- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #63578 üzenetére
Nekem is tetszik nagyon Leon kalandja,csak az már másabb mint az első 3 rész.
1-el nem játszottam,2-t csak kipróbáltam,3-4-5öt 3X végig vittem mindet.
A 6. rész nekem nagyon nem jött be,2 óra után kikapcsoltam,és azóta sem tudtam magam rávenni hogy folytassam./ez PC-n volt/ -
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #63574 üzenetére
Oké, látom hogy mi kell hozzá..igazából semmi csak egy valós cím. Viszont fizetni csak PP-al lehet? A dombornyomott kártya nem elég neki?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #63562 üzenetére
Van,4 fős
-
válasz
Sirandrish #63548 üzenetére
Majd egy gyors beszámolót írj róla! Én is épp azt keresek.
-
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #63531 üzenetére
Karbantartas van....
-
satz18
őstag
válasz
Sirandrish #63521 üzenetére
Én most toltam végig a Resi 4 et, és sztem az Evil within, a Last of us és a Silent hill 2-3 sokkal jobb. Ha nem lett volna benne QTE, akkor azért lehet belekezdenék egy második végigjátszásba is.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #63517 üzenetére
Valahogy úgy
Resi 4-et kedvelem nagyon, szóval lehet Mikami játékát választom.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #63514 üzenetére
Igazából azon gondolkodom, hogy megveszem végre a Lightning Returns-t, hogy egybe utálhasam az egész FF XIII saga-t, aztán mellécsapnék még egy játékot és ezt a hármat néztem ki.
-
MasterMark
titán
válasz
Sirandrish #63509 üzenetére
De ezt láttam a másik topikban is, de hogy?
-
P. úr
tag
válasz
Sirandrish #63500 üzenetére
Ó a fenébe... Esélytelen már?
-
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #63494 üzenetére
Supportal kellene beszelni...sztem megoldhato,h atjavitjak neki.
Milyen acc amugy?Szerk
HU support....
Irjon ide "info@playstation.hu" es kiderul.... ,de sztem csak ido kerdese lesz,mert atrakjak majd neki... -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #63472 üzenetére
Ennyiért csak a leendő DLC-ket kapod meg, alapjáték külön pénz.
Utóbbinál Bundle:
Also included is the bonus Digital Edition Personalization Pack, including a custom weapon camo, reticle set and playercard.
Amit szívesen megvennék még közösben, jó akcióban PS3-ra: Wolfenstein The New Order. (Valószínű említettem már.)
Atom durva lett az új arcképed, hirtelen "meg sem ismertelek".
-
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #63473 üzenetére
Ez az alap jatek es amit felette linkeltel az csak a dlc....a ketto egyben lenne a komplett pack ami US accnal 99$,ha jol emlexem.
Viszont cross buy,igy ps3-ps4 re is megkapod,ha....Tarsulhatsz is valakihez a barataid kozul ,lehet olyan is aki ps4re vette....akkor is mar csak a fele lenne...(amugy ez spec 4fele is oszthato,igy 2ps3-2ps4 mert cross buy.
)
Igen ,vegre +kaptam.
(nem is megyek mar boxos topic-ba mert tuti box lesz)
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #63472 üzenetére
Nem fullgame van odaírva..
-
matthias
csendes tag
válasz
Sirandrish #63433 üzenetére
Köszönöm
Eredetileg ezt használtam volna, ha nem felejtettem volna el minden adatot
-
Melack
veterán
válasz
Sirandrish #63381 üzenetére
&James001&Rezehu: van értelme még olyat venni, vagy már csak a SuperSlimet?
-
FR33
aktív tag
válasz
Sirandrish #63337 üzenetére
A gépet is megveszem és accot is tőle onnantól fogva enyém minden és megváltoztatom a jelszót és védve vagyok nemde?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #63310 üzenetére
Fifa-k vannak màr 500Ft-tòl. ;-)
Egyébként jò lett volna ez a motorstorm is,de platinum.Így azt most inkàbb nem.."Már párszor ki lett tárgyalva de nagy vonalakban:"
Ez màr csak ilyen.És még pàrszor ki is lesz... :-)
Rezhu: Úgy is nagy kunszt!Úgy még nagyobb.
A 1x éves gyerekek simàn lealàznak "minket" ilyesmiben. (kivéve téged :-) )Mr X: "Valószínűleg sosem fogom használni, de annyiért nem hagytam ott."
Jòl tetted,hogy nem hagytad ott!
Mindkettő megért 500Ft/db-ot! ;-)
Ha nem is hasznàlod akkor is megérte!Dobott a géped értékén.Gyere a gta5-tel online-ba.
Wlac: Ezt én most jòl értem??
Van két sztereò fejhallgatò,amiből az egyiknék -tv-re dugva- jòl hallasz mindent,majd a màsik fejhallgatòban -ugyanazon tv-re dugva- màr màshogyan hallod a hangokat?Szerk.:
Bogyi: Én ezt 1500Ft-ért vettem karcmentesen,mindenével! És àràban vettem,mert mindenhol ennyiért megy. (ha van eladò) -
Szkipi
tag
válasz
Sirandrish #63326 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
-
Mr X
veterán
válasz
Sirandrish #63316 üzenetére
Valószínűleg sosem fogom használni, de annyiért nem hagytam ott.
Közben megejtettem egy csereberét, szóval már itt csücsül a slim gépem GTA 5-tel.
-
Szkipi
tag
válasz
Sirandrish #63322 üzenetére
Köszi...úgy tűnik húzta az agyamat
És mire érdemes oda figyelni használt gépnél?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #63318 üzenetére
most látom hogy az okostelóm túl okos..
Szóval a szerintem az csak szerint akar lenni -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #63318 üzenetére
Így igaz!
Én sem adtam volna érte még 500.- Ft-ot sem, mert nem kedvelem a sportjátékokat, de nagyon nem.
Ettől még ér annyit, az biztos! -
törölt tag
válasz
Sirandrish #63316 üzenetére
500-nál kevesebbért nem hiszem hogy eladná bárki is.
Amúgy megért annyit, főleg ha nincsen másik fifája.
Egymás ellen veretni otthon nagyon jó. -
crue
őstag
válasz
Sirandrish #63303 üzenetére
Nem csak a magyarban szekvencia, de már a második rész óta sequence-nek hívják a fejezeteket. Az elsőben meg memory blockok voltak.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #63300 üzenetére
Igen,de nem akarom kitolni 100%-ra,csak így írom ide,mert így jobban betájoljátok hol járok.
Szerintem 50%-körül lesz vége a sztorinak.
Szekvencia meg azért mert így irja a játék is/ilyen a fordítás/,szóval ne kóstolgass légyszíves!Köszi.Bogyi007 : 1 nap pihi után ébredéskor felléptem,de azért remélem nem vagyok függő emiatt.
Már lököm is el a telefont,csak amíg menyasszonyom magához tér addig lefoglalom magam,naprakész maradok.
Köszi neked is a megnyilvánulást. -
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #63274 üzenetére
Ki kell próbálni, ha Cegléden jársz meg tudom mutatni, vagy postázom is, ahogy mondottam... Sőt, akár Skype-on is.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #63272 üzenetére
Is-is. Unchartedben pl elég lassú, majdhogynem több a hátrány mint az előny, de meg lehet szokni.
pl, BF-ben kiváló, Crysis-ban szintén. Cod Classicban is hasznát vettem. (GTA-5 ben is használtam nem volt annyira acélos de használható volt). Plants vs. Zombies- hoz is használtam jóféle cucc ez.
Ami számomra nagy előny hogy a gombkiszítás nem kötött, nagyon tudom utálni ha valamit kitalálnak, és nem lehet változtatni, PL: The Last Of Us kiosztása. Szerintem nagyon pocsék.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #63270 üzenetére
Itt mindent megtalálsz: [link]
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #63266 üzenetére
Meggyőződésem, van hogy még ennél nagyobb pingekkel is kell számolni konzolok esetében.
Régebbi igazi vérbeli COD-1-2 nagyon is érzékeny volt a magas pingre. 80-100 számomra már játszhatatlan.
Újabb játékok multija sokkal "konzolosabb" kevésbé veszik észre a nagyobb pingeket. (szerintem)
Ezelőtt 8 évvel benne voltunk a Codozásban rendesen, csináltunk szervert is, de az akkori netek 2-3 embernél többet nem igazán szolgáltak ki laggmentesen. (ha szerver voltál, az akkori szerény feltöltés miatt)
Ezután nem sokkal vett a barátom x360-at, és volt hogy ő volt a host 8-10 embernek. Sokáig nem értettem ez hogy lehet, részben azért lehetett, mert a játék már "butítva, vagy optimalizálva kinek hogy tetszik", soha nem laggolt, a játék láthatóan, ez már máshogy volt megírva, ez szerintem igaz a mostani játékra is. Biztos sokat javult a kód is, de az is ziher, hogy pontatlanabb mint a régi játékok szerintem.
Vannak olyan játékok, pl Uncharted, ahol nincsen dedikált szerver, hanem az a szerver aki legelőször lépett be a lobbyba. Na pl ott is elképzelheted milyen pingek vannak, főleg ha a gyerek jól betorrentezik, de laggot nem látsz, max annyit érzel nem "adja" annyira a játék.
Ha érdekel a ketyere, ki tudod próbálni, posta költséget ha állod, tudom küldeni ajánlottan.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #63264 üzenetére
Részemről ez abszolúte nem vita tárgya.
Én csak leírom, az én nézőpontom, senkit nem szeretnék meggyőzni, én használom, nem is tagadom, nekem így jobb.
Ping VS célzásra pedig csak annyit, hogy hiába célozod be ha a pingnek köszönhetően vagy nem számítja lövésnek, vagy épp elvesztett egy két csomagot.
Nem véletlen nem írja egyik játék sem a pingeket, bizonyos esetekben őrült nagy pingek vannak.
Hogy csak egy példát mondjuk, utánad kanyarodik a golyó mikor bemész egy helyre a tűz elől.
Abban az esetben is ping nek köszönhető döntő többségben a jelenség, ugyanis, a rendszer késik, és úgy veszi hogy te még falon kívül vagy, közben pedig belül tartózkodsz. De mégis meghalsz mivel a szerver egy random koordináta alapján, sebzésnek vette az ellenség tüzelését, ahol az ellenség úgy látott hogy te falon kívül vagy még.
Magas pingnek köszönhetően információ kimaradás előfordulhat. Ebből következően akinek alacsonyabb a pingje előnyhöz juthat azzal szemben akinek magas a pingje.
60 dollárért vettem, azért válok csak meg tőle, mert PS4 hez is szeretnék ilyet.
25dollárért oda adom.
Ha a monitorodon van DVI-D csatlakozó akkor rá tudod kötni a PS-ed.
Másik HDMI kábellel próbáld ki.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #63258 üzenetére
FPS játékokra értettem. Ott többségben vannak azok akik sima gyári kontrollerrel játszanak. Ha belegondolsz akkor valóban hátrányba kerülnek azzal szemben akik ilyet használnak. (nekem mondjuk mindegy egyébként.
)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #63256 üzenetére
Multis játékokban ezt viszont csalásnak veszi a legtöbb user... Mivel nem kis előnyt szerzel a többiekkel ellen.
-
echterion
nagyúr
válasz
Sirandrish #63240 üzenetére
Köszi, megnyugodtam.
(#63242) Czimby: Köszi.
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #63235 üzenetére
Kevés de hát ne is várj egyből 1000 dolcsit hogy lesz mindenkinél
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #63232 üzenetére
Ládákból,megölt emberektől,boltba el tudsz adni összeszedett dolgokat,stb... Meg asszem mellékküldetésekből is kapsz.
-
reggi
aktív tag
válasz
Sirandrish #63225 üzenetére
Hmm, ettől féltem. De akkor miért a játék fomenujebe rakják, miért nem a DLC menübe? Na mindegy. Akkor magyar acc - al le sem tudom tölteni mi? Aaaa
-
supercow
őstag
válasz
Sirandrish #63219 üzenetére
nekem pont a játék hangja kéne.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #63201 üzenetére
Mass Effect 3 DLC-k közül csak egyet vettem meg (Leviathan), a többit drágáltam, de most bezsákolom majd a Citadel-t és az Omega-t is. Bár több mint egy éve játszottam az ME3-at, fura lesz visszatérni.
-
supercow
őstag
válasz
Sirandrish #63208 üzenetére
Van nekem is egy, beüzemelném esti játékhoz. Bármilyen fülessel lehet utána használni? Van valami spec beállítás amit tudnom kell?thx
-
supercow
őstag
válasz
Jól értettem hogy valamilyen usb hangkártyát használsz? Ha igen milyet?
-
Ulius80
tag
válasz
Köszönöm szépen!
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #63199 üzenetére
Mi a baj?
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #63182 üzenetére
A 2 szerintem se volt olyan rossz,de a legjobb az első rész. Na az baromi nehéz volt.
(#63183) Wlac: Igen a multis dolgok miatt nem ugrok rá a platinára szerintem... Meg a 100% missziók miatt se.
(#63184) Czimby: Köszi a térképet. Gondoltam hogy van még sok-sok mellékküldetés,így is Trevor-nak már van vagy 6-7 kérdőjel a térképen
(#63185) Elims: Hát 5500-ért baromi jó vétel lett volna,nem tudom miért akartál még 500-at lealkudni
Árpinak asszem ki van amúgy platinázva a GTA5. Én szerintem nem fogom megpróbálni,túl sok idő... -
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #63174 üzenetére
Tegnap lesz az a ma...
-
james001
veterán
válasz
Sirandrish #63157 üzenetére
Nincs beállítva hogy auto belépjen,van hogy offline játszok. De a wifi megy szóval így is fel tud pöccselni
-
Tegla80
addikt
válasz
Sirandrish #63155 üzenetére
Lemezrol,net nelkul ....
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #63145 üzenetére
Talán nem meglepő hogy beleakadtam màr pár ilyen hirdetésbe... :-P
-
Castiel10
csendes tag
válasz
Sirandrish #63116 üzenetére
ez.volt a legolcsobb cfw.s gép ami.nagy tárhellyel.rendelkezett azért.választottam ezt..de hat a hibáiból.tanul.az ember
már.kineztem Egy 500gbos Super Slimet ode eszközzel 50K.ba -
Castiel10
csendes tag
válasz
Sirandrish #63114 üzenetére
igen
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #63102 üzenetére
Hát én nemtom, inkább kihagynám, a játék legfontosabb részét herélték ki.
-
satz18
őstag
válasz
GPU limitem van szóval a proci az majdnem mindegy ebben az esetben. A multikban számít az i7 pl bf3 multi, de egy single playerben egy magasabb órajelű i5-el pl (i5 4200H) néha jobb eredményt lehet elérni.
A sárga leden profi BGA-zóval lehet csak érdemben segíteni. Szervízben elkérnek érte vagy 15-20 k-t és kapsz rá 3 hónap garit. Lehet jobban jársz egy olcsó használt SS-el.
-
A`rpi
addikt
válasz
Nem sz*rok azok hanem inkább drágák, játékra elég az i5, erős videó kártyával, más kérdés, hogy játékra nem építenék drága gépet, konzol olcsóbb, és praktikusabb...
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #63097 üzenetére
Hiányzik belőle a játék lényege, a Nemesis rendszer, mely az ork kapitányokat kezeli a játékos cselekedeteinek megfelelően. Helyette egy fix rendszer van, szóval mindig ugyanazt kapod, bármit is csinálsz.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #63094 üzenetére
Abba mondjuk ne reménykedj, az Activision játékokat nagyon sokára és csak nagyon kicsit szokták leárazni.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #63094 üzenetére
Állítólag a Shadow of Mordor nagyon gyenge lett a régi gépeken, nem biztos hogy akarnék vele játszani.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #63091 üzenetére
A múlt héten nem igazán erőltették meg magukat, a futó akciók is mind lejárnak, úgyhogy illene lennie valaminek a holnapi Store frissítésnél.
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #63081 üzenetére
De,de akard! Ez nem egy bronz,ez platina. :-)
Perge: Nekem meg az irányítással voltak problémáim. :-( Assassin's creed 1.
LDave: Nem szoktam demo-kat kipróbálni,de ezt biztos megnézem.
Köszi a tippet! :-)
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #63063 üzenetére
Későn írod,a nagyflex-szel kezdtem... :-)
"Akinek ez nem tetszik azt csak sajnálni tudom."
A gta 5 veri,így inkább az a nyerő. ;-)))
LDave: "Hétvégén végigvittem a Life is Strange első epizódját, akinek bejön a..."
Ami játékot te kiírsz azt -tényleg azonnal- megnézem.
Ez tetszik! Milyen ez,vmi beyond-os akármi?Egyébként műfajra vmi krimi szerű?
Durva kérdés...szerinted nekem tetszene?? -
P. úr
tag
válasz
Sirandrish #63067 üzenetére
Én meg pont azt sajnálom, hogy nincs meg a 4, mert még régebben elkezdtem a 3-at, akkor letettem egy időre, aztán nemrég újrakezdtem és azóta sikerült egy picit ráfüggeni. A fő szálat nem is nagyon vittem az utóbbi időben, de így is rengeteg órát bele lehet tenni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Én sem kezdtem bele a háromba....
-
james001
veterán
válasz
"Akinek ez nem tetszik azt csak sajnálni tudom"
Wat?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #63039 üzenetére
Nem sül ki a szemed azt otthagyni?
Hatalmas!!! :-DDD
Tényleg James,én sem ismerek rád.. :-/ :-)))Perge: Egy buliba 5-10eFt.?Van olyan hely ahol csak a beugró ennyi. ;-)
Sehol nem találok sony 7.1 fejhallgatóhoz repair videót. :-(
Akárhogyan keresem,nincs.
Nagyon halkan hallanak a mikrofonban,szétszedném,de csak félig jutok vele.Kárt nem szeretnék benne ezért néznék egy videót.
Simán jó lesz! 100%. ;-) Igen,youtube videó alapján... -
james001
veterán
válasz
Sirandrish #63039 üzenetére
Majd egyszer még lehet nekiugrok,olyan 2000 év múlva.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #63014 üzenetére
Tiszteletben tartom a véleményed,de nem kell vele egyet értenem.
De mind1 hanyagoljuk a témát....... -
zöldfülű
csendes tag
válasz
Sirandrish #63018 üzenetére
-
zöldfülű
csendes tag
válasz
Sirandrish #63010 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem volt még konzolom, így ps3-am sem. Ps4 játékokat inkább használtan vásárolnék, a meglévőeket is úgy vettem, (a konzol mellé járó játék kivételével mind használt), illetve ott is kihasználnám az ingyenes játékokat. Annyira kezdő vagyok a játékok terén, hogy az általad említett játékok nem mondanak számomra semmit, nem ismerek más játékokat, csak a most pár hónapja beharangozott és megjelent játékokat az internetről, vagy a nagyon nagyon sokat emlegatett játékokat, mint pl a GTA . Ez valahogy kimaradt a gyerekszobámból.. most talán bepótolhatom
Még egyszer köszönöm a választ.
Beatrix
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #63004 üzenetére
Jaja az övé,de gondolj már bele,hogyha jó lenne az ár,akkor nem hirdetné már 2 hónapja!
40-ért 1-2 játékkal rég elvitték volna,vagy 45-ért ha adna hozzá néhányat......
Meg írja hogy keveset használt,megkímélt,akkor az a 30db játék nem is volt használva amit külön hirdet?
Most nem leszólni akarom ezzel,de mind1 mert úgyis én vagyok a h..ye meg a smucig,kapzsi szerinte amiért le mertem írni hogy szerintem sokért adja.Más : Mindjárt kezdem az AC3-at.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #63010 üzenetére
Én meg egész egyszerűen nem látom értelmét váltani még. És van olyan játék ami mindkettő gépre megvan és a grafikai tuningot leszámítva nincs is nagyon különbség közöttük (Tomb Raider Bf4, The Last of Us) ez pedig nálam nem ok a váltásra...
Egy Gt7 vagy egy új Gow az ami talán elindítana a Ps4 felé, de ezek még nagyon odébb vannak....
-
zöldfülű
csendes tag
válasz
Sirandrish #63006 üzenetére
Sziasztok!
Pár hónapja vettem egy ps4-et, hozzá néhány játékot. Előfizettem januártól ps+ tagságot. Úgy látom, hogy egyelőre jobb játékokat lehet kapni ps +-ban a ps3 -hoz mintsem a ps4-hez. Godolom amiatt, mert előzőre már sok ezer játék van, míg utóbbira még kevés készült. Megfordult a fejemben, hogy kellene esetleg venni használtan egy ps3-at, hogy ezeket az ingyen játékokat ki tudjam használni, ha már előfizettem plusz tagságra. Viszont nem tudom, vajon meddig lesz használható egy ps3 ? Érdemes még venni? vagy felejtős egy ps4 mellé, s már csak a ps4-eseké a jövő? Egyelőre úgy néz ki, hogy még egy ps3 tulaj jobban jár a játékok felhozatala terén mint egy ps4 tulaj. Úgy hallottam nem sokáig támogatja már a sony a ps3 konzolokat ( lehet nem igaz.. nem tudom, laikus vagyok benne, játékok terén is az vagyok.. még csak most ismerekedem a konzolos játékokkal), no meg azt hallottam, hogy nem nagyon lesznek már rá új játékok. Bár gondolom ps+ tagsággal valószínű még évekig lehet kapni ingyen játékokat, és ha kifutó a széria, akkor talán a jobb és drágább játékokat is adni fogják ingyen havonta, mint pl most is elég jól hangzó játékok lesznek rá februárban. Mi a véleményetek tapasztalatotok? Köszi előre is a válaszokat, tanácsokat. Jahh.... igen, egy ps3 super slim 500 gb-os gépet néztem ki 43 ezer ft-ért, még van rá másfél hónap garancia. Köszi előre is a válaszokat: Beatrix.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #63002 üzenetére
Azt a gépet te áraztad be 45K-ra játékok nélkül.....
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62991 üzenetére
Nem is adok a kritikára az biztos!
Lenyűgöző amit írsz,egyedül a Coop része nem hat meg/nem izgat az egészben.Végre leszedtem a How To Survive demóját,és nekem nagyon bejövős.
Lehet veszek egy 6000ft-os feltöltőt és megveszem a teljes játékot.Nézegettem hogy a maradék 1400ft-ból mit tudnék vásárolni,de az a kevés PS1-es játék is mind 1500-tól megy felfelé.
Az AMY-t láttam 890-ért,az mozgatja is a fantáziámat,valakinek van róla véleménye,tapasztalata?
-
válasz
Sirandrish #62988 üzenetére
Pontosan ezért csalódtam én is.
-
válasz
Sirandrish #62983 üzenetére
Szerintem a Far Cry 2 volt az, amiből nagyon hiányzott ez a funkció, így amikor megtudtam, hogy a 3-ban benne lesz, ugráltam örömömben. Átérzem tehát a csalódásod...
Perge666: poén, de három hete én is az MGS 4 és az AC (The American Saga) között vacilláltam, de végül ez utóbbi győzött. Az AC III-ban most járok 90%-nál, és eddig cirka 36 órám van benne, szóval el lehet ütni az időt.
supercow: kösz, megnyugodtam
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62983 üzenetére
FC4 engem is érdekel nem kicsit,de várok míg jócskán zuhan az ára.
Addig elvagyok a régebbi címekkel.Gyorsan olvasok is egy tesztet FC4-ről............
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62974 üzenetére
Mit néztetek?
Az este megálmodtam hogyan tovább,és az AC3 győzött.
Igaz ezzel is játszottam PC-n,de nagyon keveset. -
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #62963 üzenetére
Csak vicceltem!
Ennyi pénzből inkább kicseréltetném a lakásban az ablakokat...
Na de majd a nyár elején! -
ldave
félisten
válasz
Sirandrish #62954 üzenetére
Nem állt meg végül fél milla alatt, 537ezer Ft lett a vége
-
Rezuhu
aktív tag
válasz
Sirandrish #62954 üzenetére
De hát én fél milla alatt akartam volna!
Így már nem is kellett! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #62951 üzenetére
De mit vársz pluszban? Eddigi DB játékok is ilyenek voltak nem? Versus, sztori mód, kooperatív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #62942 üzenetére
Nem lesz MMO. A kooperatív mód kimerül annyiban hogy más játékosokkal együtt lehet csinálni időutazós küldetéseket. Egyébként egy sima verekedős játék, van egy sztori, de pluszban saját karaktert is lehet csinálni.
Az MMO-t nem tudom hogy ki írta, köze nincs hozzá, max annyi, hogy a két főgonosz (Towa és Mira) majd a Dragon Ball Online-ban is szerepet kapnak. ( ez utóbb valóban MMO játék, de csak Japánban érhető el)
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #62914 üzenetére
Bizony. Lehet előfizetek egy évre Februárban.
Mit gondoltok, Watch Dogs és Wolfenstein the New Order várható Plusba idén? -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62891 üzenetére
Most lett végem!!! :-DDDDDDD
Árpi: A 800e-t én is nagyon sokallom érte.Annyit talàn tényleg nem ér.
Bàr ha milliàrdos lennék akkor csak megvenném. :-) (milliomosként nem)HuMarc: "Meg aztán az, hogy játszik vele, és élvezi, nem ugyanaz, mint hogy a platinára hajt."
De szép íràs!! Te Marci,nem elírtad egy 10-essel a korod? ;-)
-
Czimby
addikt
válasz
Sirandrish #62852 üzenetére
Ááá, értem már
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62879 üzenetére
A kuponban szokott lenni jóval olcsóbban.Ha komolyan érdekel,keresgesd. ;-)
Ugyanez komoly fűnyíróban,na az kemény.
De ez magát a "problémát" sajnos nem oldja meg. :-( -
supercow
őstag
válasz
Sirandrish #62879 üzenetére
Az enyém régebbi modell (560), nem ennyire drága, ráadásul ajándékba kaptam. De ez már tényleg nagyon OFF.
-
supercow
őstag
válasz
Sirandrish #62877 üzenetére
ez bizony oda. szétcsapja őket keményen. Elpöcsöl egy órát is egy szobában, de megcsinálja.
-
supercow
őstag
válasz
Sirandrish #62869 üzenetére
Roomba robotporszívó.
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62871 üzenetére
Azért is néztem meg,mert azt hittem az egész 6K.
Azért 10K-t megér a 6db. -
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #62869 üzenetére
Egy átlag versenyzős játéknál azért izgalmasabb, menet közben rád omlik a város, vagy verseny közben elkap egy hurrikán, azért nem rossz. Vagy mit untál rajta?
Mondjuk a zenék nem jók benne. -
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62864 üzenetére
Na ezt értsem meg......
Más : Nézelődtem,keresgéltem,és ezt találtam mélyen ár alatt
-
supercow
őstag
válasz
Sirandrish #62835 üzenetére
Szoktam mondani hogy nálunk már nem is porcicák vannak, hanem portigrisek, a feleségem hosszú hajával összegabalyodnak és úúúgy növekednek. Némelyiknek nevet is adunk mielőtt felporszívozom őket.
Egyébként a Roomba intézi a dolgot. -
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62850 üzenetére
Köszi! Most adtàk meg.
HuMarc: Gratulàlok!!! :-))
Bogyi: Azt a gyerekjàtékot pikk-pakk ki lehet platinàzni.Nekem is megvan.A géphez kaptam.Akkor volt a gépben amikor kibontottam az egészet.A fagyival lehet "varàzsolni". :-) Jòpofa megvalòsítàs!Komolyan.Pofàs darab. De én kicsit "öreg" vagyok màr az ilyesmihez. ;-))
Fausto: Szerintem az az ebay-es ùgy lehet,hogy megadjàk neki a felh.nevet/jelszòt és ő azon kiplatinàzza. Szerintem.
De ki az aki fizetne ilyesmiért??Köze nincs a jàtékhoz,de platina. :-))) Tiszta vicc. -
fausto
addikt
válasz
Egy időben sokat toltam, én élveztem, baromi látványos volt egy-két pálya!
-
HuMarc
veterán
válasz
Az is megvan, de abból nem lesz meg a platina
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #62862 üzenetére
Neked amúgy már nincs munkahelyed,vagy még mindig leállás van??
Vagy csak ennyire laza? -
törölt tag
válasz
Sirandrish #62822 üzenetére
Én ha játszom kihúzom a felső fiókot, és előre húzom rá a PS3-at. Így szellőzik az alja, és kikerül a katlanból. Teszteltem úgy is, hogy széket tettem elé, arra valami dobozt és arra a PS3-at. Jelentősen forróbb volt a gép, szóval érdemes úgy elhelyezni, hogy szellőzzön alul is.
-
fausto
addikt
válasz
Sirandrish #62857 üzenetére
Nem tudom, de egy pár éve már működik ez a biznisz
Valami olyasmi lehet, hogy a profilodhoz beszinkronizálja a saját trófeáit vagy talán a mentésekkel variál valamit.
-
Czimby
addikt
válasz
Sirandrish #62829 üzenetére
Miért van szükseged az usbs hangkarira?
-
Elims
veterán
válasz
Sirandrish #62831 üzenetére
Talàn a pàrologtatò.De egy normàlisabb kb. annyiba kerül mint egy laminàlt parkettàzàs... :-/
Fausto: "Egyébként csak nyáron szoktam beüzemelni..."
Ez jò!! Köszönöm a tippet!!Veszek egyet én is az evay-ről pàr $-ért.
Köszi!! :-)
Bogyi: Ha ez tényleg így lesz,megéri a 11e-t.
Jött vmi a telefonos ps alkalmazàsra.5nappal meghosszabbítottàk a ps + előfizetést.
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Subaru topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest