Hirdetés
- Netfone
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Szia!
Megoldódott, volt itthon 30 m másik kábelem, tömör, azt újradugóztam, az 568A szerint (mert ezzel kötöttem be most egy komplett termet a suliban és jó) (ami most nem ment az B verzió, figyeltem, h úgy kössem be, persze lehet h nem lett jó) és simán megkapta a címet. De azért még nem értem, hogy ha a laptopnak jó akkor a pinek miért nem. Mindegy, majd veszek még dugót aztán méretre igazítom. Egyébként az elvileg rossz kábel valami silány, alig tudtam ledugózni, amit meg megcsináltam az tömör réz, sokkal könnyebb dolgozni vele. Szóval lehet, hogy elkötöttem. Olvastam olyat, hogy ha elmegy egy érpár, még jó lehet, de áthallás, jelkésleltetés, stb léphet fel. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Netfone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 225F +hűtött VRM-es alaplap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann