Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Az a baja amit Ricco írt. Őszintén szólva nekem is ki lenne a tököm az állandó beszólásokkal, lehet le vagy maradva jó pár körrel de Kisát már szarrá szivattuk a helyesírása miatt és ezt már mindenki elfogadta h ő ilyen, ö meg próbálkozik javítani (kisebb-nagyobb sikerrel), tehát sztem e téren hagyjuk már békén...

On: ma hajnali ligám ami most volt (egyébként nem vok részeg....ááááá
buli volt...no) egy merő vicc. Tudom menjek felsőbb kategóriába, de azok időpontjai nem jók nekem. Szal még ilyen állapotban is szarrá vertem a mezőnyt, sok hibával és 3mp-el rosszabb időkkel körönként... Persze csak 4en mentünk, de az egyik gyerek menet közben feladta LOL amerikaiak.... Erről ennyit!
Új hozzászólás Aktív témák

- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme 512/16GB
- ASRock P4i65PE Socket 478 Retro alaplap
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2, i5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5490 FHD, i5-8350U, 8GB DDR4,256GB SSD, AAM SZÁMLA(Vállalkozásoknak is!), 1ÉV GARANCIA
- Dell Latitude 7490 FHD, TOUCH, i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, AAM SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

buli volt...no) egy merő vicc. Tudom menjek felsőbb kategóriába, de azok időpontjai nem jók nekem. Szal még ilyen állapotban is szarrá vertem a mezőnyt, sok hibával és 3mp-el rosszabb időkkel körönként... Persze csak 4en mentünk, de az egyik gyerek menet közben feladta LOL amerikaiak.... Erről ennyit!