Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DM-Fan

nagyúr

válasz szasanyi #4346 üzenetére

Nem mentegetőzésnek szántam, semmi okom rá. Annyi előnyöm van anyagi szempontból, hogy nincs kölyök, ez tény, de ahhoz még fiatal is vagyok. :)

Nem azt mondom, hogy valakinek az igényét nem tudja kielégíteni egy low-cost termék (sokan azt sem tudják, hogy van jobb), de a legjobb ár/érték arány sosem az árlista alján található termékekre igaz. Én ezért szoktam a fórumon inkább a minőség felé terelni az embereket (végülis ez PROhardver) az alacsony ár helyett. Képzeld el, hogy milyen az, ha javasolsz valakinek egy olcsó terméket, amit az illető megvesz, de kiderül, hogy az igényei a Tiédnél magasabbak. Ami neked tetszett, az neki már nem fog. Na az blama. Mondjuk az is magára vessen, aki látatlanban vásárol, de sajnos ilyen is van, sosem tudhatod, hogy aki kérdez, az épp olyan-e. Ha átnézel a plazma-topicba, akkor láthatod, hogy sok embernek javasoltam már az említett modellt, nagyon sokan vettek is és kivétel nélkül elégedettek. Szerintem azért már nem kevesen vannak, akik megengedhetnek maguknak egy 170 eFt-os tévét, pláne, akik több fizetésből gazdálkodnak, mert többtagú a család.

Amúgy meg az a véleményem, hogy a PS3 nagyon erősen luxuscikk (márcsak ha a játékok árát nézzük is), szóval akik veszik, azokat azért nem kell feltétlen a legalsó rétegbe sorolni. Bár, mint tudjuk sokaknál az értékrend is hibás, ezt aláírom.

Azt meg tudom, hogy nem csak az én választásom lehet jó, sőt, sok ember szemében az én TV-m is csak low-cost, ezzel tisztában vagyok, de egyébként is másak az igényeink, ízlésünk emberenként eltérő.

Na én sem offolok tovább. :)

Új hozzászólás Aktív témák