- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #8448 üzenetére
Lol. A a driver progiban nincs semmi, csak felrakja magát és működik. A vibrációval sincs baj, mert a windows test-tel működik a vibráló funkció is. Ezek szerint invictus b@szta el, vagy valaki más. Ezúton is köszönöm neki. Köszönöm, hogy 2x4 órát dolgozhattam hajnali 5-től a szőlőben, hogy vegyek egy joystickot fölöslegesen, mert mással úgy sem játszok. Kicsit felb@sztam magam...
Mindless: nincs 20k-m csak úgy, meg is kell dolgoznom a pénzért, ilyen (számomra) hülyeségre meg sajnálok ennyit. 3k-ért most vettem joystickot, és még a játékkal nem is működik.
Másik dolog, meg amin felk*rtam az agyamat, hogy egyszerűen lehetetlen joystick-kal irányítani. Kezdésnek mentem egyet az új dzsollyal a wanga-n, vagy min, egyszerűen lehetetlen irányítani. Megyek egyenesen, joy digitálisra kapcsolva, fogja magát és neki megy a falnak. Nem a joy hibája, a játéké. Valamit a joy konfigban elb@sztak a játékon belül, de nem kicsit. Ha valakinek esetleg van valami "gyógysere" erre, hogy tudjam irányítani joy-jal is, az megírhatná...köszönöm neki, ha létezik megoldás rá...
-
ramihu
tag
válasz
csaba0223 #8445 üzenetére
Este még megvettem az acc-a+ és a grip-r -t csak nem emlékeztem hogy sima vagy + acc-t mondtál. Ezzel el is fogyott az rp majd rögtön utána eltünt a 300%. Bele is gondoltam hogy egy 17-20 K fejlesztést összeszedni 300-400 pontonként szórakoztató kihivás lesz, body lvl fejesztésről nem is beszélve. A 200%-ok ma este nagyon meg kell hajtanom mert kitudja mit hozz a holnap.Igy folytatjuk akkor lehet hogy egy hétig felező fog müködni, itt már minden megtörténhet.
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #8444 üzenetére
Windowsban hol kell ezt megnézni, hogy engedélyezve van-e? Mert mikor a vezérlőpult --> játékvezérlőkben próbálgatom a vibrálási funkciót, akkor vibrál, de máskor nem. Másik játékon még nem tudtam kipróbálni, mert ez az egy autós játék van fent, másik stílusúban meg nem hiszem, hogy rezeg.
-
ramihu
tag
válasz
csaba0223 #8441 üzenetére
Na de a kisugárzás!
Mit javasoltál hogy sima acc vagy acc+ kell?
Most vagy én fejlödöm vagy egyre könnyebbek a licenc tesztek de tényleg 5 perc alatt megvoltam az A résszel. Harmadik próbálkozásra megfutottam a szint időt. Utána még biztonság kedvéért mentem vagy 3 próbálkozást, shop -> űrlap és rögtön sikerült is. A C tesztel meg vért pisáltam annak idején, a B is könnyebbnek tünt nála de ez az A nem volt kihivás.
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #8437 üzenetére
Köszi Csaba! Akkor megyek is a boltba, hátha kapok olyantat.
Amúgy a tiéd az potméteres, vagy nem törődk vele, hogy mennyire nyomod? Mármint hogy tudod mire gondolok...tudsz vele félgázzal közlekedni, vagy félig kanyarodni, vagy mi...furcsán hangzik, de remélem érted, hogy mit kérdezek...
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #8382 üzenetére
Nekem 32 bites XP van fent, felfrissítettem SP3-ra...mivel sok progi van fent nekem, így a bootolásnál eddig 20-szor futott át a csík, SP3-mal már "csak" 13-szor.
Szerk: Ja, és stabil nekem rajta, egy CTD-m volt, de az a missionokban, amelyiknél panaszkodott is sok emberke itt is, hogy nekik is CTD-jük volt annál a résznél.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #8355 üzenetére
Természetes Csabesz!!!
Mi HUN-ok HUNcutkodjunk 1ütt!!
SŐT gondoltam már olyanra is, hogy esetleg akinek van Intimidator verdája, azzal megpróbálhatnánk laprekordot csinálni..60 kör, és próbálkozunk!!Draft-draft hátán, de ahogy néztem legalább 3-4 ember kell a 49-47 sec körüli időhöz!!Aztán végre elővettem a porosodó Buggymat..hát az kész.. pl. Broadon megaláztam mindenkit.. 1. körben 1.51..LOL Viszont, ha egy kicsit is hibázol..véged! Azonnal lenyomja a seggét, és belassul, ha pedig egy kicsit is nekiütközöl bárminek..jaj.. Broadwayen próbáltam.. hát a hajtűkanyar felejtős.. De azért áállaatt
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #8333 üzenetére
Ha neked jó, akkor írd már le pontosan, hogy hogyan csinálod (már az elejétől kezdve nyomod a gázt és amikor megjelenik a push akkor egy kis gázfröccs vagy hogyan?). Mondom egyszer sikerült egy 96% csak nem tudom hogy. De az a fura, hogy bétában nem kellett trükközni, push-kor nyomtam a gázt oszt szépen ment fel a burnout. Itt meg pffff.
-
erdol
senior tag
válasz
csaba0223 #8314 üzenetére
Ja egy 8 megás nettel és utána ha kiléptem akkor elindítok egy torrentes letöltést és fix 800-al jön lefelé alá sose megy.Vagy a speedtest 6000 alá sem megy sose.Meg egész délelőtt nem akadtam csak 11-kor abban a szobában.Itt valami nagyon bűzlik.
isten:Én láttam nem mostanában fogom elérni de ha olyan lesz a tapadásom mint a bétában akkor nem is fogok rajta menni. -
ramihu
tag
válasz
csaba0223 #8314 üzenetére
Én is azt tapasztaltam hogy mikor nálam van a gond akkor nem veszi be a kanyart a gép. Nem tapad és nem fordul olyankor, viszont a család nem akarja megérteni hogy nem akkor küldünk több megás csatolt fájlokat a másik gépen, mikor a "fönök" éppen robog a pályán. (web kamerás traccsolásról már jobb nem is beszélni)
-
ramihu
tag
válasz
csaba0223 #8311 üzenetére
Tényleg megfordult már a fejemben, de én ebből akartam faragni valami jót. Már rájöttem hogy két dolgot szeretek ebben a játékban a CTF-et és a circle pályákat. A CTF-re tényleg jó a subi a circle-re viszont nagyon kevés.
Most van 100K rp, lehet hogy este még megalázom magam egy pár kör Wang -on és veszek valami erösebbet. -
ramihu
tag
válasz
csaba0223 #8309 üzenetére
Nekem is ez volt tegnap az egyik bánatom, CTF-en is kb 20-25 ember lézenget. Mentem tegnap összesen két bumerángot aztán kifújt. Azt is két panama ellen, abból az egyik ellen lett volna esélyem mert kb úgy vette a kanyarokat mint én tegnap elött. Na de az én motorom olyan erős mint a lepke fing, fejleszteni meg majd level 4526-ban tudok, mert ez igy igazságos.
Olyan érzésem van hogy ma este már inkább újra az lfs-ben kenem a gumit az aszfaltra.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
csaba0223 #8228 üzenetére
Ez a vette-panni kérdés meg olyan dolog.. hogy "nézzük meg a való világban a 2 verdát.." A vette tényleg jobb? gyorsabb?? stabilabb??irányíthatóbb??tapadósabb??..és még sorolhatmnánk.. vagy a pancsi? A realisztikusságtól messze vagyunk..nagyon... ennyi erővel egy kawanával is simán lehetne menni TA-intimidatorok között..HA úgy lenne megírva a cfg.-ja.. ugye?!
Innentől meg kit érdekel, hogy ki kivel, mennyivel és mennyiért? JÁTSSZUNK, és KÉSZ! Xarjuk le a nyavajgókat.. el vagyunk vele nem? Meg egymással is jó tolni! VAGY fizessss!!! és tiéd a játék..
-
erdol
senior tag
válasz
csaba0223 #8210 üzenetére
Na leszedtem én is a telepítőt project....3 remélem ez az több mint 1 giga.
Egyébként a hang jó lett a játékban valóban köszi ,de most a winfos 2ch lett sajna.
ramihu:na ezért nem szeretem a patcheket mert akkor mindig javítgatni kell az autót mert mindent megváltoztatnak.Persze nem véletlenül azért hogy többet játsszon az ember mert addig úgyse nyugszol amíg nem lesz tökéletes. -
ramihu
tag
válasz
csaba0223 #8211 üzenetére
Lehet hogy baromságot mondok de a grip-böl is van két fajta mind előre mind hátra. Eddig csak grip-et vettem a plusszost hátra, de akkor veszek aerot és játszadozom egy kicsit.
Ami negativ változást érzékelek az új verzióban hogy korábban azért szerettem menni a mud-on mert a subi olyan faszán fordult a seggével mint amit a rally autókon szoktam látni. Most meg úgy megy mint a sínautó, ráadásul a síneknek igen nagy az íve és sokszor az árokba vezet. Kínomba már vettem olyan balance-t ami a hátsó kerekekre tolja a meghajtást, de igazából nem adja vissza a korábbi állapotot.
-
erdol
senior tag
válasz
csaba0223 #8195 üzenetére
De igen 5.1-en van a windowsban mert az is a hangrendszerem.A játékban meg nincs ilyen választási lehetőség.Akkor mi legyen?
Egyébként érdekes dolgot vettem ma észre.A balanszolgatások után a panama egész jól ment practice-ban.A versenyen ugyanúgy akkor amikor panamákkalé mentem.Ahogy bejött a szobába egy laggos wizz meg egy corvette onnantól "késett" a kormányom.Utána már nem is volt jó csak ha restaltoltam a gamet.Ez már önmagában elég érdekes volt.A megoldás akkor jött amikor felraktam egy 10% tapadást.Ugyanúgy késett a kormány mint előtte.Újra kezdtem a balanszolgatást és az derült ki hogy az aero balansz ha nagyon elől van akkor csinálja ezt.Hátrább tettem és így mindig jó.
Ezzel bizonyított is hogy esetenként megváltozik a tapadás csak megfelelő balansz esetén nem annyira észrevehető. -
Target78hu
aktív tag
válasz
csaba0223 #8140 üzenetére
Tökéletesen igazad van! Csak ,ha sok embernek nem tetszik lecsökken a játékosok száma az amúgy is szerény (100-200) létszámról 10-20ra aztán kakukk a jól indúlt PTnek...kár érte komolyan! Max hanyagolom a következő peccsig ,addig van 1000 és 1 játék amivel kikapcsolódhatok..pl fear combat az is ingyenes és soha nem fagyott ki ráadásúl szórakoztat(persze csíterek nélkül) vagy bf2 v lfs amiért pénzt is kiadtam ,mert nem ér kellemetlen meglepetés 2-3 havonta!
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223 #8067 üzenetére
Hello a Forte az RP-s.Azé kérdem és mire jó a forte? Drift Draft??
Nekem a béta nem naon tetszett már az NFS se tetszett a PRO Street.Nem tom miért Nekem a mostani uj PT se de attol játszok vele.De csak az autók beálása nem tetszik és aTA ba is igy van?? mint a több-be??Nekem nem naon tetszik de az a lényeg hogy nyerjek nem az,hogy néz ki+!!!!!
Ma nyitok szobát jötttök??
Még nem tom mi legyen TA?? Explorer??? passz ha TA akkor tuti,hogy PRO.
De szerintem explorer.
mennyi a forte maxon??mennyi RP nem nézte senki??hátha tudi valaki
Üdv: Kisa -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223 #8063 üzenetére
Hello.
Én majd kb délután 5 kor leszek gépnél akkor töltöm le remélem fogok tudni játszaniiiiii.
Valakinek sikerült már belépni és játszani??
155k-RP-m van érdemes Forte-t vennni??
jó az valamire?Ja nem semmmi ingyenes játék.
Thanke sőőn: (az imádott és tisztelt): INVICTUS -
SylarHUN
senior tag
válasz
csaba0223 #8063 üzenetére
Igazad van! Ingyen kaptunk 1 szuper, nagyon komplex, talán a világon a leg komplexebb autós játékot, ráadásúl még grafikailag is ott van a toppon! Rengetegen szídják, ócsárólják de azt senki sem nézi hogy INGYEN kapta a játékot és a hátterét! Ráadásúl az autós játékok 90% megsem közelíti minőségben, sem pedig komplexitásban ezt a MAGYAR fejlesztésü játékot.
Köszönöm neked INVICTUS! -
UnConnecteD
senior tag
-
ramihu
tag
válasz
csaba0223 #8007 üzenetére
Szerintem eléri a 10 K-t a felhasználók száma.
Tegnap este a majdnem L2 fejletségű subi-mat legyalázta egy D-V ös fickó egy kawa-val a chikane pályán, két futamban is!
Egyetlen szánalmas mentségem hogy volt nála bp és látszot a fickón hogy csak erre az egy pályára gyúr, ö volt a host is. -
Target78hu
aktív tag
-
Shad0w
senior tag
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #7363 üzenetére
a második lehet, de az első kanyart nem lehet stock class 1-es kocsival bevenni full gázzal és kevés kanyarodással. ha megnézed mindenkinél gyorsabb volt ott és egyébként meg a gyerek végig szarul ment. lehet versenybaleset, mert nem tud vezetni. meg a arajtnál is lökdösöt kicsit. mindegy, csak az bosszant hogy én kaptam őt
-
Dr. Romano
veterán
-
mazda626
addikt
válasz
csaba0223 #7341 üzenetére
Tegnap versenyeztünk is együtt a hosszú, kanyargós tokiói pályán. A nagy egyenesben jött elő meg ahol lehet ugratni ha gyorsan mész. Szépen elszálltam a levegőben.
Szerintem az is bug, hogy ugratás közben elmegy a gáz.Írtam ezt is Invictuséknak. Videót pedig arról csináltam, hogy a két sebességmérő óra, a műszerfal órája és a képernyő digitális számlálója nincs szinkronban. Corvetteben azt hiszem 280-ig van óra, de mp/h-nál és km/h-nál is régen elszállt már, de a kocsiban még van 60mp/h, 100km/h.
-
Lui76
őstag
válasz
csaba0223 #7256 üzenetére
Nem tudtam miként van a chat (nem is láttam ablakát)be akartam volna írni had hozzam be Phoenixet mit tud,de így nem engedte be csak a corvettet.
Gyakorlásban tudtam csak kipróbálni de ott mintha a phoenix magasabb csúcssebességet ért volna el mint a corvett .Figyeltétek hogy itt a body upgrade AP-ért volt ? remélem nem ez marad .
vagy gyorsan rá kell hajtanom a maxra... -
vizibal
tag
válasz
csaba0223 #7238 üzenetére
Benéztem én is, bár eléggé diavetítés jellege volt az itthoni gépen
. Meg a chat gombot se találtam, meg kellett keresnem az options-ben. De így elsőre tetszett.
PaJa Igen, sajnos beigazolódott a félelmem. Visszaléptem a "nem béta" PT-be, és a legutóbbi állapot fogadott. Vagyis bétán az accountunk klónjával játszunk, akit a tesztelés végén elvisznek kocsikázni a fekete öltönyös úriemberek és sose látjuk többet. -
Plokijuma
aktív tag
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
csaba0223 #7161 üzenetére
hello ezzel töltöm!! köszi aki tölti fel most nem megy 50 alá max pedig 95 ig megy igy csak 5 ora még lejönnnnn,....
töltöm
torrent1.8 Beta vagy nem tom hogy U torrent vagy Q torrent akar lenni!!!
hogy lehet beállitani hogy csak letöltsön és ha kész a downloadozás akkor fel!!!????
ok akor hagyom!!!!
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #7108 üzenetére
challenge modban lehet elhaszálni, ott APt lehet nyerni. leglaább 4 jatekos kell hozzá, pályafüggő.
PT Promo video, az új cuccok java része is benne van. Tessék bilit előkészíteni, eléggé nyálcsurgatós lett, szerintem
-
PepeDon
tag
válasz
csaba0223 #6847 üzenetére
Panama kicsit bugos. Ide is feltöltöttem 2 videót, ahol dragszter módjára rajtnál felállt a hátsó két kerekére. Előtte nekem is így kezdődött. Először csak 130, majd 80 felett irányíthatatlan lett. A többi Panama bármelyik pályán 1 kört adott nekem, mert nem lehetett irányítani. Másnapra megjavult. Egyébként én úgy használom a Panamát, hogy acc+, grip+ hátra, aero++ előre. Így gyors kanyaroknál nem tolja annyira az orrát, lassúaknál meg kis kézifékkel kell operálni.
Szerintem mára már meg is 'javult' a gép, de azért csak gyakorló módba küldj 1-2 kört, hátha mégse. Nem tudom mitől állt vissza nekem is a gép, mert semmihez hozzá nem nyúltam, de másnapra jó lett. -
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #6847 üzenetére
Panama-nál vannak érdekességek, azon teljesen nem tudsz javítani, hozzá kell szokni! Az aero amit felraktál az tényleg jó, de nem tökéletesít, nekem acc balance miatt kellett berakni, mert csúszik mintha jégen mennék. A grip előre katasztrófa, a kocsi segge megelőz kanyarban, hátra meg annyira tapad, hogy nem tudod bevenni a kanyart.
Összegezve acc és aero balanccal talán a legjobb, így kell megtanulni bánni a szekérrel, érzékeny a csöppem
Ez az én tapasztalatom! -
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #6733 üzenetére
Nekem van 3 quadrom is, nagyon jó autó, összkerekes illetve hátsókerekes (balance-al) tökéletes tanulóautó. Élvezetes vele menni, legalábbis nekem az, lehet csúsztatni és könnyen korrigálható a hiba.
Ha összkerekeset akarsz és komolyat akkor evo v wrx. Ezek APs autók ,szal gyűjteni kell, vagy ha gyorsabban akarsz hozzájutni akkor venni pénzért.
Kisa, melyik 5letet mondta MaciG?
Tudom, hogy már tesztelik, én is most kezdem, le kellett tölteni
Lehet a ma estém erre fog elmenni, bár nem sok életerővel, hajnal 5re mentem műszakiztatni a motorom és 10re értem haza, ezt a tetű lassu kiszolgálást, pedig 1. voltam a sorban! és még több éjszaka is... csak sajnos peregnek a duplázó csajszi percei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Steam Deck (LCD) 512GB + Steam Deck dokkolóállomás + kiegészítők
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest