- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mobilhasználat külföldön
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
Dißnäëß #39862 üzenetére
Én is azt tudom ajánlani. Idén vettem okostévét (életem első okostévéje, a nem okos 8 éves készüléket váltotta), de az okosfunkciók mellékesek, ugyanis a több, mint 2 éves Miboxom köröket ver rá tudásban.
Biztos megoldható ez más módon is (Pi-vel, számítógép+HDMI, nem Android TV alapú egyéb célhardver), de az őszinte igazság az, hogy a legbiztosabb, legkényelmesebb és legjobban bevált megoldás erre egy céleszköz (médialejátszó), ami ráadásul lehetőleg Android TV alapú legyen. Egyszerűen nem ellenfél más ezeknek, internetes tartalomfogyasztáshoz legalábbis biztosan nem (régen a lokál média lejátszásáról más volt a véleményem, de amióta eléggé fejlődött a DLNA, meg kipróbáltam a Plexet is, azóta azt mondom, lokális tartalomhoz is tökéletes). Az ilyen jellegű eszközök közül pedig ár/érték aránya a Miboxnak van. Ráadásul 20 ezer forintért tényleg ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest