- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Az a baja amit Ricco írt. Őszintén szólva nekem is ki lenne a tököm az állandó beszólásokkal, lehet le vagy maradva jó pár körrel de Kisát már szarrá szivattuk a helyesírása miatt és ezt már mindenki elfogadta h ő ilyen, ö meg próbálkozik javítani (kisebb-nagyobb sikerrel), tehát sztem e téren hagyjuk már békén...

On: ma hajnali ligám ami most volt (egyébként nem vok részeg....ááááá
buli volt...no) egy merő vicc. Tudom menjek felsőbb kategóriába, de azok időpontjai nem jók nekem. Szal még ilyen állapotban is szarrá vertem a mezőnyt, sok hibával és 3mp-el rosszabb időkkel körönként... Persze csak 4en mentünk, de az egyik gyerek menet közben feladta LOL amerikaiak.... Erről ennyit!
Új hozzászólás Aktív témák

- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

buli volt...no) egy merő vicc. Tudom menjek felsőbb kategóriába, de azok időpontjai nem jók nekem. Szal még ilyen állapotban is szarrá vertem a mezőnyt, sok hibával és 3mp-el rosszabb időkkel körönként... Persze csak 4en mentünk, de az egyik gyerek menet közben feladta LOL amerikaiak.... Erről ennyit!