Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Messze nyolcezer fölött!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann
üzenetére
lehetett némi rádhatásom
[link]Csak valami hw/sw bug miatt a lassú usb eszköz (smartcard reader) és a gyors usb módú tuner kombó mindig lefagyáshoz vezetett idővel. Talán évekkel később optimalizálták ki, de nem biztos. Így végül a pi1es lett a kártyaolvasó kezelő és egy pi2es kezelte a tunereket. 2 hónapja kapcsoltam le, mert nem nagyon tévéztem és már hivatalos streamje is van a mindigtv extrának, ami jobb minőségű, mint az antennás adás (h265 540p antennás vs 720p h264 online)
A legújabb PI nálam egy zero 2w, nem annyira hiszek a desktop módiban a szolid ram és hw gyorsítós grafikus driverek hiánya miatt. Anno írtam is talán, még az árfelverés előtt, hogy p4 helyett egy 4th gen minipc lett hasonló áron (40eft), amikor kellett egy kis méretű masina.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest