Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nova96
őstag
Üdv ismerősöm elakarja adni a konzolját és nem tudja mennyiért kéne én 53e-re gondoltam + a játékok. Na megkérdezzem érdemes e ennyiért hirdetni.
ps3 320gb (3 éves) 53e
mw2,bc2 ac:rev 5e,5e,6,5Ha rosszul gondoltam javítsatok ki. És bocs az offot.

-
Qbász
aktív tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Netet böngészve azt látom hogy ez megint egy nemzetközi probléma és a Sony ismét sz@rik rá hogy megoldja. Átböngésztem az összes ps community oldalt, sony sehol nem segített csak egy robot üzenettel:
bla bla bla megnézzük a problémát bla bla. Kár hogy ezt olvasom több mint fél éves és jelenlegi hsz-eknél is. Az egyetlen ami működött több embernél is az hogy nem a store-ból szedték le. Hanem:
PS Network menü->Account Managment->Transaction Managment->Download list->kikeresni a játékot (az eredetit amit anno töltöttél le, ez csak az én tippem ) és letölteni
Remélem megoldja
-
-
supercow
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Tudtommal nem lehet átruházni, a SEN accounthoz van kötve és kész.
Ha valakivel közösen vennéd, akkor egy online felhasználóval kell belépni a 2 gépről. Vigyázz mert csak 2 gépen lehet aktív egy PSN felhasználó, ezt olvasd vissza. Ha esetleg eladod vagy a másik fél eladja a gépet, deaktiválni kell a Sony-nál.
Ezen kívül a trófeák és minden egyéb közös lesz.
Én nem javaslom a megoldást, hacsak nem a tesódról van szó és a szomszéd szobában lakik, át tudsz menni tökönrúgni
Inkább vedd meg a 3 hónaposat kétszer és aludj nyugodtan. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
sutyesz96
üzenetére
Nem kellett volna sokat visszaolvasnod.
Már akkor is neked reagáltunk. Ezen felül mit szeretnél még tudni? Lutri, ha ötször kérdezed, akkor is lutri marad. Garancia egyikre sincs már, így szerintem elég egyértelmű a dolog. -
sutyesz96
addikt
Egyébként mik a vélemények/tapasztalatok ps3 fat 60gb-al? Mert most vettem egyet (pontosabban cseréltem), hétvégén érkezik meg.
Azért vettem igazából fat-et mert azt olvastam, azokból még nem spórolták ki az "anyagot" (pl hűtés). Mennyire hangosak még ezek a gépek? Nagyon melegednek? Ylod? -
TazLeacher
nagyúr
Próbálok valami rendszert találni a dologban, de eddig nem túl nagy sikerrel. A PS Plus-ban lévő Instant Game Collection milyen gyakorisággal változik? Most azt látom, hogy hol 1, hol 2 új játék van, hol hóközben, hol hó elején...nem igazából értem.
Van valami rendszer a dologban?
-
Dexar007
veterán
Lehet hülye kérdés, de PS Plus-t át lehet ruházni ?
(Valakivel közösen vennénk egy 1 éves tagságit, és mindenki jól jár)
-
semetka
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Tudom , hogy nem veszi fel a versenyt egy 3-400e Ft-os házimozi erősítővel + hangfalakkal, de amit árulnak kompakt házimozik azoknak szerintem rendesen odavág, főleg a mélyhangokban, mert azért filmnél elég nagy szükség van rá. Hallottam már egy párat amire 1000W meg ilyenek voltak ráírva ( ráadásul márkásak) de nem volt akkora hatás mint gondoltam.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
radamsky
üzenetére
van benne egy sorcerer vagy mi a turo meg egy motionos együttes.
10 év körüli gyereknek való játék.
láttam van ilyen filmek, képek, zene mappa és ugye van wifi a gépbe igy olyan ötletem támadt hogy akár a PC-én lévő filmeket megosztva talán van lehetőség hálon keresztül lejátszani??
Annyira korlátolt a képessége ezen a téren, hogy nem érdemes kínlódni vele.
-
radamsky
senior tag
megvettem a ps3-t. Háát mondjuk én nem vagyok annyira elájulva, no de nem magamnak lett a készülék
elvileg 62 ezerért vettem a csomagot, van benne egy sorcerer vagy mi a turo meg egy motionos együttes.
A sony garanciapapir csak ilyen fecni?? rákérdeztem a boltba azt mondták ez az, de kicsit furaMondjuk a bolt a végén nem nyerte el a tetszésem, ott se fogok többet vásárolni, annak ellenére jol indult a végén azért tüske maradt bennem. Az eladó lehetett volna rugalmasabb ha azt akarja hogy ott vegyek még dolgokat
Kérdésem lenne nem értek hozzá
Sassoltam a menüjét, láttam van ilyen filmek, képek, zene mappa és ugye van wifi a gépbe igy olyan ötletem támadt hogy akár a PC-én lévő filmeket megosztva talán van lehetőség hálon keresztül lejátszani??
Ha igen akkor elégedett leszek, no de hogyan kezdjek neki?
probáltam visszaolvasni itt , de keresni kellene , de nem tudom hogy fogalmazzam meg
illetve van ilyen VID zenecsatorna ami elvileg free, van lehetőség rá hogy müködjön is ?? hiába telepitettem valami nyügje van
-
Dexar007
veterán
válasz
nokia párti
üzenetére
Sony papíros, 576 kbyte-os pecséttel +blokkal+számlával.

sutyesz.: Jó adag mákkal, és gyors reagálással (másnap mentem érte
)..karcmentes, de hogy mennyit volt használva, arról fogalmam sincs, GT5 ki lett tolva ennyi biztos..elvileg csak ezért vették,úgyhogy annyira nem lehet vészes. -
Dexar007
veterán
Na, én megint vettem egy 320-ast.

44-ért full doboz,kontroller,hdmi, GT5 platinum, fifa 12, tdu 2, gari július elejéig.
Szerintetek?
(Ügyes voltál kicsifiam) -
szben05
tag
Üdv!
Nem találtam megfelelő topikot, úgyhogy megpróbálom itt.
Szóval az a kérdésem, hogy az f1 2012-t be kell regisztrálni? Úgy értem, hogy ha megveszem használtan akkor tudok vele multiplayer-ben játszani?
Természetesen PS3-ról van szó. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
semetka
üzenetére
Hát, igazából az is csak egy fokkal jobb, de tény, hogy azon legalább ott az optikai és a koaxiális input, de a HD-hangokkal már az sem tud mit kezdeni. A hangkeltői pedig egy belépő fadobozos szett teljesítményét sem érik el.
Picik a sugárzók, hiányos a frekvencia-átvitel. -
sutyesz96
addikt
Amúgy van rá valami mód hogy ps3-on lehessen xboxos controllerrel játszani,vagy fordítva? (x360-on ps3-as controller)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Úgy 750 GB-ig szerintem garantáltan megeszi a HDD-ket, de gyanúm szerint az 1 TB-ossal sem nagyon volna gondja. Más kérdés, hogy valószínű fölösleges akkorát belepakolni.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Hát, a 12 GB viszont kevés a PS Plus-hoz. Itt a videó, amely bemutatja, hogyan tudsz HDD-t cserélni.
-
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Sok sikert, mi pár hete egy ennek éppen az "ellenkezőjét" vettük meg: Playstation 3 (PS3 Slim) 320 GB + Gran Turismo 5 + 2 db DualShock 3 Wireless Controller.
Nem vagyunk egyformák.
:-) -
B4ndiBuild3r
tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Ezt rendeltem meg: Playstation 3 Super Slim 12 GB + Wonderbook Book of Spells. Ebben egy 12GB-os flash memória van.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Bele lehet szerelni a gép megbontása és a garancia elvesztése nélkül is a belső HDD-t a PS3-ba a gyári HDD helyére. De nehogy ezt a HDD-t vedd meg, horror összegért adják. Gyakorlatilag bámilyen 2,5"-os SATA laptop HDD jó hozzá.
Nem tudom most mekkora tárhelyed van, annak függvényében lehet érdemes előfizetni. Már 120 GB-tal is szépen el lehet boldogulni.
-
B4ndiBuild3r
tag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Köszönöm szépen!

Egy másik kérdés: ha később veszek a PS3-hoz egy 250GB-os merevlemezt, akkor azt belelehet szerelni a konzolba, vagy valahol kívűl fog lenni, mint egy külső HDD? Míg ilyen kicsi háttértárral rendelkezem van értelme beruházni az ingyenes tartalmak miatt egy Playstation Plus kártyára?
-
perge666
veterán
Valaki tudna nekem segíteni a Red Dead Redemption játékban?Elakadtam,nem ad be semmi küldetést,fogalmam sincs mit kell csinálni.Már kb 3 órát bolyongtam mindenfelé,de csak a mellékküldetéseket tudom csinálni.Már nem azzal a karakterrel megyek mint az elején,hanem a fiával.Karakterváltás óta nem tudom mit kell csinálni.Direkt nem írok többet,hogy aki játssza az ne tudja hogy mi történt eddig.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
B4ndiBuild3r
üzenetére
Na, többek között ezért sem szoktunk kompakt házimozi-rendszert javasolni: bővíthetetlen.
Jelen esetben a PS3-hoz járó AV-kábellel tudod csak rákötni a konzolt sztereóban az "egybecuccod" sztereó RCA-bemeneteire (piros és fehér dugók). A kép mehet továbbra is közvetlenül a TV-be HDMI-n.
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Egy Full HD-s LED televíziót és egy 5.1-es házimozi rendszert szeretnék összekötni egy PS3 Super Slim-mel (12GB), hogy tökéletesen működjenek. Milyen kábeleket kellene használnom, és mit, mivel kössek össze a legjobb képi és hangi élmény érdekében?
Samsung UE32EH5300W:
Csatlakozók 1
Csatlakozók 2
Csatlakozók 3Samsung HT-E350:
Csatlakozók 1
Csatlakozók 2
Csatlakozók 3Playstation 3 Super Slim (12GB):
A válaszokat előre is köszönöm!

-
Dexar007
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
*emiatt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
DM-Fan
üzenetére
Juteszembe...
Előzmény:
XBOX-ról jöttünk át nemrég. Ott a kezdeti időkben szokás volt, hogy "külföldről" olcsóbban lehetett PAL formátumú játék DVD-ket rendelni. Azt nem tudom hogy ez ma is igaz-e?A lényeg, PS3-ra ez a megoldás működik-e? Azaz, a hazai árnál olcsóbban rendelni külföldről DVD-ket (Blu-Rayt)?
-
Damien.
tag
válasz
sutyesz96
üzenetére
Szerintem semmiképp ne hagyd ki az első két részt sem!!!
Most játszok az első részével, és hát elképesztően jó! Nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz. Ahhoz képest hogy 2007es játék észre sem lehet venni, mert elképesztően jól néz ki! Szerintem!
Én is ebben a dilemmában voltam mint te, de mondom az Uncharted megérdemli hogy a kezdetektől kezdjem.
Már vadászom a második részt, hogy hol érdemes megvenni.. De még nem fejeztem be az 1-et. De már érzem hogy nincs sok hátra.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
sutyesz96
üzenetére
Be tudod-e szerezni?

Még a trilógiát egyben, újonnan is 16-17 eFt-ért összesen! Használtan meg kb. 3-4 eFt-ból darabját, minden további nélkül! Szerintem még 10 év múlva is simán találsz majd belőle!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
sutyesz96
üzenetére
Nem fogod érteni a story-t - még nyomokban sem - az első két rész nélkül! Meg alapvetően miért hagynád ki az első két részt, amelyek egyértelműen a PS3-ra készült legjobb játékok?! Fillérekért beszerezhetők. Ráadásul szerintem a harmadik rész a másodikhoz képest kifejezetten lapos volt. Grafikailag is vadállat mind a három rész - a natív 720p felbontás csak a gyengéje, de az mindegyiknek.
-
sutyesz96
addikt
Uncharted-nak szerintetek megvegyem mind a 3 részét, vagy elég csak a 3? Érteni fogom a sztorit, vagy nagyon folytatódós? Ugyanez a kérdésem a god of war trilógiával.
-
Dexar007
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet a dologban.
Akkor uncharted 3-nál szebb játékot nem nagyon érdemes várni a jelenlegi szérián..mondjuk azt már nehéz lesz űberelni. -
Damien.
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni! Nemrég vettem egy PS3-at és regisztráltam a magyar Store-ra.
De leszerettem volna tölteni az I Am Alive demo-t és még a kosárba se engedte betenni.
Hibát ír ki. " An error has occured"Mi lehet a gond? Akkor nem fog menni a multizás sem? Mert azt még nem próbáltam. Mert bejelentkezni betudok, meg a szoftverfrissítést is hibátlanul megcsinálta. Nem értem.
-
Dexar007
veterán
De akkor az hogy lehet, hogy az Uncharted 3 meg még mindig állejtős? Hasonlót pedig pc-n se nagyon látni...
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
sutyesz96
üzenetére
A Metro 2033 ezeknél jóval combosabb hardvert kíván meg, az alatt még a PC-k is izzadnak, pláne DX11 alatt. Egyébként a Max Payne 3 is nézhetne ki jobban, pláne, hogy már nem új a motor sem, amin fut. Én már kétszer kipörgettem, jó a játék, csak lehetne szebb még így PS3-on is.
-
sutyesz96
addikt
PS3-ra van Metro 2033?
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
nokia párti
üzenetére
Szövegértelmezés? 5-6 éves gépekről beszéltem. Az a leírtak lényege, hogy amennyiben nem játszott volna velük senki, akkor ennyi idő alatt állásukban IS kiszáradtak volna. Tovább magyarázva: minél többet használod, annál inkább és annál előbb kiszárad, azt hittem ez evidens. De tekintve, hogy a hűtőközeg - mint minden egyéb, hasonló állagú anyag - idővel veszít az eredeti nedvességtartalmából, ezért spontán is kiszárad, nemcsak az állandó hőterhelés hatására.
-
MasterMark
titán
válasz
nokia párti
üzenetére
A paszta egyébként is megszárad egy idő után.

-
nokia párti
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
"ezek a gépek már többnyire megették a kenyerük javát, illetve ha nem voltak túlhajtva, akkor állásukban is kiszáradt már belőlük a hűtőpaszta, úgyhogy minimum egy újrapasztázással kéne kezdeni az üzemeltetésüket".
Ez most komoly? Ha nem játszok a géppel pár hétig, és mondjuk bedobom a szekrénybe, akkor is szárad kifele a paszta?
-
viktor82
őstag
-
törölt tag
-
james001
veterán
válasz
viktor82
üzenetére
A HDD nem lényeg,hacsak nem akartok majd letölteni rá játékokat,esetleg rakni rá sok-sok zenét/képet/videót. Mindenesetre én ajánlom a Slim 320 GB-os modell-t,az a legjobb. Ha használtan veszed akkor biztos találsz játékokkal együtt is itt a hardveraprón.
Szerk.: Lassú voltam

-
viktor82
őstag
Sziasztok
újoncként jövök a fórumba,fiamnak ps3-at szeretnék karácsonyra (én pc-s voltam örök életben) pér kérdésem lenne.nem nagyon értek ezekhez a konzolokhoz és milyen éri meg venni a hdd mire tudom használni van-e értelme 320-500gb-at vásárolni ?játékkal vagy aznélkül kis segitség nagyon jól jönne!
-
Qbász
aktív tag
Nem tudok letölteni store-ról semmit. Kinyögi hogy hiba történt és kész. Törődj bele. USA és GB store-t próbáltam. Ez csak nálam van vagy másnál is?
-
perge666
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nekem van 2 unokaöcsém,nekik nagyon jó lessz.Bár még ők elég messze állnak a 10 éves korhoz,de a nagyobbikat egyre jobban leköti ahogy játszok konzolon!Szerintem jövőre én is beszerzem!!!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
Most néztem...10 éves kortól ajánlott...
akkor inkább mégse. -
szasanyi
félisten
Tessék, lehet örülni.

-
narancsnn
senior tag
Azt, hogy tudom megnézni, hogy a fifa 12-be a kód fel lett-e használva, vagy sem?
Köszi
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
Ha valamilyen hardvert frissen, megjelenéskor veszel meg, akkor fizesd is meg az újdonság árát! Akkor van ereje teljében a vas, akkor trendi, stb. Persze, akkor még adott esetben vannak gyermekbetegségei is, de ez ilyen.
Az új generáció (Slim, SuperSlim) ára meg már messze nem 200 eFt, jó, ha a negyede. Annyiért már akár 2-3 évente is beleférhet a keretbe, ha adott esetben elpukkan. Négy új megjelenésű játék árából megvan az új gép. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Dexar007
üzenetére
Nemigen bírja tovább az újabb generáció sem, mert ugyan csökkent a csíkszélesség, meg a hőtermelés, de ezzel párhuzamosan a hűtést is csúnyán butították, gyaníthatóan már az alkatrészek sem olyan minőségűek (nem japánok az biztos), mint kezdetben, feleannyi anyag sincs már a gépben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Inkább vedd meg a 3 hónaposat kétszer és aludj nyugodtan.

Már akkor is neked reagáltunk. Ezen felül mit szeretnél még tudni? Lutri, ha ötször kérdezed, akkor is lutri marad. Garancia egyikre sincs már, így szerintem elég egyértelmű a dolog.

)..karcmentes, de hogy mennyit volt használva, arról fogalmam sincs, GT5 ki lett tolva ennyi biztos..elvileg csak ezért vették,úgyhogy annyira nem lehet vészes.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)