- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
kirkri #12007 üzenetére
Csak tippelek (de annak nagyon jó
) A kamerás lemezen rajta maradt a régi rendszer, ezért zavarba jött, nem tud mit kezdeni a helyzettel.
Amikor külön volume-ok vannak létrehozva, mindegyik lemezre rákerül az OS is, ha kiveszed az elsőt, attól még bebootol, ugyanúgy működik tovább.
Ha van rajta fontos felvétel, próbáld egy külső USB-s lemezként csatlakoztatni a NAS-ra vagy a PC-re, amin (live)linux fut. Persze menteni a művelett előtt kellett volna. Pl. a vezérlőpulton belül lementhetted volna a NAS beállításait, és csak vissza kellett volna olvasni ezt a beállító fájlt, nem kellett volna nulláról kezdeni.A lemezkezelőn belül, a lemezek fülön, válaszd ki a második lemezt.
A jobb felső sarokban van egy "hamburger"( három pöttyös) menüpont.
Itt a helyreállításon belül válaszd ki a "Tárolókészlet csatlakoztatása és helyreállítása" menüpontot.Legvégső esetben úgy telepítsd az új lemezre a rendszert, hogy közben benne van a második lemez is.
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
kirkri #12003 üzenetére
Én úgy tudom/tapasztaltam eddig hogy mindkét félnek tudnia kell ezt a funkciót, leglábbis hagyományos NVR-nél így van. Tehát hiába tudja a kamera ha az NVR nem támogatja akkor nincs ilyen funkció ha az NVR-n keresztül történik a rögzítés.
Az más hogy vannak olyan alkalmazások (pl : ZoneMinder, Shinobi...) amik ezt megteszik, mondjuk Docker-ben futtatva. -
Gaben92
őstag
Kíváncsiságból ránéztem, ugyanez van nálam is. A NAS a 2248-at írja a legrissebbnek, de a Qfinder most telepíti a 2277-et (majd meglátjuk 5-10 perc múlva, hogy hibára fut-e nálam is).
Nálam a 2248 amúgy kicsit érdekes volt. Mióta felraktam a webserver sokszor elsőre formázás nélkül töltődik be, meg bejelentkezésnél is sokáig homokórázik és valahogy nem olyan reszponzív mint amilyen eddig volt. Kíváncsi leszek a 2277-el (ha felmegy) ez változik-e.
-
-mugen-
tag
-
-mugen-
tag
Amire kellene torrent-en kívül:
-A rajta levő tartalmat szerkeszteném(úgy kéne mintha egy külső vinyó lenne, leginkább feliratozás)-ezt ha minden igaz mindegyik tudja
-NAS-ra töltenék le, mintha külső vinyó lenne-ezt ha minden igaz mindegyik tudja
-Távolról elérni-igazából erre vanAnnak örülnék a legjobban, ha olcsó lenne
Futottam pár kört és kiderült,hogy kell külön lejátszó eszköz az is benne lesz 70k-ba...szóval amellé kell NAS.
Az említett modellek milyen letöltést produkálnak?
Nem biztos, hogy a legolcsóbb ami nekem jó, de sok +pénzért minimális sebesség növekedés nem éri meg
Ezért is érdekelnek a sebesség adatok, hogy eldöntsem elég-e nekem egy belépő NAS -
szabzoltan1
tag
nyitva van.
minden müködik csak a port van zárva.
a transmission ellenőrzésénél azt irja ki hogy zárva van de a port chec-er szerint nyitva van.
már mindent probáltam.töröltem a transmissiont.ujra telepitettem,de semmi.
a settings.jonson filet is töröltem és 1 régebbit tettem a helyére.ugyanaz,nem müködik.
probáltam keresni 1 régebbi transmissiont de sajnos nem találtam pl 2.94 es kiadást.
olvasgattam a qnap forumán,nem én vagyok az egyetlen aki ugyan ezt tapasztalta.
minden müködik,tudok letölteni elég gyorsan lejönnek a dolgok,DE csak a seed et lehet látni,feltölteni szinte nem tölt fel semmit.ezt is olvastam ,hogy ilyenkor passziv vagyok,de minek a nas ha csak passzivan ott van a torrent de nem tölt fel. -
cigam
titán
-
Frontiner
aktív tag
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget.
Úgy néz ki, hogy a HDD kezd haldokolni és amiatt nem tudok telepíteni bizonyos progikat, melyek a működéshez szükségesek. Szerencsére addig fabrikáltam, míg le tudtam menteni ami kell, de a HDD úgy néz ki döglődik. Alig 3 éves 2 TB-os Seagate.... Szerintem a sok áramszünet/ingadozás vágta tönkre. A faluban van/volt olyan nap, hogy 10 percenként elment 1-2 mp-re az áram. Biztos jót tett a HDD-nek...
Egyébként csináltam egy teljes gyári visszaállítást. -
Frontiner
aktív tag
-
-
morfondőr
addikt
DVD az lutri, egy idő után nagy eséllyel olvashatatlan lesz, nekem egy usb-s tokban van egy HDD-amire mentem a fontos dolgokat. A hybrid backup sync-ben beállítottam, hogy a nas-on lévő másolás gomb megnyomásával automatikusan küldje rá a külső hdd-re az adott mappák tartalmát. Másolás után meg megy vissza a fiókba, ahol védve van vírustól, túláramtól stb.
AiRLAC: leszinkronizálja a nas a felhőbe a lezárt fájlokat
Egyébként nekem a onedrive a harmadik biztonsági mentés.
-
aleister
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus Rog Strix G16
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest