a HDMI-CEC, így a tv távirányítója esne ki a használatból. Egyelőre zsákutcába jutottam, ezért ha bármilyen megoldást tudtok javasolni, azt szívesen veszem. Akár külső hardveres megoldásra is nyitott lennék...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Küszöbön az androidos PC-k
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- AliExpress tapasztalatok
- Egérpad topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800x3d gamer pc eladó! Részletek a leírásban.
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest