- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Október 13. a Vivo X300-ak napja
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Flowtation #24299 üzenetére
Köszi mindkettőtötknek /#Celtis/ a türelmet!
Ez a copys módszer müködhetne, de nem megy. / Közben megtaláltam hozzá a hülyegyerek videót is. Simán érthető csak keresnem kellett volna.Itt látható!/
Valószinűleg itt az alfája és omegája a bajaimnak.
Elinditom a copyt, majd szól a win, hogy kéne még 17 MB hely.
Azaz ~114MB hely van -mert 131 MB a fájl- és azt addig meg is írja szépen.
Innen adódnak az újabb kérdések.
A látható mappákat átnézve egy dolog biztos:
Továbbra is tök buta vagyok a linuxhoz!
A 2-3 mappa amiben törölhettem volna root, user data, névre hallgat.
Ez még wines aggyal is átjött, hogy nem ajánlott vaktában felszabadítani a helyet.Mit és hol törölhetek? A log folyanatosan törlődik, a backup az update, a download üres.
Másik kérdés: Hogy lehet, és érdemes-e particiót átméretezni?
16-os kártya van bent. Csak a kodi és egy "üres" raspbian van rajta.A tegnapi pi-s ámokfutásom során megvilágosodtam, hogy egy 1GB elsődleges partició mellett 4-5 logikai is található amelyek mérete szimpatikusabb az 1 GB-nál. Ezen szívesen változtatnék, lehetőség szerint!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ProArt Gamer PC Intel Core i7 14700HX/RTX 4080 Super/64GB RAM/4TB SSD konfig eladó jó áron
- AMD RYZEN 3 - 5 / DDR4 / NVME SSD / HDMI / Normál magas vga is rakhato bele , nem SFF méret
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Gamer gép vagy bármire! I9/RTX5070/64gbDDR5/2TB SSD/Blu-Ray író
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest