Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
kovbandi82
üzenetére
Én ezt követve raktam át az sd-ről a winyóra: [link]
A winyó uuid résznél kicsit változott már, de úgy emlékszem a hibaüzenetből rá lehet jönni, hogy mit kell másképp.
Így hirtelen nem éreztem változást, amire használva van, az ugyanolyan gyors/lassú (nézőpont kérdése
)Fut rajta domoticz ház okosító app, influxdb adatbázis progi, grafana (grafikus webes megjelenítő), kodi, transmission. Eddig bír mindent, és nem aggódok az sd kártya miatt. Mehetne az új raspian csak winyóról is, de nekem nem bootolt be, pendriveról ment, tehát működik az usb boot lehetőség, de 3 külső winyó közül egyikkel se sikerült, írják is hogy winyó függő, nem garantálják hogy minddel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Egyedi PC összerakás számlával, garanciával - személyre szabva
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Felsőkategóriás Gamer PC -GARANCIÁS- Asus ROG Strix konfig (i9-14900K, RTX 4070Ti) - Alig használt!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
wassermann