- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Hát az újramegnézés sem segített, csak ha kilépek a szobából. De van h én nem látom és a többiek igen, ez még a jobbik eset.
Ma volt h wanganozok egy kicsit, kipróbálom fullos vettével milyen. (meg a győzelemért, csajokkal 1round, adott 5500at). Bejön a szobába a The Beat gyerek, aki nem kicsit kocka, fullon van. Még szinte be se lépett a szobába már írja h vegyem ki az acc csajt. Még nem is álaszoltam amikor írja h ne nézzem hülyének, nézzem meg a szintjét, nem tudom átverni. Először írtam h e, vagy tévedve, menj a boltba és nézd meg a különbséget, ezek xp, rp csajok. De h nézzem meg a szintjét és h én miért hiszem h átverhetem őt. Na itt bepöccentem és írtam h fogd már be, lehet h fullos a lvl szinted de nézd meg az enyémet is, én se vagyok már kezdő, nem szoktam hazudni, hanem te vagy hülye, ok?? Erre azonnal bekussolt.
Utálom az ilyen öntelt faxokat akik azért mert fullosak azt hiszik mindent tökéletesen tudnak, eredjen a picsába az ilyen. -
Creative997
őstag
Ha így haladok hétvégére fullos lesz a vette
már csak lvl4 body és fék kell
Hát jah érdemes őket felhasználni és mondom, az explorerrel nagyon hamar begyűjthető az 5 kulcs akár 3 verseny alatt! A 3 verseny min 15k, az 5 kulcs az 10k, fél óra alatt megvan 25k. De a sárgákat jobban kedvelem, az max 3500 (1db)
Ha türelmes az ember és megvárja h maxon legyen a kulcskészlet és egyszerre elfogyasztja őket, 27500rp kb max 15 perc alatt.
Na ezek a számolgatások, meg minden lehet kicsit bonyolultnak tűnik, de csak így elmondva az... -
-
ABnormal
őstag
-
Creative997
őstag
Jah, csak kár hogy nekem ilyen fun-om még nem volt.
Csak Pro-s ótóval rookie-sok közt gyaláztam a mezőnyt 2x is, aztán fejenként 50 sor anyázás után kivágtak mint a macskát, nem is tudom miért...
Én már jelentkeztem elsőként, a biztonság kedvéért mindenhova
Najó, csak mert Pajával hajnalok hajnalán ezen agyaltunk (főleg ő
) hogy hogyan legyen megcsinálva ez az időpontmegbeszélés. Azt hiszem ennél egyszerűbben nem lehetne... és ez egyben akár 1 nevezési lista is.
-
[HUN]Dani
őstag
-
Creative997
őstag
dzsá, a móriczra jártam középsuliba, a szent margitba (ne tévesszen meg senkit a neve, pingvinek voltak, de a közösségnek sok köze nem volt hozzá
qrva jó évek voltak, stb...)
1x-2x lehet összefutunk
mert viszonylag sokat járok arra ha otthon vagyok
Egyébként nekem is van olyan (pl az ámokfutó duran gyerekkel se) akivel nem talizok, de egyébként a többiekkel nagyjából 1x
Nem tudom én se hogy legyen ez az egész ph-s event, majd valahogy kitaláljuk.
-
Creative997
őstag
Na akkor neked is fasza lesz utazgatni Pestre
Illetve Budára. BME?
A ph-s event, jól hangzik
Nekem szinte mindig jó valamelyik este, gondolom akkor értek rá. Nehéz lesz ez a megszervezés, elég sokan vagyunk akik szavaztak csabára, nehéz lesz időpontot egyeztetni mindenkivel, de az biztos hogy ez 1 este nem lesz elintézve! Ez is úgy fog kinézni mint a liga?
-
Creative997
őstag
Ja igen, nem tudom miért emlékszem hogy lehet 10es csomag is
Most nézem, a garázsomban 19 miscs van, ebből kb 12-t kaptam és több mint a felét nem használom, sőt nem is nagyon használok
Toca: ne türelmetlenkedj! Majd megkapod, nem történik egyik pillanatról a másikra, elég sokan vettek részt!
Na én fennt vagyok, aki akar jönni az jöjjön a ligára gyakorolni!
-
Ricco_hun
senior tag
Mi az, hogy ez a szavazás most a sztoriról szól? Az volt az eventkiírás, hogy szavazzunk a legjobb segítőre és ezt bizonyítsuk is egy-két belinkelt képpel. Ennek mi eleget is tettünk és ennek alaján neked kellett volna elnyerni a legjobb segítő díját (és megkapni a 2000 ap-t, a rád szavazóknak meg fejenként az 1000 apt-t). Erre jön ez a variálás (pedig ilyenről szó nem volt), hogy a szavazatot leadókra lehet most szavazni. Szó sem volt semmiféle sztorizásról. Mindenki letudta a szavazást pár mondattal meg pár linkelt képpel. Erre az a fogyatékos belga leírja az élettörténetét, hát a bánat nem kérte meg rá. Az volt a feladat, hogy szavazz a legsegítőkészebb emberkére a játékon belül. Nem tudom, hogy az a burky12 gyerek miért az életből vett egy segítségnyújtós történetet, amikor a való életről elég nehéz egy printscreen-t belinkelni
, nem? Vagy mi értettük félre az egészet? Akkor meg azzal a Kvízhelper gyerekkel kéne elbeszélgetni, hogy mi van.
Más: olyan meg nem létezik, hogy fake acc. Maximum multiacc. lehet, de azt meg bizonyítsák be, ha tudják, ha egyszer én minden acc-ot más IP-vel regeltem.
-
Creative997
őstag
én most írtam neki!! olvasd el
igen ez nekem is feltűnt már h valamelyik nem stimmel de nem mertem leírni. De azt hiszem MOST megteszem. És hátha olvassa más is és már nem szavaznak ráJó reggelt Speedy
Itt lehet szavazni
-
MaciG
addikt
"több mint 3 mill userük van, ami nem csak amcsi" -Ennek a fele multiacc és a maradék 1,5 millából kb 300 az aktív játéos (lehet sokat mondtam). Ez egy online gamenél ami "ingyenes" elég kevés.Lásd pl. trackmania, pedig szerkezetileg nem egy nagy game...
(Mostanáben szoktam néha játszani a BF2 demójával, ott több játékos van online (estefele), mint itt, pedig az csak egy demo és már van vagy 3 éves legalább). Szóval én erre a rengeteg játékosra nem lennék büszke. (Most csak a PT-t néztem a többi játékkal nem tudom hányan játszanak.). ÉS még sorolhatnám a rengeteg játékot ahol nagyságrendekkel több az user.. -
G@bi90MR
aktív tag
Ezért néztem nagyokat! Eredetileg úgy szólt a kiírás, hogy a győztes GS kap X AP-t és az azt megválasztó ÖSSZES USER kap megint X AP összeget.
Erre mi van most? Megszavaztunk téged, és most szavazzuk meg a szavazót mi más szavazók?
Ebből van már elegem, semmi sem úgy van ahogy meghirdetik, így értelmetlen akármi is ebben az egész Aeriás világban.Normálisat nem tudsz versenyezni ilyen-olyan okokból, marad a fórumon való aktívkodás, de ettől is megfosztják az embert, erre az mondom: rohadjanak meg ott ahol vannak! Ha nem képesek ellátni a feladatukat adják át másnak az egész fejlesztőgárdát, nem csak Aeria létezik. Az egész autós MMO-ban sokkal, de sokkal több minden rejlik, mint ahogy ők ezt "kiaknázzák".
Szánkból segget nem csinálunk! Nem szabadna! De itt ez megy! Elég keményen!
-
Creative997
őstag
Mondtam, vak vagyok, köfi
Akkor az azt jelenti hogy a vette erősebb lesz, mint a panny, ha jön újabb tuning szint rá.
Az off-road mod remélem nagyon állat lesz!
Kisa áhított TA pályája is megjön
Meg nagyon kíváncsi leszek ezekre a javításokra (körszám beállítás, speed bug...)Akkor lehet jól tippeltem a szerda éjfélt, általában akkor szoktak jönni a nagyobb frissítések, patchek
-
toca3
csendes tag
Na ennek utána nézek most!!!!
azon, hogy ilyen alacsony színvonalúak a hozzászólásaid a korod és a évgzettséged ellenére. Nem csak formailag, tartalmilag is.Nem csak itt PHn, de a hivatolos fórumon is.
és még te írod nekem hogy nem tudok helyesen írni HIVATOLOS..............
Nincs miről beszélni látod te ejtesz hibát és mégsem szid senki!!!!
Mindenki hibázhat nem???? -
Creative997
őstag
Igen én is erre gondoltam, ha van popper meg csaj+szerver bónusz akkor 4xx%
ezt is írtam sztem
"És én már előrevetítettem a jövőt ha lesz egy minimális time rush is (10%), akkor a sponsor kurvákat aktiválva, illetve double rp/xp szorzókat is berakod a tatyódba, akkor végeleszámolásnál kapott, mondjuk példának 7000-t a sok +cucc hatásának élvezéséből rátesz erre még 400%ot"várhatunk a köv szép számra-22222
-
MaciG
addikt
Én még semmit nem áldoztam rá
és szinte megvan az összes verda (RP-s ből ami nincs azt megvehetném ,de minek, ha egyszer nem tetszik...) AP-s kocsik közűl még az evo-t és talán az mr2-t venném meg és így ,hogy a sok fánkzabálásal megszettem magam RP-ből, rendelnék is annyi AP-t ,hogy ezt a kettőt megvegyem, DE sajnos feleslegesnek tartom mivel nincs elég játékos. Ahogy már a kolléga is megírta, felmegyek és nem tudok egy jót játszani. Akkor meg minek költsek rá? ...
Már kínomban elkezdtem quadozni is, pedig régen, hogy útáltam, de most kezdem megszeretni(#10818) [HUN]Dani: Akkor osztd meg veleünk is plz.
-
Creative997
őstag
Aham, akkor ha nem lesz megoldható hogy a lezárásig ill az indulásig a race3-ba juthassak, mert időben sajna nekem az lenne jó (ha jól látom 1 órával korábbra lett téve az időpont), tehát akkor töröltetem magam. Vagy csináljam azt h vonjam vissza a jelentkezést és aztán megint jelentkezzek??
Szerk: Oops, velem együtt pont 21, tehát fullos, kockázatos művelet lenne, így hogy nem túl sűrűn vagok gépközelben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest