Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
én ma délelőtt betelefonáltam a GameShop-ba és lemondtam.
majd megszerzem annyiért, amennyit nekem megér. ez, így, nem teljes játék.WayneGace - biztosan nem máról holnapra, de az ilyen húzásoknak úgyis az lesz a vége, hogy kivéreztetik a PC játékplatformot. ha megnézed, minden a sprórolás, az integrálás felé halad, pár év múlva minimálisra csökken a diszkrét VGA piac mert minden az APU-ban lesz, addigra kijön az új konzolgeneráció és garantálom, hogy sokkal erősebb lesz egy akkori átlag PC-nél és álleejtős grafikát produkál majd - játékok pedig már most is vannak konzolra, amik nem feltétlenül agyatlan darálósak. szóval nagy lesz a csábítás. fejleszteni is sokkal egyszerűbb oda, mint PC-re...nem is folytatom.
az fáj csak, valami megmagyarázhatatlan okból, hogy a régi nagy fejlesztők milyen arcátlanul köpik pofán a PC-seket, akik hűek maradtak a régi dolgokhoz és naggyá tették őket. akik régen úttörők voltak, most szépen átsunnyognak a konzolokhoz, amit igazából nem lenne baj, de a módszer...a kamu áradat...a leszarom stílus...hát na. kár, hogy így lesz vége.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest