- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #17104 üzenetére
Kövesd, ki mire válaszolt, megtalálod.
Hilly, ligát itt vannak, 4 csoport, 3 időzónában. Szerintem bőséges a kínálat. Egyszerre csak 2n indulhatsz, bármely kettőn amire teljesíted a részvételi feltételeket. Már futnak a ligák, lassan az USA 1, futama is befejeződik. Ha a maradék 4 futamon indulsz akkor nincs baj, a legrosszabb eredményt nem számoljuk.
MS, igen lehet, bedugod, instalálod, ha jó akkor indítod a játékot, beállítod mivel mit csináljon, mehet
Laci, ha majd 30 leszek én is mehetek az összes accommal?
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #17067 üzenetére
Hétköznap este 21 és 23 óra között vagyunk a legaktívabbak. Mostanában eléggé széthúz a társaság, sokan elkezdtek laggolni, sok a bug... Majd ha látom, hogy te is onlány leszel, akkor írok a játékban.
-
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #17005 üzenetére
Köszi Mariann. Gyerekek köszönöm a segítséget mindenkinek, nagyon nagy fun volt. Remélem a belőle készülő videóm is nagyon jó lesz. Remélem mindenki jól érezte magát, de úgy tűnt. Paja a bakijaidból meg csinálok majd valami funt.
A PT egy új oldalát ismertem meg, amikor az ember szarik a századokra, meg RPkre, APkra, WR-ekre. Király volt!
Megint van 200APért aláírás küldős event! -
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #16931 üzenetére
Az első képen látszanak a beállításaim, a másodikon játék közben külső nézetből 89 az FPS, a harmadikon pedig orrnézetből 92 az FPS.
1. kép: beállítások
2. kép: 89 FPS
3. kép: 92 FPSA proci csak 3,2-őn ment, míg a vga pedig csak 756-on.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294 #16926 üzenetére
2*2.53 GHZ De biztos szarrá van húzva Dokar-é
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #16891 üzenetére
hát akkor egál körül kéne pedig lennie. biztos te is ugyanezt a felbontást használod, nem nagyobbat? a vidkarim egy picit meg van tépve.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #16884 üzenetére
"Végtelenbe és tovább!" - Toy Story
Gridről én is leírtam a véleményem, az is olyan fizikáját tekintve mint a PT, arcade és sim között van. Csak a PT jobban sikerült minden tekintetben. Játékélményben és időtartamban biztosan.
Én motorozok, jobb élmény mint az autó, persze csak elöl, bár csaje hátul is élvezi
-
JackShephard
tag
válasz
Mariann294 #16844 üzenetére
Igen ez azért van, mert olyankor már leszakadtál a szerverről. Ergó te még látod a képernyőn a piros pöttyöt, de az már tulajdonképpen nincs sehol (nincs adatáramlás), majd megszakad a kapcsolat teljesen. Nekem régebben az előző verziónál csinálta ezt rengeteget, novemberben. Na popperes combózás egyenlőre akkor tuti jegelve, ha ennyire instabil.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #16844 üzenetére
másnak is volt baja serpenin explorerrel, nekem nincs
Se ilyen login, meg setup conenction sincs
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #16767 üzenetére
Ja megvan.Nekem a T volt beállitva toggle chat ként de most ez a gomb ugye eltünteti a neveket ezért nem müködött.Most átálitottam másik gomba és jó.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294 #16756 üzenetére
Baby a megszavazott képviselőnk!
A klánt 12 ember alapította!
De kellett 1 klán vezető és rá szavaztunk!
Csak úgy nem tudsz csatlakozni!
Nálunk szavazás van! -
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294 #16752 üzenetére
Ha jól látom akkor a klán tud venni magának RP-ért és AP-ért is 3 van az elsőbe 10 ember fér
az uccsóba 14, az uccsó az 1milla RP vagy 1000AP!
De ez nem biztos!
Crea: Igen, alapitótag vok az =FRC= klánban!
Most nézem hogy egy csomó mindent lehet venni a klánnak!
Még XP bp-t is -
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294 #16752 üzenetére
Háttered akkor lesz ha csatlakozol 1 klánhoz!
Szerintem mert hogy azóta van nekem is! -
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294 #16729 üzenetére
Nem multizok addig amig nem nyomtam végig a küldetéseket!
40%-nál járok! -
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #16666 üzenetére
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #16638 üzenetére
Dokar mindenben csak a TA-t látja
. Pedig elég egyértelmű, hogy a 2GB-on (
) tátogtok.
Crea, az aeria fórumán olvasod ezeket az állítólagos infókat? Ha igen, akkor linkelhetnéd a topikot.
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #16635 üzenetére
mit tátogtok? azt írta, hogy nem tudja.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #16592 üzenetére
en 7 segito haverra gondoltam
-
Hilly_8
csendes tag
válasz
Mariann294 #16592 üzenetére
Mosquitoo vendégfiókos marhaságára mondtam, hogy cheat....
Holnap jön az új verzió pt-be???
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #16583 üzenetére
Mégse kell GOOGLE a barátom volt.Azthittem nem fog találni semmit...
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #16528 üzenetére
Ha megnézed akkor 50k-t szerzett úgy hogy egyedül szedett és ez elég volt az 1. helyhez, tehát ennél többet még senki sem szedett.
50/8=6,25
Egy rendes combo szobában, ahol vagytok 8an és mindenki kombózik, ennyit simán összeszedsz (még én is! pedig béna vagyok combózásban) én nem unod magad 4 órán keresztül amíg várod a sorodat. És mindenki "élvezi", gyűjtöget, JÁTSZIK.
RPből meg sosem elég. Igaz én most egy kicsit alábbhagytam a gyűjtögetéssel, mert megvan minden, már csak az új autókra takarékoskodok. Azóta nyertem egy class5 vagy alatta autót és egy NSXet
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #16528 üzenetére
Igen mindenkinek lehet AP-ja csak meg kell eröltetnie magát! És a poppereket meg nyertem, soha nem vettem és már vagy 100at elhasználtam PTs pályfutásom alatt! És még mindig van vagy 40...
Megyek sörözni
-
meszicrx
csendes tag
válasz
Mariann294 #16500 üzenetére
Szia!Nem a játékban kell hanem a valós életben kell 4 barátoddal egy képet csinálni ahol hirdetitek az aeriát.Pl papírra ráírni hogy www.aeriagames.com.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Az egyik részét már Paja megmondta: valós kép kell rólad és négy barátodról.
A másik rész is fontos: nem a Te nevednek lell látszódnia, hanem az Aeria nevének vagy internet címének. Magyarul ráírod egy papírlapra, hogy Aeria Games vagy az internetcíműket, magad elé tartod 4 barátod társaságában és lefényképezkedtekRemélem így már tiszta
-
PaJa1
őstag
válasz
Csak a lényeges részt nem sikerül kiemelni?
Az is ott van hogy valós, élő emberes képnek kell lennie. -
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #16449 üzenetére
abuse reporting itt jelentheted
Nálam más dimenzioban játszotok... vagy kurblis nettel volt vagy direkt tette tönkre a játékot.
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #16265 üzenetére
az a következő kérdése, illetve, hogy hány szem homok van mudon
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #16243 üzenetére
Nekem már a padláson is ezek vannak, szóval küldenék szívesen
de sajnos nem lehet...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #16243 üzenetére
Szia Méri
Nekem egész szombatig nem volt.. aztán egymás után 2 jött 1 szexplorer közben.. Sőt, még egy üres AP-t is gyűjtöttem..lol Pedig ha valaki, akkor szerintem én sokat "keresgéltem, és gyűjtögettem" mostanában..lol.. -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #15989 üzenetére
Meg jobb optimalizálást... A gépemen highon kéne emnnie 60 FPS-el, ehelyett mediumon van, hogy 20 alá esik
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #15945 üzenetére
Szia Méri!
Prevx , Pest Patrol, Trojan Remover, Webroot Spysweeper.. és természetesen a NOD.. a többi csak dísz.. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Mariann294 #15874 üzenetére
Be kell jelentkezned a weboldalon, aztán tudsz szavazni.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #15723 üzenetére
Hát ez elég szar, nekem jobbat adott mikor rámerészkedtem kipróbálni, érthető fordítást adott ki.
Minden autó tuningja olcsóbb a morelloét leszámítva, arra csak annyi, hogy még mindig elérhető!
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #15723 üzenetére
Eddig is tudtuk h ilyen szar, én csak a szavak miatt használom, de akkor már szótár...
A wr-okat full bp-s morelloval csináltam bill-el......
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #15678 üzenetére
kezdem szokni a Falcon-t, mar jobbat megyek vele kidney-n, mint a phoenix-szel. Meg mindig nem ertelek utol, de mar nem sok kell
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #15552 üzenetére
Mariann te ezt nem értheted.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #15437 üzenetére
Ahogy MaciG mondta, nem a memória mérete számít... hanem sokkal inkább az órajelek.
-
MaciG
addikt
válasz
Mariann294 #15437 üzenetére
Mert már régen nem csak a memória mérete számít egy kártyán, sőtt nagyon sokszor csak parasztvakításnak tesznek egy kártyára jóval több memóriát, mint amennyit kéne, mert ugye van aki csak azt nézi és bedől a "trükknek"
(pl.: Egy Nvidia GeForce7600GS 256Mb és egy ati HD3850 256MB-os vga között ég és föld a különbség. )
Nah vettem egy ilyen bűvös dobozt vagy mi a xent xart és volt benne 10db 2-es Drift hack pack ami kb egy batyu xart nem ér szóval ezér márcsak megérte...
mod: Jókor szóltok, dehát így jár aki nem olvassa a lényeget
,mondjuk ha ezt látom tuti nem veszek, mert nekem ezekkel a cumókkal sosincs szerencsém, pl. explorerben se találtam még egyetlen targoncát vagy dózert se...
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #15394 üzenetére
A laptop nem idei szerzemény. Féláron vettem
400-200
A konfig meg amit kinéztem a képen látható, ház nincs benne, mert a házam lehet, hogy megtartom, mert jó masszív, de ha nem is akkor 20ezernél többet nem költenék rá.
A gazdagságról meg csak annyit, hogy dolgoztam érte, és többet kerestem mint amennyit elköltenék most gépre
Lehet, hogy ti rosszkor próbáltátok nézni a videjót azért töltött sokáig.
NSX stat:
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #15389 üzenetére
Szia nem csak neked nekem is ilyen rossz. sajna 30 perc volt mire betöltött de addig megkajoltam legalább.
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15371 üzenetére
Nekem már az nem tetszik, hogy TAZ02 csinálja...
Lóg 500 vagy 900 AP-val, semmire nem reagál...
-
erdol
senior tag
válasz
Mariann294 #15257 üzenetére
És én is az vagyok csak nem szerepel a nickemben!Üdv a druszáknak.
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15192 üzenetére
Mert megvételnél lehet választani csak.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #15186 üzenetére
Olyan színnel kellett volna választani!
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #15121 üzenetére
Jaja, az ósulis-sárgakazis gépezet...mennyit ültem én is előtte...osztottképernyős autóversenyző 2 személynek, akkor amikor a sast kellett megvédeni 2 tankkal... =) De jók voltak azok a játékok...új joystick kéthavonta... XD
Én is "fantasztikus" lettem!
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Mariann294 #15065 üzenetére
Ok. Majd ha lesz időm, míg a 350Mb-t letölti akkor, majd had menjen.
-
bumbalaci55
tag
válasz
Mariann294 #15015 üzenetére
A beállításoknál így állítsd be: na most ez kinek mi nálam 900 és 2.0 ezzel csapom és hatásos . A többi amit írtál az teljesen ok
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #15017 üzenetére
en mindenhol 600 fokon megyek
minden mod, minden kocsival
viszont, hiaba van meg az osszes drift auto, egyszeruen nem tudok veluk menni. meg a FD mazdaval se, mivel automata valtot hasznalok, nem tetszik, ahogy azoknak porog a motorjuk, maradok a phoenix-nel, ujabban meg a corollanal
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #15015 üzenetére
700 fok...beteges...
nekem 300 alatt van egy kicsivel és mindenhol tök jó. Simvs, TA, Drift. TAba kisebb kéne, de ha kormányom lenne akkor ez is tökéletes. A response time pedig minél nagyobb annál közvetlenebb, gyorsabb a kormány reagálása. Steering help meg 0 közelébe, nehogymár a gép vezessen...Elvileg a falakhoz közel kell menni, a pálya széléhez minél közelebb, ezt írja is az egyik tipp is, legalábbis szerintem
Én mindenképpen manuális váltót javasolok, az automata hülye és bosszantó mikor nem azt csinálja amit te akarsz.
A Conn frenzi erősen ajánlott drift módba, bár nélküle nyersz plusz 1 másodpercet, ami régen kellett hangárra
A drift hack packok csak akkor kellenek ha falhoz csapkodod a gépet, csökkentik a veszteséget valamilyen úton módon. Ha folyamatosan driftelsz akkor semmi szükség rájuk.
Nekem a drift autók nem jönnek be, irreálisan csúsznak, de ez betudható a drift módnak is mert ott kicsit NFS-esen vazelinezik az aszfaltot, és a drift verdákkal csak ott lehet menni. Arról nem is beszélve hogy a normális utcai kocsikat állítgathatod, hogy neked jobban megfeleljen, ezt a drift autókkal nem tudod megcsinálni!
A kormányt nehogy eldobd és átmássz billre!
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14979 üzenetére
A te géped prociban, vgaban, memoriban jobb mint az enyém több FPSsel kell mennie minimumban min nekem.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14976 üzenetére
Igen van, a tied jobb. Én minimumban játszok. Amúgy olyan 50 körül van az FPSem. 300ezerből összehoztam egy gépet, amit remélem tavasszal megveszek olyan 200-250 között
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14971 üzenetére
Azért annyi mert videót veszek fel, és az 25FPSre van állítva
-
rsx
aktív tag
válasz
Mariann294 #14973 üzenetére
Itt még találsz párat [link]
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #14899 üzenetére
nem lenézés, csak más érdekeltségi kör. gyere este TA-zni.
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #14891 üzenetére
ja akkor bocs
minden este 20 és 24 között lev20+ vagy lev25+ szobában. éppen ezért itt, mert itt nem löknek ki. -
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #14891 üzenetére
Akár most.
Összeszedhetnénk néhány embert egy Xplorerhez, ugyanis van új fun class car! Mégpedig egy Bobcat! (A játékban Bobtail).
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #14859 üzenetére
Az a baja amit Ricco írt. Őszintén szólva nekem is ki lenne a tököm az állandó beszólásokkal, lehet le vagy maradva jó pár körrel de Kisát már szarrá szivattuk a helyesírása miatt és ezt már mindenki elfogadta h ő ilyen, ö meg próbálkozik javítani (kisebb-nagyobb sikerrel), tehát sztem e téren hagyjuk már békén...
On: ma hajnali ligám ami most volt (egyébként nem vok részeg....ááááá
buli volt...no) egy merő vicc. Tudom menjek felsőbb kategóriába, de azok időpontjai nem jók nekem. Szal még ilyen állapotban is szarrá vertem a mezőnyt, sok hibával és 3mp-el rosszabb időkkel körönként... Persze csak 4en mentünk, de az egyik gyerek menet közben feladta LOL amerikaiak.... Erről ennyit!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Mariann294 #14866 üzenetére
Szerintem jó lenne úgy, mint a mostani felállás, hogy klánnév elöl, és a nemzetiség a név után. Tehát: pH_Mariann_HUN Ha jól emlékszem a 3G-ből Morphinnak is valahogy így van: |3G| MorPhiN *Cz (Már ha a Cz azt jelzi, hogy Cseh.)
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #14846 üzenetére
"PHU" név szerintem megfelelő lenne. Pro Hardver is benne van és a nemzetiségünk is.
-
cizoe
őstag
válasz
Mariann294 #14862 üzenetére
Ne duplázd a hszeket.
600 napos reg és őstag rang felett lehet kérni egyedi avatart, ha nincs a múltadban csúnya dolog a ph-n.
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14851 üzenetére
'85
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #14851 üzenetére
kabbe a f................... meg a többi is. tisztelet a kivételnek!
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14848 üzenetére
A Wizz a Honda Jazz mintájára készült. Kawana : Suzuki Cappucino. A másik két kezdő autót nem tudom. Corall : Régi Swift. A többi RPs autót meg szerintem tudjátok micsoda
Bár a Hex nem egyértelműen merdzsó, legalábbis nekem nem.
Én is voltam 3G, csak visszacseréltem HUNra az fontosabb volt. Ha majd lesz klán rendszer akkor megmarad a HUN, a klánnál meg 3G lesz. Persze csak ha újra felvesznek
én legalább megfelelek
Annak nem tudom mi lenne a következménye ha csak úgy fogná magát valaki és ketenné valamelyik csapat tag-ját a nevébe aminek nem is tagja. Nem akarok belegondolni micsoda vihar keletkezne abból.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #14840 üzenetére
Szia.
Ez nagyon nagy hülyeség ha nem vagy 18 éves. akk nem csatlakozhatsz tuti, hogy nem azért. -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #14826 üzenetére
He Vicc volt csak jól értettem nyugi csak ugy mondtam!! váááá lol :Ö)
-
orkaman
csendes tag
válasz
Mariann294 #14811 üzenetére
lemaradt a
tudom hogy nem teleport... csak nagyon gyenge vagyok CTF-ben. És egyszerűbb ráfogni hogy speedhack/teleport/lag, mint elismerni -
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14779 üzenetére
Nekem a verseny után, kb. 10perc múlva, már ott volt az ajándék.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Mariann294 #14753 üzenetére
Úgy lehet, kedves Mariann, hogy aeriáéknál kb. 1-2 hónap az "átfutási idő".
Miért nincsen lefelé mutató hüvelykujjas smiley??
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #14690 üzenetére
Nem, én már rég megcsináltam, amikor ekőször kijött, sok-sok hónappal ezelőtt, egy távoli galaxisban...
. De majd valamikor meg fog jönni... Talán LOL
A videó meg ROFL... nagyon állat...
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
Mariann294 #14667 üzenetére
mmuuhhhhaahhaahhaaaa
Szerintem meg kapsz egy számlát, hogy jössz nekik 100 dollcsival, mert betehetted a forumukba a képed
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14591 üzenetére
Azért 3. sebességi fokozat mert abban jó driftelni
Meg mert az elég sokat használt fokozat
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #14586 üzenetére
3rd gear
minden rp-s kocsimat fel tudnám tuningolni maxra, csak várok hátha lesz vmi leértékelés ill ha jön ki új RP-s gép (ami nem várható egy darabig) akkor inkább azokat túrom fel, talán. Még 300k és meg tudnám venni az intit és a falcont és akkor teljes a gyűjtemény (amit el tudok érni), 23 RP-s kocsi autó és 4 AP-s, marad asszem 10 AP-s kocsi.
-
buvez
tag
válasz
Mariann294 #14570 üzenetére
nagyon szívesen
egészségedre -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #14568 üzenetére
még régebben párat ctf-eztünk, de az rég volt
a |3G| meg egy klán, aminek tagja vok.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14406 üzenetére
Ne haragudj nem akartalak megbántani, kicsit én is túlreagáltam a dolgot, de úgy gondolom, aki jól dolgozik ebben a világban, azt megéri megfizetni.
Ráadásul, ha te ezzel kapcsolódsz ki, mert neked ez a szórakozás, akkor igenis megéri honorálni.
Az szomorít el ebben az országban, hogy itt mindenki mindent ingyen akar.És az nagyon érdekes, hogy azért mert én szoktam fizetni, még engem tartotok szaralaknak.
GOLDOLKODJATOK EL EZEN 1 PICIT!
Dokar: Én függő? A napi 30-60perc játékommal? Régebben sokat nyomtam, de manapság.....
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14402 üzenetére
1xűen csak lezártam a témát.
Én gazdag vagyok, te meg csóró! Ennyi!
Olyan gazdag, hogy még a gyerekemnek is tudok enni, inni adni, sőt még ruhát is tudok neki venni.
Szerintem a havi 5000-8000ft kiadás a szórakozásomra nem sok. Ennyi jár nekem is.
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Mariann294 #14344 üzenetére
Ezek szerint én nem vagyok normális? Vigyázz a szádra, az apád lehetnék!
Ezzel a játékkal csak azért játszhatnak ilyen emberek, mert vannak olyanok akik fizetnek érte. Tehát én a nem normális ember, mivel fizetek, ezért játszhatsz te is a játékkal.
Ha mi fizetősek, nem nyomnánk pénzt a projectbe, akkor már rég nem játszhatnátok ezzel.Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindenki tegyen bele pénzt, csak azt, hogy ne várjatok csodát az ingyenes játéktól.
Jaaa és ha valaki fizet az attól még nem nemnormális, és nem is kell gazdagnak lenni hozzá. Mások isznak, cigiznek, kávéznak, én egyik dolgot sem űzöm. Ez amit én űzök sokkal olcsóbb mint az elöbb említett élvezeti cikkek. -
erdol
senior tag
válasz
Mariann294 #14347 üzenetére
Hát magyarul értelmes vagy nem?disz nó ól
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14347 üzenetére
Mondom h angolul nem értelmes.....
Az "ez nem minden" így lenne angolul: this IS noT all ,de inkább everything-nek kellene itt lennie. -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #14309 üzenetére
Mint én se költök, mégis van 4 AP-s kocsim és lehetne most már több is.
Az aeria nem véletlenül csinál olyan eventeket h reklámozd, így több cash folyik be hozzájuk, biztos vagyok benne ha több a felhasználó, a cégek akik finanszírozzák elégedettek és még esetleg +casht is kapnak, csak szerződés kérdése. És a tulajok is kapnak osztalékot ill ki kell fizetni a játékokat csináló céget+az aeriás munkatársakat. Hol lenne nekik pénzük újabb szerverközpontot létrehozni és még azt is fizetni? Reklámból lehetetlen, csődbe menne (habár nem ismerem a cég költségvetését), de egy ingyenes játékgyűjteményt tartalmazó "packot" nem lehet csak reklámból fenntartani, ez biztos, van még valami a háttérben. Volt olyan event ahol 1000$ volt a fődíj és mellé még volt vagy 5 másik nyeremény+nemrég volt olyan ahol plazmatv-t lehetett nyerni (meg x-boxot)... a támogatók nem lehetnek szegények, biztos h nem reklámból jött (ráadásul ez 1 éve volt) Gondoljatok bele h (nem tudom hány) szerverparkot mennyi pénz fenntartani? Jó, sokan veszenk AP-t, nem ismerem a többi játékot, 4 mill user van, de ennek hány %a akik vesznek is? Ráadásul a 4 mill user csak a regisztrált, ennek töredéke játszik csak, sok a fake acc vagy aki csak benézett de nem tetszett neki.
Egyéni gondolatok. Az aeria ígért ezt-azt, az már más kérdés h be is tartja e vagy mikor, mert az időpontokat mint tapasztaltátok mindig elqrják. Nem érdemes beleélni előre magatokat. (kár h nem olvassa invictusos, mert kíváncsi lennék h igazam van e)
Sry egy kicsit elkalandoztam már, de a lényeg h sztem ezért megy rá az AP-ra az aeria.
Egyébként a cl7es Morellonak lesz AP párja... akkor mindenki azt akarja megkaparintani (talán NSX?) -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Mariann294 #14309 üzenetére
Szia.Igazad van én szeretnék egy kicsit költeni a gammára de sajnos a szüleim hülyeségnek tartják pedig a saját pénzemből lenne!!Remélem ha az Európai cég átveszi a játékot vagyis meglessz az EU szeró akkor több Ap-s event lesz aminek gondolom nem ap lesz a neve mert Ap= Aera Point nem tudni mi lesz ennek a fizetési lehetőségnek a neve.Majd kiderül.
De ha lesz marad a neve Ap akkor marad remélem több lehetőség lesz Ap szerzésre és nem arra fognak törekedni, hogy minden a legdrágább stb..
Üdv: -
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #14273 üzenetére
én is legalább 80 FPS-el nyomom, ez nagyon fontos a TA-ban a legprecízebb manőverekhez.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mariann294 #14168 üzenetére
majd en megyek. ha bronko-t elvered, akkor tenyleg nagyon jo vagy, lattam, hogy a drift is mar elegge jol megy, itt az ideje, hogy jatszunk valamit
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14169 üzenetére
Szerintem semmi, ilyen klikkelős f*sság azoknak akik nagyon unatkoznak, még egy oldal amit unalmukban néznek hogy hányszor kattintottak rá, ja igen egoista cucc
Isaten, Rangerrel lehetet jönni akárkinek. 2 játékost leszámítva csak olyanok jöttek akik 30 felett voltak.
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #14169 üzenetére
Netes játék, ha rákattintasz, pontot kap. Őőő visszavágó jöhetne...ma este ráérsz? Játékon belül bent leszek, írj majd rám... =) Jó lenne felfejlődni és megverni a - jelenleg - nálam jobbakat is...
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #14155 üzenetére
Ebben a vidben az a poén, hogy Ő csak hátramenetben vitte be a zászlókat...nekem általában nem sikerül megverni, iszonyatosan jó Bronko..."haverok" vagyunk mi is, ma kb 4-5 órát együtt nyomultunk. Elkérte az itteni fórum címét is...lehet, hogy ezt is ovassa.
Szerk.: köszönöm, hogy megnézted, más is megtehette volna...a kóla még áll...hajrá!
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #14056 üzenetére
Nem. A legrosszabb eredmény úgysem számít.
Igen összejött a 1111-ik vereség is köszönet InsigniaPOWERnek, aki kölökött az első kanyarban 15 körös TAn. Még bocsánatot se kért, végén azzal jön hogy mindenki össze vissza ugrált nála, de akkor minek meg TAba ha nem bírja a nete/gépe??? Azért, hogy mások versenyét elqrja?!
Közben meglett a 3000. versenyem is, akkor még csak 1110-szer kaptam ki
-
Karibaba
aktív tag
válasz
Mariann294 #14056 üzenetére
de 9 kor még aludtál???
én a telomba sose bizok!!
-
buvez
tag
válasz
Mariann294 #13939 üzenetére
Paja, ezek szerint ez egy ghost car a játékban.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Mariann294 #13933 üzenetére
THX!
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #13908 üzenetére
Panama, Vette még jobb a Morellónál (Camarom csak csupasz van, így ezt nem tudom, de szerintem az még gyengébb a másik class6osoknál). De ez jobb lesz majd ha meglesznek rá a fejlesztések.
Buvez, Még nincs egy új autóm sem. De szerintem azért csúszik a segge mert ez erősen orrnehéz autó és fékezéskor még jobban tehermentesül a segge és ha kicsit is ívben van akkor elcsúszik. Próbálj hátra aerot v gripet tenni. Vagy csak egyenesben fékezni
Des, Phoenixel driftet kéne kitanulnod az egyszerűbb pályákon pl kdiney v hangar.
Az explorer tényleg jó lóvészerzésre, de arra a tűzmadár nem alkalmas hogy össze vissza száguldozzon árkon, bokron, nem elég agilis.
Én SimVSben gazdagodok, spagetti3on, ez elég hosszú pálya és lehet rajta 6 kört menni. SimVShez minden képpen érdemes venni 3x Race Bonust. Ez jócskán megnöveli a futam végén szerzett pontokat. De ehhez nem szabad ütközni és ildomos a leggyorsabb kört futni. Ajánlom hogy hasonló autók és képességű játékosok ellen versenyezz, így nem csak esélyed van jó fizettségre, hanem izgalmas versenyekben lesz részed.
Nálam is van otthon gamepad1 ici-picit jobb mint billentyűzettel, de főleg kényelmesebb.
-
csaba0223
senior tag
válasz
Mariann294 #13908 üzenetére
Na azért az 1 kicsit erős túlzás hogy olyan mint 1 fullos panni! De 1 vadállat az biztos
Destified: Kérdezz nyugodtan ! Ha tudunk, Segítünk! -
Creative997
őstag
válasz
Mariann294 #13875 üzenetére
hé, majdnem lekopíroztad az enyimet, csak nincs szárnyad és más a kipufogócső
-
vtomi
tag
válasz
Mariann294 #13875 üzenetére
Te már vettél Morellót?
GRAT!! -
vtomi
tag
válasz
Mariann294 #13873 üzenetére
Ja ja nagyon jó.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Mariann294 #13835 üzenetére
so etwas zürzavar - én kérek elnézést !
Ha ala natur irok átsiklanak ,de így továbbtart míg kihámozzák mi a jó "miatyánkat" ír ez?!
Na de nem offolok tovább ,ezért csendben elvíharzok.(a külalakkal mostanában nincs gondom(billentyűzet rulz) ,de a hejesírás azért még nem az igazi)
-
PaJa1
őstag
válasz
Mariann294 #13835 üzenetére
nekem csak pár nem tiszta. a SAMP micsoda?
A ranger a legjobb hegymászójók a terepszögei és a hasmagassága és a tengelytávolsága, ereje, kb minden
-
Isten88
senior tag
válasz
Mariann294 #13684 üzenetére
-
dokar
addikt
válasz
Mariann294 #13497 üzenetére
na de miért?
hol van a ban lista? -
Target78hu
aktív tag
válasz
Mariann294 #13453 üzenetére
Registrációs-adatbázis tisztításra meg finomhangolásra ajánlanám a Tuneup ulities-t ,nálam bevált .
Ha meg melegszik a prockód ,akkor házat szétszed azt vagy sűrített levegős sprayyel vagy autó pumpával szerteszét fújni a szörcicákat(persze ilyen kondi meg kumpliszirom mittoménmiket rajtahagyva a környéken)! Pár fokot nyerhet vele az ember és kevésbé nyöszörög a vas talán.
Avastot használok és hatékony ,de pl msn vírust(skype rulz) úgy benyeli ,mint mackó az ementáli sajtot (ezé kapok) .Nod32 vel kilehet írtani a férget ,pl 30 napos próba verziót fel ,at ha végzett uninstall.
Spyware ellen meg spybot s&d-t(rezides figyelők nélkül!) valahogy jobbnak tünt ,mint a terminátor társa. Ez csak pár tipp hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest