Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Szerintetek mennyit érhet egy 60 gigás fat ps3, még ps2 kompatibilis?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szasanyi
üzenetére
Magyar store-on, ami hát... az itt olvasottak alapján khm nem épp a legjobb választás. UK-ra meg nem tudom, hogy miként fizessek. Amúgy, ezt a háromezer forintot most majd egy nagyobb háttértáras slimbe fordítom, januárban meg majd veszem az éveset.
PSN-en a profilnevet lehet cserélgetni vagy statikus?
-
Dexar007
veterán
Valakinek esetleg nem kell majd egy 25 fontos feltöltő kártya 20 fontért?
-
törölt tag
Ez az Avermedia Game Capture HD továbbra szúrja a szememet
de nem tudom mit lenne érdemesebb venni ezt vagy PC-be plusz memóriát.
Mert azt nem tudni hogy ha külső hdd-t csatlakoztatok akkor mennyire lenne lag felvétel közben 
-
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
Batman: Arkham City, Vanquish, Limbo, Ratchet & Clank: All 4 One, Cubixx HD, Bulletstorm, Resident Evil 5 Gold, LittleBig Planet 2, MotorStorm: Apocalypse, inFamous 2
Ezekkel mind játszhatok már akkor is, ha beaktiválom az egy hónapos trilat?

Továbbá: ha lenne PS Vitám, akkor egy accról mehetne neki is a plus és akkor az ottani négy játékkal is játszhatnék?
-
-
v!ct0y
veterán
Pluszos 1 órás trialokat miért nem enged leszedni ? Tegnap próbáltam de mindegyiknél fizettetni akart velem.
Már egyet leszedtem kb 1 hete. Vagy van valami limit erre is ? -
törölt tag
Ez legalább nem laggol össze vissza
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szasanyi
félisten
-
perge666
veterán
A Batman Arkham City game nem gondoltam volna hogy ennyire hatalmas játék.Letöltöttem plussal,gondoltam egy próbát meg ér,és nagyon meglepett!Szép a grafika,jó a játékmenet,sztori,irányitás. Tutira végig tolom ezt is!
-
szasanyi
félisten
válasz
sutyesz96
üzenetére
Abból nem tudsz venni olyan új PC-t, ami alkalmas játékra. Használtan talán, de az nagyon kétesélyes (mármint a vétel és a hosszú távú működőképesség is). Ha gondolod nézz szét a témában itt, ahol kérdezhetsz és/vagy kérhetsz ajánlatot is.
-
sutyesz96
addikt
Nemtom mit csináljak!

Kéne nagyon egy pc, mert elromlott, de nem nagyon van most rá pénzem.
Viszont ha eladnám a ps3-at...
Annyiból tudnék venni valami kis gépecskét? Ac Brotherhood, meg Revelationsre nagyon kéne. És igazából csak ennyi a lényeg (játék terén)Mert pc netezésre is, meg pl sulis házikat megcsinálni is kéne.
Szerintetek? -
james001
veterán
-
zzola
titán
válasz
v!ct0y
üzenetére
Nyugodt vagyok, csak nem szeretem a mellébeszélést.
Azért kérdeztem a Shopto-t, mert ott van Madcatz Ghost Recon Future Soldier Wireless Gamepad , olcsóbban mint idehaza. Lehet megrendelem, addig is rendeltem egy PS3 Wireless Controller Limited Call of Duty Black Ops II (2) Edition kontrollert. Elég nagy a kezem, állítólag ez egy kicsit nagyobb a gyárinál... -
törölt tag
Egy ilyenre [link] mennyire éri meg beruházni ?

-
szasanyi
félisten
válasz
Sonic*
üzenetére
Kábé mert sehol sem jegyeznek minket, így már az is eredmény, hogy van "magyar" Store. Ami igazából nem magyar, és ha úgy tetszik - ahogy tapasztaltad is - csak "részleges" működéssel bír.
5 percen belüli hsz esetén az előzőt kell szerkeszteni, nem újat írni (PH! Alapelvek)
-
Sonic*
aktív tag
Olvastam, ilyen tartalommegosztásról, még a topic elején. Tehát ha én megveszem a bf3-mat és felhostolom, akkor 5 haverom is tud gamelni vele?
-
Sonic*
aktív tag
válasz
üzenetére
Én is most kezdtem, a PSN-em AdiTheHungarian, vegyen fel aki bf3-mazik. Valami jó magyar szerver nincs? A másik amit nem értek: Megvettem 8740 FT-ért a gamet a KS-ben és feltette, stb indítom, még az online passot sem tudom beírni. Telefonálás EA-nek, a KS-nek mondják mondják, de hát nem jön be. 3 óra(!) után beütöm a neten is ott sem megy, erre kiderül, a MAGYAR STORE-ON NEM Aktiválható, szóval csináltam UK regit oszt cső. De ezt most nem értem, más ország miért van diszkriminálva.
-
Dexar007
veterán
The Last of Us 2013. május 7-én
Nálam jövőre két játék lesz amit előrendelek.: EZ + GTA 5.

-
zzola
titán
Segítsetek nekem! Jól emlékszem, hogy Shopto.net-ről csak játékot lehet rendelni? Mintha valaki régebben azt írta volna, hogy játékokon kívül mást nem szállítanak idehaza? Nézem a weboldalukat, de nem találtam arra utalást, hogy ne rendelhetnék onnan pl. kontrollert Magyarországra...
-
-
-
törölt tag
Nincs valakinek véletlen egy nem platinum Uncharted 2 játékja amit szívesen elcserélne ?

-
zzola
titán
Érdemes foglalkozni nem Sony kontrollerrer? Játék hevében megadta magát. Esetleg valaki használ nem gyári, de minőségit?
-
Sonic*
aktív tag
Srácok! Szerintetek a slim vagy a FAT éri meg jobban?
-
Dexar007
veterán
Aranyos ez a sony..
Mastercard-ot nem fogad el..
Visa electront nem fogad el..
Paypal-t nem fogad el..UK store-ról beszélünk.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Minden PS3 már megbízható. A legelső szériás gépeknél (20/60GB-os modellek) méretezték alul a hűtést, a többi fat gép úgy ahogy megbízható, Slimeknél meg már csíkszélességet is csökkentettek. Azóta kvázi Kánaán van
Teljesítményben szerintem nem sok különbség lehet, ha egyáltalán van... Fat - Slim esetén volt olyan, hogy egy-egy játéknál picit hosszabbak voltak a töltési idők. -
Mik a tapasztalatok a Super Slimről? Jobb, mint a Slim? (megbízhatóság, töltési idő, stb.)
-
Ghard
őstag
-
Prime110
aktív tag
Még így sem tetszik a SuperSlim, bár a kontroller pofás, azt elfogadnám!

-
törölt tag
válasz
Mister_X
üzenetére

Mi is a PSN Plus ?
Neve is jelzi, extra szolgáltatásokat és kedvezményeket nyújt előfizetői számára. Jelenleg három előfizetés létezik: egy hónapos, három hónapos és egy éves. Minél hosszabb távú egy előfizetés, annál nagyobb kedvezmény jár hozzá. A játékok vásárlásakor további engedményben részesülhetnek az előfizetők: a PlayStation Plus logóval ellátott tartalmakhoz általában 50%-os kedvezmény is kapható, de sokszor ingyenesen is elérhetőek a számunkra
Gyakran ismételt agyon rágott kérdések
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-Miután lejár az előfizetés tudok játszani a letöltött ingyenes játékokkal ?
* Minden probléma nélkül csupán meg kell hosszabbítani a PSN Plus tagságot.-Ha frissült a PSN Plus Instant Game Collection tartalma letudom tölteni a korábbi akcióban ingyenessé tett játékokat ?
* Nem, csak abban az esetben ha már egyszer letöltötted. Bármikor megtalálható a Download history menüpont alatt.
-Ha meglévő PSN Plus tagságomhoz veszek újabb xy napot akkor az mikor lép érvénybe?
*Miután lejár az előző előfizetésünkRemélem mindent megemlítettem

-
Mister_X
nagyúr
Visszaolvastam öt oldalt, de csak annyit tudtam meg, hogy "stackelődik" az előfizetési idő, egy éves Plus 13.000Ft-ba kerül, ez idő alatt 65 játék jár. Mondjuk engem a mindenkori kínálat érdekel, meg a letöltések mechanikája (pl. beteszem a listába, leszedem, de kiveszik a Plusból, utána mi történik?) és egyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Windows 11
- Konteó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nem tudom mit lenne érdemesebb venni ezt vagy PC-be plusz memóriát.
Mert azt nem tudni hogy ha külső hdd-t csatlakoztatok akkor mennyire lenne lag felvétel közben 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nagyon hosszú játék, ha mindent meg akarsz csinálni (összes mellék küldi), és a Riddlerek egy része kimondottan nehéz (sztem). Szóval igen tartalmas, összetett játék sok kihívással! Sokáig nem fogsz unatkozni, az tuti. 

En a hun acc-al leptem be es ott adtam meg a codot... de az osszes acc al fel tudok lepni multizni... angol usa japan es a magyaral is...

Mivel rövid ideje van piacon, aligha lehet sok infó, tapasztalat a megbízhatóságáról. Az az egy biztos, hogy a meghajtó slot-in rendszere sosem hibásodik meg.