Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok Raspberryben. Sőt egyelőre még nincs is, de egy projekthez szükségem lesz felprogolni egy ilyet.
Egy fénysorompótól kapott jelet kell majd továbbítanom egy webszerver felé. Egy 0-t vagy 1-t kell majd elküldeni. Ahogy láttam több nyelven is írható rá program. Java-val foglalkozom de C#-ban is van némi tapasztalatom. A fent említett problémát melyik nyelven és kb mi módon lenne a legkönnyebb implementálni?
Kérdezem ezt úgy, hogy azt sem tudom hogyan kell detektálni egy bemeneti jelet pl.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- APC SMX1500RMI2UNC - Szünetmentes tápegység - UPS - Új ára 770.000Ft
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann