Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
DLC-t toltuk. Meg az autókázás
Kocsis annyi hogy van 4 verseny mód,meg 6-7 ezek 4fősek (lehetne több is)
Ezt úgy lehet elképzelni mint pl a blur, crashday stb. Alapvetően 2 dologgal tudsz támadni rakéta, ez korlátozott a pályán tudod felvenni és a "gépágyú" ez korlátlan csak arra kell figyelni ne hevüljön túl. Van pajzs, akna, meg még sok minden. 1óra után kb ennyi maradt bennem. Hosszabb távon ez lesz a nyerő szerintem.A lövölde a lényeg végül is ami jön az öld meg
Küldik abból állnak meny el ide csináld meg ezt csináld meg azt, így tudsz tovább jutni. Az 1ikbe pl az volt hogy 4 aréna szerűséget kellett túlélni a végén 1 hatalmas döggel, a talajból tüskék jönnek elő stb. félkarú rabló 
Aztán van amiben tényleg csak az a lényeg megölj mindent/mindenkit +3 fő ellenség (nagyok). 1 másikban pedig a csővezetékekből kellett kiszedni a tölteteket.
nekem nem is a küldik tetszenek hanem az eszközök. Pl turret, robbanós RC autó, bumeráng, robbanós nyílpuska bár ezzel még nem találkoztam.Összességében nagyon bejön nekem, de azért remélem jönnek majd még + tartalmak mert ez 1 idő unalmassá válhat.
Új hozzászólás Aktív témák

- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Küldik abból állnak meny el ide csináld meg ezt csináld meg azt, így tudsz tovább jutni. Az 1ikbe pl az volt hogy 4 aréna szerűséget kellett túlélni a végén 1 hatalmas döggel, a talajból tüskék jönnek elő stb. félkarú rabló