- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémába futottam bele:
van egy RPi2-esem, openelec 5.x verzió. Forrásként fel van véve 5-6 nfs-es cél, és ezekbe direktben lépegetek bele a kedvencekből. Sebességben teljesen okés, 1-2-3 mp alatt betallóz a fileok közé a menüből.Van egy Wetek openelec box, ugyanez a felállás (nfs linkek forrásként és kedvencekben), és mégis, ha 10-15 almappánál többet tartalmaz az adott mappa, akkor 3-4-5 mp-ig is gondolkozik, mire betallózza. Ez a mappastruktúra:
NAS
Videók
Akció (55 almappa, 5 file a gyökérben)
Kaland (3 almappa)
Vígjáték (42 almappa, 14 file a gyökérben)A Vígjátékokba belépni (akár felsőbb szintről, akár almappából visszalépve) 8-10 mp, a Kaland-ba pedig 2-3 mp.
Mi a bánat lehet ezzel a dobozzal? Próbáltam már smb-n felvenni a forrásokat és így a kedvencekbe, de úgy sem lett jobb.
Médiatár nincs felépítve, de nem tudom, ha sima file böngészőben ilyen gyenge, akkor mit kezdene egy 50-60 filmes médiatárral? Vagy csak én szúrok el valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Milyen videókártyát?
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Tiny /i5-8500T/8GB/SSD 256 GB - számla, gar,- használt
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell OptiPlex 3070 SFF i3-9100/8GB/256SSD/ számla, garancia!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest