- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Sziasztok, most találtam ezt a fórumot, kb április óta van egy PI3B-m, elsődleges funkciója hogy egy arduino gateway-t szolgáljon ki a domoticz alkalmazás, raspbian alatt. Ez a része megy is, stabil (mióta jó usb kábelt használok..
), viszont ha már ott van a TV mögött, akkor gondoltam hdmin rákötöm, és kipróbálom a KODI-t, eddig PC-n futott win alatt a legnagyobb megelégedésemre.
Fel is ment, viszont a menün kívül nem sikerült működésre bírni. HDMI-n a kodi átadja a hangot a tv-re (nincs erősítő köztük), a menüben tudok lépkedni, hangja is van, viszont egy smb sharet a pc-ről bemountolva arról nem tud lejátszani semmit. Vagy elindul a film fekete képpel, vagy kifagy a kodi. A media libraryhoz hozzá tudta adni a filmeket, de lejátszással gond van.Kérdés, hogy kéne valamit finomhangolni, hogy jó legyen, vagy raspbian nem ajánlott KODI-hoz, vagy más lehet a gond? Fut VNC szerver is a PI-n, ez lehet gond?
Használja valaki raspbiannal a kodit?
Visszakerestem a kodi szóra, de nem nagyon találtam ilyen problémát eddig itt.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 6800 / 32GB DDR4 / B550 / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Mini M4 garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Eladó HP Pavilion Gaming PC - RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest